Fedezze fel a lengyel Óriás-hegység szépségét! Irány a festői Karpacz városa és szálljon meg a Hotel Ariston ***-ban, ahol a kényelmes szobákból élvezheti a gyönyörű hegyvidéki tájat és rengeteg kirándulási helyszín várja. Utalványunknak köszönhetően finom, regionális specialitásokkal teli félpanziós ellátásban lesz része, ha pedig kényeztetésre vágyik, akkor pihenhet a saját szaunában.

A szálláshelyről

A Hotel Ariston *** szálloda a lengyel hegyvidéki város, Karpacz központjában található, síközpontok és gyönyörű kirándulóhelyek között. Túrázhat például a Krkavčí skály sziklákhoz (2 km), a Dzika-völgyhöz (2,1 km) vagy a Mały Staw-tóhoz (5,9 km), amelynek partján Lengyelország legrégebbi hegyi kunyhója található. Megnézhet egy egyedülálló történelmi emléket is - a fából készült Wang-templomot (3 km), amelyet a 12. században építettek Norvégiában, és a 19. században telepítettek át Lengyelországba.

A közeli Winterpol Síközpont (2,6 km) nagyszerű lehetőségeket kínál a téli sportokhoz. A Karpacz Ski Arena (2,8 km) sípályái mindössze 4 km-re vannak a szállodától, de további nagyszerű síterepek találhatók, mint például a közeli Szklarska Poręba (27,5 km) vagy a cseh Peci pod Sněžkou (38,4 km) síterepek. A túrázás és síelés utáni tökéletes kikapcsolódást a mindössze 2,5 km-re található Tropikana Water Park vízipark kínálja számos medencéjével és szaunavilágával.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes és hangulatosan berendezett kétágyas szobában lesz, ahol egy franciaágy vagy két egyszemélyes ágy, íróasztal, asztal székekkel, TV, kis hűtőszekrény és WiFi kapcsolat található. A szobához modern zuhanyzós fürdőszoba WC-vel tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme a hagyományos lengyel konyhára specializálódott, így megkóstolhatja a helyi régió ízeit.

Hol kapcsolódhatok ki?

Akár túrázással, akár a lejtőkön tölti a napot, imádni fogja a pihenést a szálloda forró szaunájában.

Hotel Ariston ***

Hotel Ariston ***

Piastowska 2a , Karpacz
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Piotr Lubowiński Cégjegyzékszám: 364077696


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a fürdőtől
1,5 km
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
2,5 km
Sípálya
1,2 km
Sífutás
0,3 km

Utazási tippek

Lengyel Óriáshegység

Lengyel Óriáshegység Utazási tipp

A Krkonoše-hegység lengyel oldala jóval meredekebb a cseh oldalhoz képest. A hegységben gleccsertavakat, vízeséseket és hegyi kisvárosokat is talál. Mindenképpen érdemes meglátogatni Karpacz városát és környékét. A várostól nem messze van egy gleccser tó, ahol egy gyönyörű hegyi kunyhó is található, a Samotnia.**

Mit érdemes még megnézni a környéken?

  • Wang fatemplom
  • Chojnik kastély
  • Kamieńczyk vízesés
  • Piechowice - Julia üveggyár
  • A gyerekek értékelni fogják a Kowaryban található Miniatűrpark vagy a Karpacz melletti város** meglátogatását.

A lengyelországi Krkonoše Nemzeti Parkba belépődíjat kell váltani. A jegyek a helyszínen vagy elektronikus úton is megvásárolhatóak.

További információ
Wang templom
Wang templom
Karpacz western városa
Karpacz western városa
Tropikana Vízipark Karpacz
Tropikana Vízipark Karpacz