Látogasson el a lengyelországi Karpacz városába, ahol felfedezheti az Óriás-hegység minden látnivalóját. Szállása a Villa Karpaczban lesz, és utalványunknak köszönhetően nem csupán ízletes félpanziós ellátásban lehet része, hanem egy SPA belépővel is kedveskednek a vendégeknek. Egy hosszabb tartózkodás esetén az 'Óriás-hegység titkai' című földalatti kiállítást is megtekintheti, vagy egy egynapos kirándulást is tehet a környező látnivalókhoz.

A szálláshelyről

Villa Karpacz hangulatos szállást kínál az azonos nevű lengyel városban, az Óriás-hegységben. Mint a legtöbb hegyvidéki üdülőhely, télen a síelők paradicsoma, de egész évben elvarázsolja Önt a gyönyörű természet és a különböző kirándulóhelyek.

A környező területet túraútvonalak szelik át, amelyeket gyalog vagy kerékpárral fedezhet fel. Túrázzon például a Krkavčí skályhoz (750 m), a Dziki vízeséshez (4 km) vagy a Hegyi Mały Staw-tóhoz (7,8 km), amelynek partján Lengyelország legrégebbi hegyi kunyhója található. Saját szemével is láthat egy egyedülálló műemléket - a fából készült Wang-templomot (4,7 km), amelyet a 12. században építettek Norvégiában, és a 19. században telepítettek át Lengyelországba.

A közeli Síközpont Winterpol (4,9 km) nagyszerű lehetőségeket kínál a téli sportokhoz. A Karpacz síaréna sípályái mindössze 5,1 km-re vannak, további nagyszerű síterepek pedig a csehországi Szklarska Poreba (29,5 km) vagy Pec pod Sněžkou (37,6 km) síterepén találhatók. A túrázás és síelés utáni tökéletes kikapcsolódáshoz látogasson el a Tropikana Water Park (4,8 km) számos medencéjével és szaunavilágával vagy a Sandra SPA Resort Aqua Park (900 m) 1000 m²-es vízfelületével, úszómedencéjével, vízicsúszdáival és egyéb látnivalóival.

Hol fogok aludni?

Egy modern, kényelmesen berendezett, 20 m²-es kétágyas szoba várja Önt. Egy franciaágy vagy 2 egyszemélyes ágy, asztal székekkel, íróasztal, kis hűtőszekrény, TV, WiFi csatlakozás és vízforraló áll a rendelkezésükre. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik zuhanyzóval, WC-vel és hajszárítóval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A stílusos Villa étterem elsősorban hagyományos lengyel és regionális ételekre összpontosít, így tökéletes alkalom nyílik arra, hogy megkóstolja a legjobbat, amit a lengyel Óriás-hegység kínál. A konyha a gluténmentes diétát folytató vendégek igényeit is kielégíti.

Villa Karpacz

Villa Karpacz

M.Skłodowskiej Curie 9A , Karpacz
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
P.H.U. MARZENA SAŁEK Cégjegyzékszám: 020394510


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 22:00
Kijelentkezés
8:00 - 11:00
Háziállat
40 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Gyerek sarok
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Busz megálló
1 km
Aquapark
1,3 km
Sípálya
0,8 km

Utazási tippek

Lengyel Óriáshegység

Lengyel Óriáshegység Utazási tipp

A Krkonoše-hegység lengyel oldala jóval meredekebb a cseh oldalhoz képest. A hegységben gleccsertavakat, vízeséseket és hegyi kisvárosokat is talál. Mindenképpen érdemes meglátogatni Karpacz városát és környékét. A várostól nem messze van egy gleccser tó, ahol egy gyönyörű hegyi kunyhó is található, a Samotnia.**

Mit érdemes még megnézni a környéken?

  • Wang fatemplom
  • Chojnik kastély
  • Kamieńczyk vízesés
  • Piechowice - Julia üveggyár
  • A gyerekek értékelni fogják a Kowaryban található Miniatűrpark vagy a Karpacz melletti város** meglátogatását.

A lengyelországi Krkonoše Nemzeti Parkba belépődíjat kell váltani. A jegyek a helyszínen vagy elektronikus úton is megvásárolhatóak.

További információ
Karpacz városa
Karpacz városa
Tropikana Vízipark Karpacz
Tropikana Vízipark Karpacz
Świeradów-Zdrój ösvény a felhők között
Świeradów-Zdrój ösvény a felhők között