Mindig is vágyott Lengyelországba? Akkor váltsa valóra álmát és szálljon meg az elegáns Hotel Piotr *** SPA & Wellness szállodában, ahol bármikor ellátogathat a medencébe, a pezsgőfürdőbe, a szaunába vagy az fitneszterembe. Utalványunknak köszönhetően reggeli vagy félpanziós ellátás várja és 10%-os kedvezmény egyéb tevékenységekre (biliárd, bowling, masszázs...).

A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Piotr *** Spa & Wellness szálloda teljesen meghaladta az elvárásainkat! Kényelmes szobában pihenhettünk egy csendes völgyben. A hűvösebb időjárás egyáltalán nem zavart bennünket, hiszen főleg a wellness részlegben töltöttük az időt. A modern étteremben bőséges reggelivel töltődhettünk fel, amely rengeteg energiával ellátott bennünket, este pedig ismét királyi vacsorában részesülhettünk. A szálloda személyzete nagyon segítőkész és barátságos volt. Kiránduláshoz különösen ajánlom a Książ kastélyt és ebédre a valbrichi Złota Stacja éttermet.”

Aneta Kotrlová - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-3 2023

A szálláshelyről

A Hotel Piotr *** SPA & Wellness a lengyelországi Boguszow-Gorce településen található. A helyszín rengeteg érdekes kirándulási célpontot kínál a lelkes turisták és városnézők számára egyaránt, és számos szórakoztató látnivaló található közvetlenül a szálloda közelében. Itt tartózkodásuk alatt nem fognak unatkozni.

Fedezze fel a városközpont festői terét (3 km), ahol számos történelmi épülettel és egy gyönyörű templommal ismerkedhet meg. Kellemes sétával eljuthat a Fehér sziklákhoz (1 km), vagy megmászhatja a számos környező domb egyikét. Feltétlenül fedezze fel a Rudawy Natúrpark szépségét is, amely magában foglalja a Kowary és Jelenia Góra városok fölé magasodó Skalnik-hegyet és a Színes tavakat - 3 kis tavat, amelyeket a vas, réz és pirit színez. A cseh oldalon található Adršpach lélegzetelállító sziklalabirintusai mindössze 25 km-re vannak.

Kiránduljon egyet a romantikus Ksiaz kastélyhoz (18 km), amely Lengyelország harmadik legnagyobb kastélya, vagy a közeli Walbrzych-ba is ellátogathat, ahol megtekintheti a gyönyörű teret és a Porcelán múzeumot is. Felejthetetlen élményt nyújt a rejtélyes földalatti város, Osowka (30 km) meglátogatása, amelyet ismeretlen célokra építettek a II. világháború alatt, vagy egy séta a "Project Arado" földalatti túraútvonalon (11,5 km), ahol Hitler elveszett laboratóriumát is láthatja.

Hol fogok aludni?

Szállása egy elegáns, korhűen berendezett szobában lesz. A szobák felszereltségéhez LCD TV, WiFi kapcsolat, hűtőszekrény és privát zuhanyzós fürdőszoba tartozik hajszárítóval, törölközőkkel és piperecikkekkel. Telefon, valamint tea- és kávékészítési lehetőség is rendelkezésre áll.

  • A Twin kétágyas szoba 22 m²-es, 2 különálló ággyal, íróasztallal és egy kis asztallal és székkel rendelkezik. Ebben a szoba típusban pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

  • A Kétágyas szoba 20 m²-es, egy franciaággyal és íróasztallal rendelkezik. Ebben a szobában pótágy elhelyezésére van lehetőség.

  • A Kétágyas szoba kültéri kijárattal 25 m²-es, külön bejárattal rendelkező szobával rendelkezik. A szobában franciaágy, tükrös öltözőasztal és íróasztal található.

  • A 25 m²-es háromágyas szoba 2 különálló ágyat (összenyitható) és egy kanapéágyat tartalmaz. A szobában egy íróasztal található.

  • A Négyágyas szoba (28 m²) 4 egyszemélyes ággyal, íróasztallal és egy kis asztallal és székkel rendelkezik.

  • A Deluxe lakosztály 40 m²-es, külön franciaágyas hálószobából áll, egy íróasztallal, valamint egy nappaliból egy nagy kanapéággyal és egy íróasztallal.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Magdalenka éttermében a lengyel, olasz és európai konyha ételeit kóstolhatja meg. Minden étel friss helyi alapanyagokból készül. A változatos menüt sörök és borok széles választéka egészíti ki. Nyáron népszerű grill estek várják a teraszon.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a szálloda wellness-részlegében, ahol kikapcsolódhat a medencében, pezsgőfürdőben, sóbarlangban, finn szaunában vagy a gőzfürdőben. Természetesen van egy relaxációs rész kényelmes nyugágyakkal, ahol teljesen feltöltődhet. Teljesen újjászülethet egy kellemes masszázs választásával.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek számára egy játékokkal felszerelt gyerek sarok áll rendelkezésre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, akkor esténként bowling- vagy biliárdjátékot is játszhat. Ha pedig nem szeretne lemondani a testmozgásról, használja ki a szálloda fitnesztermét.

Hotel Piotr *** Spa & Wellness

Hotel Piotr *** Spa & Wellness

Tadusza Kosciuszki 4 , Boguszow-Gorce
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
PUH COMMAX Zdzislaw Sommerfeld Cégjegyzékszám: 020257522


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
40 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 20 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Fitness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
5 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
11,4 km
Sífutás
6,9 km

Utazási tippek

Aqua Zdroj vízi park

Aqua Zdroj vízi park Utazási tipp

Ha úszni vagy csak pihenni szeretne, az Aqua Zdroj vízipark a megfelelő hely az Ön számára. A 25 méter hosszú fedett medence a világ legjobb úszóversenyeinek szabályai szerint lett kialakítva, így igazi profi sportolónak érezheti magát. A fedett élménymedence különböző attrakciókkal és vízsugarakkal van felszerelve, a gyerek pedig a három különböző hosszúságú csúszdát próbálhatnak ki.

A fürdő minden nap reggel 6:00-tól este 22:00-ig tart nyitva.

További információ
Adršpach település
Adršpach település
Kudowa-Zdrój Aquapark
Kudowa-Zdrój Aquapark
OSÓWKA FÖLDALATTI VÁROSA
OSÓWKA FÖLDALATTI VÁROSA