A Hotel Gwarna **** a lengyelországi Legnica városában található. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető távolságban lesz minden gyönyörű látnivaló, mint például a Szent Péter és Pál székesegyház, a fő piactér, a Székesegyház tér vagy a Piast-kastély. Utalványunknak köszönhetően félpanziós ellátásban lesz része és korlátlan hozzáférése lesz a medencével és szaunával felszerelt wellness-részleghez.

A Travelking által ellenőrizve

“A lengyelországi Legnica városa nem tartozik a legnagyobbak közé, de rengeteg látnivalót kínál. A Hotel Gwarna **** szálloda tökéletes választás volt a város felfedezéséhez. Nagyon jól éreztük itt magunkat, a legjobban a medencében való pihenés tetszett, de fantasztikus volt a keleti masszázs és a nagyon kellemes hangulatú tetőtéri bár is. A félpanziós ellátás és a részletekre odafigyelően berendezett szoba tökéletessé tette az itt tartózkodásunkat.”

Eva Prcínová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2023

A szálláshelyről

A Hotel Gwarna **** a délnyugat-lengyelországi Legnica festői városában található. Látogasson el ide, ha tökéletes pihenésre vágyik Lengyelország egyik legmelegebb és legnaposabb helyére, ahol a zöldellő természetben pihenhet, vagy felfedezheti a gyönyörű látnivalókat.

Az óváros szívében való elhelyezkedésének köszönhetően Legnica legszebb helyei könnyen elérhetőek lesznek. Meglátogathatja például a Piasti kastélyt (1 km), a St. Péter és Pál székesegyházat (300 m) vagy a Rézmúzeum érdekes kiállítását (500 m) is. Nem kell messzire mennie a nagy városi parkba (480 m), amelyet több mint 60 szökőkút díszít, és botanikus kert és minizoo is található benne.

Legnica környékén azonban érdekes kirándulóhelyekben sincs hiány. Ilyen például Lengyelország egyik legrégebbi települése, Złotoryja (25 km), ahol megtekintheti a gyönyörű történelmi központot és az Aranybányászati Múzeum kiállítását. Egy másik egyedülálló látnivaló a fából készült evangélikus Béke-templom Jaworban (30 km), amely az UNESCO műemléke. Egy egynapos kirándulás tökéletes célpontja Boroszló városa (60 km), amely számtalan egyedülálló műemlékkel, 112 híddal, 12 folyószigettel és gyönyörű vízparti parkokkal várja az ide látogatókat.

Hol fogok aludni?

A Standard szobákban légkondicionáló, WiFi kapcsolat, minibár, TV, rádió, széf, íróasztal és hajszárító található. Az épület második emeletén találhatók, ahonnan mesés kilátás nyílik a városra. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval vagy káddal.

A Comfort szobák az első és a negyedik emeleten találhatók, a negyedik emeletről kijárat nyílik a szálloda belső és külső teraszára. Ezek a szobák tágasabbak, és ülősarokkal ellátott asztallal rendelkeznek. Egyesek akadálymentesítettek, és pótágy elhelyezésére is alkalmasak.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden napját egy bőséges büféreggelivel kezdheti, amit a szálloda kellemes éttermében fogyaszthat el. Este csillapítsa étvágyát egy felszolgált vacsorával.

A szálloda az ülőhelyekkel ellátott SkyLight tetőteraszán, valamint a SkyNight bárjában frissítő italokat fogyaszthat el.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda Spa & Wellness központjában pihenve maga mögött hagyhatja a mindennapi gondokat. Látogasson el a beltéri úszómedencébe, finn szaunába és gőzfürdőbe. Ha egy extra adag kikapcsolódásra vágyik, kényeztesse magát a masszázsok és spa kezelések egyikével.

Nyáron a SkyLight, illetve a homokkal és napozóágyakkal felszerelt tetőtéri strand is várja, ahol egy ital mellett pihenhet, és gyönyörködhet a városra nyíló mesés látványban.

Az aktív vendégek számára a modern kardió-, súlyzós edző- és spinninggépekkel felszerelt tetőtéri tágas SkyFitness Központ áll rendelkezésre. Rendszeresen tartanak vezetett edzésórákat is - tabata, stretching, jóga és sok más.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Van egy hatalmas játékterem, ahol eltöltheti idejét, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik. Itt biliárd, léghoki és bowling várja.

Hotel Gwarna ****

Hotel Gwarna ****

Wjazdowa 12 , Legnica
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Galeria Gwarna Spółka z o.o Cégjegyzékszám: 020181256


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
1,9 km

Utazási tippek

Legnica

Legnica Utazási tipp

Ismerje meg Alsó-Szilézia harmadik legnagyobb városát, Legnicát. Lehet, hogy még soha nem hallott róla, de határozottan azon városok közé tartozik, amely nagyon kellemes meglepetést okoz, ha meglátogatja.

Mit érdemes megnézni Legnicában?:

  • a Piast kastélyt, amely a város legfontosabb történelmi épülete és Lengyelország egyik legrégebbi kastélya. Jelenleg egy gazdag könyvtár is működik benne, amely a világ minden tájáról származó kiadványokat tartalmaz.
  • a csodálatos a 14. századból származó Szent Péter és Pál székesegyházat
  • a Városi parkot, amely egy 58 hektáros fantasztikus rekreációs terület. Gyönyörű ösvények szövik át, és Nyugat-Lengyelország legjobb parkjai közé tartozik.
  • a Szent Mária templomot, amely Legnica egyik legcsodálatosabb helye és a város legrégebbi temploma. Itt található egy a stuttgarti K.G. Weigle műhelyből származó antik orgona is.
További információ
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Książ vár
Książ vár
Wałbrzych
Wałbrzych