Látogasson el a lengyelországi Przemet Tájvédelmi Körzetbe és szálljon meg a Trzy Jeziora Centrum *** üdülőben. Élvezze a nyári tóparti fürdőzést, a vízi sportokat, a sok szórakozást, de pihenhet a wellness központban is, ahol medence, pezsgőfürdő és 3 szauna található. Utalványunknak köszönhetően ízletes félpanziós ellátás várja, és a választott csomagtípustól függően egy csodálatos masszázsra is számíthat.

A szálláshelyről

A Centrum Trzy Jeziora *** üdülő a lengyel Wieleń Zaobrzański településén, a festői szépségű Przemęt Tájvédelmi Körzetben található, a Wieleń, Trzytoniowe és Osłonińskie tavaktól rövid távolságra. A gyönyörű természet és a tavak körüli csodálatos nyugalom az év bármely szakában rabul ejti majd. Nyáron nagy vonzerő lesz a homokos tóparti strand közvetlenül az üdülőnél. A strandon stégeket, csúszdákat, bérelhető napernyőket és szabadtéri tűzrakóhelyet talál. Érdekes kirándulásokat is tehet a védett területre és a környező városokba.

A Przemęti Tájvédelmi Körzetben tett barangolásai során 19 tavat és 3 természetvédelmi területet, - a Wyspa Konwaliowa (6,7 km), Torfowisko nad Jeziorem Świętym (3,5 km) és a Jezioro Trzebickie (15,6 km) látogathat meg. A 37 km hosszú kenutúra szintén egyedülálló élményt nyújt majd. Ha inkább túrázni szeretne, tegye meg a Wieleńskie-tó körüli 12 km-es útvonalat, és álljon meg a 15. századi barokk Szűz Mária templománál (1,5 km). A fittebb túrázók egy 25 km-es kört is teljesíthetnek, amely után a 19,5 m magas Oleynica kilátótornyot (4,6 km), valamint a Wyspa Konwaliowa és a Torfowisko természetvédelmi területeket hódíthatják meg.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes, modern szobában lesz, amely semleges színű dekorációjával maga a pihenés oázisa lesz. Minden szoba privát zuhanyzós fürdőszobával és hajszárítóval, TV-vel, WiFi csatlakozási lehetőséggel rendelkezik.

  • Az Aria Plus szoba 15-21 m²-es, amely a fenyőerdőre néz. Felszereltsége: 2 egyszemélyes ágy, amelyek franciaággyá egyesíthetők, valamint egy kis íróasztal. A szobához szabadtéri ülőhelyekkel felszerelt erkély tartozik.

  • A Zen Plus szoba 15-18 m²-es, és 2 egyszemélyes ággyal (franciaággyá alakítható), egy kis íróasztallal és egy kanapéággyal rendelkezik. Ez a szoba nem rendelkezik erkéllyel.

  • A Tao szoba 12-14 m²-es, amely privát erkéllyel és erdőre néző kilátással rendelkezik. A szoba felszereltségéhez 2 ágy, amelyek összenyithatók, és egy kis íróasztal tartozik.

  • A Luna szoba 11-14 m²-es, a városra néző kilátással, 2 egyszemélyes ággyal, amelyek összeilleszthetők, és egy kis íróasztallal rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az üdülőhelyen több olyan létesítmény is található, amely gondoskodik a gasztronómiai élményekről. A Zmyślona étterem az eredeti fúziós konyhára összpontosít, amely a helyi alapanyagokat és recepteket a világ minden tájáról származó ízekkel kombinálja. A Marina Lounge Bar frissítő italokat, harapnivalókat kínál hamburgerek, szendvicsek, palacsinták és más népszerű ételek formájában, valamint ízletes fagylalttal kényeztetheti ízlelőbimbóit. A Dziupla bowling bárban pedig ízletes pizzát fogyaszthat, amit egy korsó frissítő sörrel öblíthet le.

Hol kapcsolódhatok ki?

A stílusos wellness-részleg pihentető környezetében tökéletesen kikapcsolódhat. Élvezze a 7 méteres medencét ellenáramoltatással, a pezsgőfürdőt, a finn szaunát, az infraszaunát, a bioszaunát és a relaxációs szobát. Nagyszerű masszázsokat és hagyományos relaxációs kezeléseket is igénybe vehet, többek között kávémaszkkal és lávaköves masszázsokkal kényeztetheti magát.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbeket egy beltéri játszószoba, egy szabadtéri játszótér és az Adrenalinka kötélpark várja, ahol a gyerekek remekül fogják érezni magukat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis szórakozásra vágyik a környéken, akkor az egész család kipróbálhatja a teniszpályákat, vagy a bowlingpályát, valamint sporteszköz kölcsönzés (kajak, pedálos csónak, kerékpár, nordic walking botok...) is rendelkezésre áll, illetve egy szabadtéri mozi és egyéb látnivalók várják az ide látogatókat.

Trzy Jeziora Centrum ***

Trzy Jeziora Centrum ***

Wczasowa 54 , Przemęt
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Oficyna-21 Sp. z o. o. Cégjegyzékszám: 932953856


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
20 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Konferencia terem
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Távolság a tótól
0,4 km

Utazási tippek

Przemęt Tájvédelmi körzet

Przemęt Tájvédelmi körzet Utazási tipp

A Przemęt Tájvédelmi Körzet ideális hely a természet szerelmeseinek és az aktív pihenésnek. A Wielkopolskie és Lubusz vajdaság határán található, amely 21 450 hektárnyi területet foglal magában. A parkban 24 tavat, valamint gazdag állat- és növényvilágot talál. A látogatók megcsodálhatják a táj sokszínűségét. A park számos tevékenységet kínál, mint például kajakozás, madármegfigyelés és túrázás a kijelölt ösvényeken.

Azok számára, akik többet szeretnének felfedezni, a park remek kiindulópont a régió további felfedezéséhez. Meglátogathatja a Konwaliowa-szigetrezervátumot, amely egyedülálló növényvilágáról ismert, vagy kirándulhat a közeli falvakba és városokba, mint például Wieleń vagy Boszkowo, ahol további természeti szépségeket és kulturális látnivalókat talál. A Przemęt Tájvédelmi Körzet nagyszerű hely egynapos kirándulásra vagy egy pihentető hétvégi pihenésre.

További információ
Wieliczka-tó
Wieliczka-tó
Rudzyni királyi kastély
Rudzyni királyi kastély
Lesno városa
Lesno városa