Hódítsa meg a Jizera-hegység lengyel oldalát és szálljon meg a Klinika Młodości Medical SPA-ban. Az üdülőben megkóstolhatja a lengyel specialitásokat és korlátlan hozzáférése lesz a wellness-részleghez, ahol pezsgőfürdő, úszómedence, szauna és fitneszterem várja majd. Fedezze fel a varázslatos hegyvidéki környezetet, amelyet kerékpárral vagy gyalogosan is felfedezhet.

A szálláshelyről

A Klinika Młodości Medical SPA üdülő a napfényes Jizera-hegység lejtőjén, Czerniawska Kopa településen található. Az illatos lucfenyőerdőkkel teli környező természet ideális feltételeket biztosít azon vendégek számára, akik a zavartalan pihenést részesítik előnyben, de az aktív kikapcsolódást kedvelők is megtalálják itt számításaikat. Tegyen egy kirándulást a közeli kilátóba (2 km), ahonnan úgy látja majd a festői vidéket, mintha csak a tenyerén hordozná. Gyalogosan, kerékpárral vagy akár drótkötélpályával is feljuthat a Jizerský stoh (5 km) csúcsára.

Látogasson el a közeli Świeradów-Zdrój (4 km) fürdővárosába, ahol számos jótékony kezeléssel kényeztetheti magát, vagy a város gyönyörű építészetét is megcsodálhatja. A város szíve a 45 m magas toronnyal rendelkező fürdőpark és fürdőház. A helyi 80 m hosszú kolonnád a leghosszabb vörösfenyő oszlopsor Sziléziában. Itt található a népszerű SKI&SUN Świeradów Zdrój (3 km) síközpont is, ahol télen a sí szerelmesei egy 2,5 km hosszú sípályát hódíthatnak meg, amelyet egy kényelmes nyolcszemélyes felvonó szolgál ki, nyáron pedig egy 720 m hosszú bobpálya áll a vendégek rendelkezésére.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes és hangulatosan berendezett kétágyas szobában (Economy vagy Standard típusú) lesz, ahol a szobák belseje meleg, természetes színekben pompáznak.

  • Az Economy szoba 16 m²-es, ahol egy franciaágy, egy asztal, privát fürdőszoba, WiFi csatlakozás, TV és telefon áll a vendégek rendelkezésére. Ebben a szoba típusban nem lehetséges pótágy elhelyezése.

  • A Standard szoba 18 m²-es, és az Economy opcióhoz képest egy plusz kis hűtőszekrénnyel is rendelkezik, ahol egy üveg friss ásványvíz is biztosított minden nap. Igény esetén pedig pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A finom ételekért látogasson el a Flins és a Czerniawa éttermekbe. A két tágas és szellős étteremben megkóstolhatja az ízletes lengyel ételeket. Az étlapon biztos, hogy mindenki megtalálja a számára legkívánatosabb finomságokat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Felejtse el a mindennapi gondokat, és pihenjen a szálloda wellness-részlegében. Kapcsolódjon ki a medencében, a pezsgőfürdőben, valamint a finn szaunában. Kényeztesse magát különféle spa kezelésekkel és masszázsokkal, hogy testét és lelkét is felfrissíthesse. Bármikor pihenhet a két napozóteraszon, ahonnan mesés panorámás kilátás nyílik a Jizera-hegységre.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek szórakozását a kültéri játszótér és a fedett gyerek sarok garantálja majd.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha aktívan szeretné eltölteni az idejét és beiktatni egy kis testmozgást, akkor használhatja az üdülőhelyen található fitnesztermet is. Ha pedig egy kis szórakozásra vágyik, akkor bolingozhat vagy biliárdozhat is.

Klinika Młodości Medical SPA

Klinika Młodości Medical SPA

ul. Spadzista 1-3 , Świeradów Zdrój
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Izer-Med Spólka z o.o. Cégjegyzékszám: 231201320


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Háziállat térítés ellenében 40 - 60 zł/éj (mérettől függően)
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Fitness
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,6 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
6,9 km
Sípálya
1,7 km
Sífutás
3 km

Utazási tippek

Ski & Sun Świeradów Zdrój

Ski & Sun Świeradów Zdrój Utazási tipp

Nyáron túrázás és kerékpározás a gyönyörű természet közepén, télen síelés és sífutás - ez a Ski & Sun Świeradów Zdrój. Ez Lengyelország egy kisebb síterepe, melynek legmagasabb pontja 1060 méter. Mozgással teli szórakozás az egész család számára vár mindenkit, aki az aktív pihenést részesíti előnyben. A felvonó kényelmesen felviszi Önt oda, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a lengyel hegyvidéki tájra.

 Singltrek downhill pála
Singltrek downhill pála
Świeradów-Zdrój fürdőváros
Świeradów-Zdrój fürdőváros
Szklarska Poreba Dínópark
Szklarska Poreba Dínópark