Töltsön el egy aktív pihenést az Óriás-hegység lengyel oldalán található festői szépségű fürdővárosban, Karpaczban. A stílusos Sun & Snow Karpatia apartman remek kiindulási pontja lehet, hogy felfedezze a környező vidéket. A szelíd dombokon könnyedén legyőzhető útvonalak találhatók, amelyek rengeteg lélegzetelállító kilátást nyújtanak Önnek.

A szálláshelyről

Az elegáns Sun & Snow Karpatia Apartments a festői Karpacz fürdővárosban, a Óriás-hegység lengyelországi oldalán található, ahol kellemes pihenésben lehet része, feltöltődhet a hegyekben eltöltött kellemes túrák során, valamint érdekes turisztikai látványosságokat fedezhet fel.

Karpacz fürdőváros a Snezka (8 km) hegység lábánál fekszik. A régióban számtalan túraútvonal kanyarog, így könnyen felfedezheti például a Kárpátok szikláit (2 km), a Világos vízesést (2,5 km) vagy a Krkavčí sziklákat. A természet szerelmesei mellett a hegymászók is meghódíthatják a környező hegyeket.

Látogasson el a Megváltónk hegyi templomához (3 km), amelyet a norvég vikingek építettek és 700 évvel később került Lengyelországba, ahol egy norvég faluban kőből épült utódja került a helyére. Így most azok, akik a lengyel Óriás-hegységbe látogatnak megismerkedhetnek a norvég építészettel anélkül, hogy Norvégiába kellene utazniuk.

Karpacz környéke a síelők kedvelt helyszíne, mivel a hegyvidéki környezet tökéletes feltételeket biztosít a téli sportokhoz, a Sun & Snow Karpatia szállás pedig remek kiindulópont lesz ehhez. A legközelebbi sípálya, a Karpatka síközpont, kevesebb mint 200 méterre található a szállástól. A közelben található a modern Karpacz síközpont is (2,7 km), vagy a tapasztaltabb síelők az egyik legnagyobb síközponthoz a Szklarska Poręba-hoz (27 km) is ellátogathatnak.

Ha egy kis szórakozásra vágyik, akkor látogasson el a Boskovicében található Western városba (3,8 km) vagy gyerekekkel menjen el a Tropicana víziparkba (1,9 km). Felfedezheti a környező városokat is, mint például a Jeleni Góra (18 km) híres városát, amely teljesen elvarázsolja majd a történelmi központjával.

Hol fogok aludni?

Az Óriás-hegységben töltött aktív nap után igazán jó lesz megpihenni a stílusosan és kényelmesen berendezett négy fő részére kialakított, egy hálószobás apartmanokban. Az apartmanban egy kényelmes franciaágy, valamint a nappaliban található kanapé áll rendelkezésre, amely további két fő részére pótágyként használható. Az apartmanban egy teljesen felszerelt konyhasarok várja, melyben hűtőszekrény, vízforraló és főzőlap is található. Természetesen edényekkel, evőeszközökkel és egy étkezőasztallal, valamint ülőhelyekkel is fel van szerelve. Egyes apartmanokban mosogatógép, mosógép, kávéfőző, mikrohullámú sütő vagy hagyományos sütő is található.

A modern fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító és törölköző található. Az apartman egy erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a környező hegyekre. További felszereltségek közé tartozik a műholdas TV és természetesen a WiFi kapcsolat is.

Apartamenty Sun & Snow Karpatia

Apartamenty Sun & Snow Karpatia

Myśliwska 5C , Karpacz
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Sun & Snow Sp. z o. o. Cégjegyzékszám: 141534979


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00 - 17:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 30 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,2 km
Busz megálló
1,4 km
Aquapark
1,6 km
Sípálya
0,2 km
Sífutás
0,2 km

Utazási tippek

Lengyel Óriáshegység

Lengyel Óriáshegység Utazási tipp

A Krkonoše-hegység lengyel oldala jóval meredekebb a cseh oldalhoz képest. A hegységben gleccsertavakat, vízeséseket és hegyi kisvárosokat is talál. Mindenképpen érdemes meglátogatni Karpacz városát és környékét. A várostól nem messze van egy gleccser tó, ahol egy gyönyörű hegyi kunyhó is található, a Samotnia.**

Mit érdemes még megnézni a környéken?

  • Wang fatemplom
  • Chojnik kastély
  • Kamieńczyk vízesés
  • Piechowice - Julia üveggyár
  • A gyerekek értékelni fogják a Kowaryban található Miniatűrpark vagy a Karpacz melletti város** meglátogatását.

A lengyelországi Krkonoše Nemzeti Parkba belépődíjat kell váltani. A jegyek a helyszínen vagy elektronikus úton is megvásárolhatóak.

További információ
Karpacz városa
Karpacz városa
Wang templom
Wang templom
Sněžka
Sněžka