Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****-ban töltött wellness pihenésről

Utazzunk Szabival, a Travelking csapat egyik tagjával! Részletes beszámoló következik a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****-ban töltött pihenésről. Most mindent megtudhatunk a szállásról, fürdőről és a kihagyhatatlan látnivalókról!
Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****-ban töltött wellness pihenésről

Alapinformációk az utazásról

Hová és hogyan utaztatok?

Apa-lánya nyaralásra mentem a lányommal Sárvárra. Itt található Magyarország egyik legjobb resortszállodája, a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****. Mivel egy kicsi lánnyal utaztam, a legkényelmesebb és leggyorsabb megoldás egyértelműen az autó volt. Budapestről indultunk, és a 208 km-es út alig több mint 2 óra alatt telt el. Sárvárig az út nagy része autópályán vezet, így az utazás kellemes volt.

Milyen volt a parkolás?

A parkolásra felár ellenében a szabadtéri parkolóban vagy a garázsban van lehetőség, de igény esetén a parkolóhely előre is lefoglalható 4 500 Ft/éj áron.

Hol szálltatok meg?

Amint megérkezünk Sárvárra, a magas víztorony már messziről látható és mivel híres helyi fürdő területén található, így a tájékozódást is segíti. A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa **** a fürdő közvetlen szomszédságában található, amelyhez egy fedett átjárón át is kapcsolódik. A fürdőn kívül egy szép belvárosi rész, a Vár és egy gyönyörű botanikus kert arborétummal várja a kikapcsolódni vágyó párokat és a családokat.

Tartózkodásunk során egy nagyon szép és tágas családi szobát kaptunk, amely egy nappaliból, egy hálószobából és két fürdőszobából állt. A nappaliban van egy ülősarok - egy asztal, székek és egy kanapé, amely pótágyként is használható. A nappaliban egy tágas szekrény, íróasztal, minibár, TV, széf, légkondicionáló, valamint kávé- és teáskészlet is található. A hálószobában egy kényelmes franciaágy és TV, a fürdőszobákban pedig zuhanyzó és hajszárító található. A szobában igény szerint extra kiságy és pótágy is elhelyezhető. A szoba és a szálloda egész épülete nagyon elegáns és modern hangulatú, sok szolgáltatással. Biztos vagyok benne, hogy aki itt eltölt néhány napot, nem akar majd hazamenni, vagy akár kimozdulni a szállodából.

A szoba és a szálloda egész épülete nagyon elegáns és modern hangulatú, sok szolgáltatással. Biztos vagyok benne, hogy aki itt eltölt néhány napot, nem igazán akar majd hazamenni, vagy egyáltalán kimozdulni a szállodából.

Mesélj az ellátásról!

A csomagunk all inclusive ellátást tartalmazott, amely nemcsak a svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát, hanem a délelőtti és délutáni snacket illetve korlátlan mennyiségű üdítő, ásványvíz, tea és káve fogyasztását is tartalmazta és felnőttek részére a csapolt sört és bort is. Az ételek választéka nagyon széles volt, minden ízlésvilág számára biztosítottak alternatívát. Az étkezések egyaránt tartalmaznak hideg és meleg, valamint sós és édes ételeket.

A reggelihez , ebédhez és vacsorához alapvetően megfelelő ruházatot szükséges választani, de főétkezések közötti snack és italfogyasztás akár fürdőköntösben is elfogyasztható. All inclusive ellátás lévén a környező éttermeket és kávézókat nem látogattuk meg.

Mivel all inclusive ellátást vettünk igénybe, nem is volt szükség rá, hogy meglátogassuk a környező éttermeket és kávézókat.

Milyen wellness lehetőségek voltak adottak a szállodában?

A szálloda nem rendelkezik saját wellness központtal, de egy fedett folyosó köti össze a híres Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel. Mi ennek nagyon örültük, mert nem volt más dolgunk, mint felvenni a fürdőruhát és a köntöst a szobádban, és máris indulhattunk a fürdőbe. Ha napközben megéheztünk vagy inni akartunk valamit, könnyen átsétálhattunk a szállodába. A fürdőbe való belépéshez karórára van szükség, amelyet a szálloda recepcióján kaphatunk meg bejelentkezéskor.

A fürdő két részre oszlik. A gyógyfürdő részen szabadtéri és fedett élménymedencék illetve gyógyvizes medence is található. Az élményfürdő elsősorban a gyermekes családokat célozza meg. Találhatunk itt egy hullámmedencét, egy gyermek kalandmedencét csúszdákkal és játékokkal, egy nagy pezsgőfürdőt, egy gyermekmedencét csúszdákkal, vízágyúkkal és permetezőkapuval, napozóteraszt. Különösen ezt részleget használtuk ki.

Aki megéhezik vagy megkíván valami finomat a fürdőben, és nem akar visszamenni a szállodába, természetesen itt is felfrissülhet. Ez azonban nem része az all-inclusive ellátásnak.

Milyen volt gyermekkel utazni?

A családi szobákon, kiságyakon és pótágyakon kívül a szálloda számos előnyt kínál a gyermekes családok számára. Az étteremben külön gyermekmenüvel készülnek. A szálloda rendelkezik továbbá egy gyermekparadicsommal, amely egy játékokkal teli játszószoba. A játszószoba a fürdőből sem hiányozhat, ahol ráadásul pedagógusok vigyáznak a gyerekekre. 3 éves kortól használható gyermekek számára. A kisbabás szülők biztosan értékelni fogják a konyhasarkot, ahol a kicsik számára ételeket lehet készíteni, illetve a pihenőszobát és az öltözőket. A gyerekek a csúszdákkal és vízi játékokkal felszerelt medencékben élvezhetik a vízi szórakozást.

Szerinted merre érdemes kirándulni a környéken?

Nem volt sok időnk kirándulgatni, de ajánlom:

  • Nádasdy-vár, amely Sárvár gyöngyszeme
  • Sárvári Arborétum, amely minden természetbarátnak nagy élmény
  • Sárvári Kalandpark, a gyermekes családok kedvence

Röviden hogyan foglalnád össze a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****-ban szerzett élményeket?

"Sok helyi és külföldi szállodában jártam már, és azt kell mondanom, hogy kellemesen meglepett a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa **** által nyújtott szolgáltatások bősége és a szálloda felszereltsége. Az all inclusive ellátás is kiváló volt, a fogások és a snackek is nagyon finomak és bőségesek voltak, illetve élveztük a korlátlan italfogyasztás előnyeit is. A szállodát egy folyosó köti össze a híres gyógyfürdővel, így délelőtt fürdőzhet, délben nyugodtan ebédelhet a hotel éttermében, és délután újra csobbanhat. Azt javaslom, hogy ha teheti, hétköznap látogasson el a hotelbe, amikor a fürdő is kevésbé zsúfolt."


👍 A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa **** szállodát Szabi, a Travelking csapatának tagja személyesen ellenőrizte, és nyugodt szívvel ajánlja mindenkinek. További személyesen ellenőrzött szállásaink ide kattintva megtekinthetőek.

A cikket írta:

Frissített: 19. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet