Látogasson el a Norweska Dolina Luxury Resort **** üdülőparadicsomába. Akár kettesben, akár családdal utazik az Óriás-hegység szépségei, a medencével és szaunával felszerelt wellness-részleg várja. A legkisebbek egy gyermekjátszószobában, Ön pedig a bowlinggal és egyéb attrakciókkal felszerelt klubban töltheti szórakozással szabad idejét. A hab a tortán a finom reggeli vagy félpanzió lesz, hagyományos szezonális ételekkel.

A szálláshelyről

A Norweska Dolina Luxury Resort **** a lengyel Szklarska Poreba városában található. A Lengyel Óriás-hegység varázslatos természetében pihenéssel, szórakozással, egyedülálló kirándulási célpontokkal és változatos tevékenységekkel teli nyaralást élhet át.

Látogasson el a közvetlen Szklarska Porebában található Trollandia (3,4 km), és Espalanda Vidámparkokba (4,3 km), de a Lego Múzeum (3,4 km), a Dinopark (550 m) vagy az Erdei Üveggyár (2,3 km) is megér egy látogatást. A környező vidéken felfedezheti a varázslatos Kamieńczyk-vízesést (4,5 km), amely a Lengyel Óriás-hegység legmagasabb vízesése, és élvezheti a páratlan tájat a Zloty Widok kilátóból (1,7 km).

Télen a környék a síelők paradicsomává válik. A sífutókat a Polana Jakuszyce sífutópálya-komplexum (11,8 km), a lesiklókat pedig a közeli Ski Arena Szrenica (4,6 km) várja.

Síelés vagy túrázás után pihenhet a közvetlenül az üdülőhelyen található wellness-részlegben, vagy ellátogathat a Swieradów Zdrój (19,7 km) vagy a Cieplice (15,7 km) termálforrásaihoz, amelyek az akár 87 °C-os forrásokkal, Lengyelország legforróbb termálfürdői.

Hol fogok aludni?

Szállása egy luxus, elegánsan berendezett, minden kényelemmel felszerelt apartmanban lesz. Természetesen privát zuhanyzós fürdőszobával, piperecikkekkel és hajszárítóval, háztartási gépekkel felszerelt konyhasarokkal (mikrohullámú sütő, kávéfőző, hűtőszekrény...), TV és WiFi kapcsolattal van felszerelve. Minden apartman más-más bútorokkal van berendezve, és más-más színhez igazodik, így előfordulhat, hogy nem egyezik a fotókkal.

  • A Prémium Plus Apartman 48-57 m² alapterületű, és egy külön franciaágyas vagy két különálló ággyal rendelkező hálószobát tartalmaz, egy kanapéval és konyhasarokkal ellátott nappalit, valamint egy tágas erkélyt vagy teraszt (kb. 5 m²) kínál.

  • A Grand Plus Apartman 57-72 m²-es alapterületű, 2 hálószobával, franciaággyal, valamint konyhasarokkal és ülősarokkal ellátott nappalival rendelkezik. Erkély vagy terasz is tartozik hozzá (legfeljebb 10 m²) kültéri bútorokkal.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos Piata Pora Roku (Ötödik évszak) éttermet egy fiatal, dinamikus séfcsapat vezeti, amelynek fő célja, hogy tökéletes szezonális ételeket készítsen, amelyek a hagyományos lengyel konyhát ötvözik a nemzetközi ízekkel. Ennek köszönhetően mindig egyedülálló élmény vár majd Önre, amelyet a számos főzőshow egyikével fokozhat. Egy italra pedig látogasson el a Viking Clubba, ahol koktélok és egyéb italok széles választéka közül választhat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az üdülő stílusos wellness-részlege a pihenés oázisa lesz. Lazítson a beltéri élménymedencében, amely látványos hegyi kilátással rendelkezik, pihenjen a fürdőben vagy a szaunában. Töltődjön fel a finn szauna, az infra szauna vagy az aromaterápiás gőzfürdő egyikével. Utána pedig frissítse fel magát egy jeges vödörrel vagy egy sétával a Kneipp sétányon.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Az üdülő tökéletes hely lesz egy családi nyaraláshoz. A legfiatalabb látogatók kényelmét a bérelhető felszerelések - kiságy, fürdőkád, etetőszék stb. -, valamint az étteremben külön gyermekmenü biztosítja. A szülők pedig igénybe vehetik a gyermekfelügyeletet. A szórakozáshoz pedig ott van az óriási Sárkányország játszószoba mászókákkal, csúszdákkal és egyéb attrakciókkal, valamint az üdülőhelyen rendszeresen nagyszerű programok zajlanak tapasztalt animátorok vezetésével.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A felnőttek sem fognak unatkozni, hiszen ellátogathatnak a Viking Clubba, ahol a szórakozást a bowling, darts, biliárd és más játékok garantálják egy egyedülálló környezetben. Karaoke-esteket és diszkóbulikat is élvezhetnek, ahol egy DJ garantálja a szórakozást. Az aktívabb vendégek számára pedig az üdülőhely kültéri sportpályája áll rendelkezésre.

Resort Norweska dolina

Resort Norweska dolina

Kopernika 9e , Szklarska Poręba
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Aparting Sp. z o.o. Sp. k Cégjegyzékszám: 361853480


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00 - 21:30
Kijelentkezés
8:00 - 10:00
Háziállat
100 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás 50 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,4 km
Távolság od tótól
0,7 km
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
2,3 km
Sípálya
3,2 km

Utazási tippek

Lengyel Óriáshegység

Lengyel Óriáshegység Utazási tipp

A Krkonoše-hegység lengyel oldala jóval meredekebb a cseh oldalhoz képest. A hegységben gleccsertavakat, vízeséseket és hegyi kisvárosokat is talál. Mindenképpen érdemes meglátogatni Karpacz városát és környékét. A várostól nem messze van egy gleccser tó, ahol egy gyönyörű hegyi kunyhó is található, a Samotnia.**

Mit érdemes még megnézni a környéken?

  • Wang fatemplom
  • Chojnik kastély
  • Kamieńczyk vízesés
  • Piechowice - Julia üveggyár
  • A gyerekek értékelni fogják a Kowaryban található Miniatűrpark vagy a Karpacz melletti város** meglátogatását.

A lengyelországi Krkonoše Nemzeti Parkba belépődíjat kell váltani. A jegyek a helyszínen vagy elektronikus úton is megvásárolhatóak.

További információ
Szklarska Poreba Dínópark
Szklarska Poreba Dínópark
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Świeradów-Zdrój fürdőváros
Świeradów-Zdrój fürdőváros