Látogasson el a csehországi Tábor település történelmi központjába és szálljon meg az LH Hotel Dvořák Tábor Congress & Wellness **** szállodában, amely közvetlenül a Kotnov-kastély és a Bechyně-kapu közelében található. Utalványunknak köszönhetően prémium kategóriás wellness-szolgáltatások és az első osztályú La Cave étterem várja, ahol díjnyertes séfek által készített ételeket fogyaszthat. Kóstolja meg a finomabbnál finomabb ínyencségeket, töltődjön fel a medencében vagy a szaunában, és fedezze fel a környék vonzó úti céljait. Kezdődhet is az álompihenés!

A szálláshelyről

Az LH Hotel Dvořák Tábor Congress & Wellness **** szálloda a történelmi sörfőzde átfogó felújításával jött létre. A szálloda a Kotnov vár zárt területén található, így közvetlenül a Nemzeti Kulturális Emlékhely mellett kap ágyat, amelyen a Kotnov mellett a szomszédos Bechyn kapu (400 m) is szerepel.

Közvetlenül Tábor történelmi központjában fog megszállni, így egyedülálló lehetősége nyílik felfedezni a település jelentős történelmet, amelynek a helyi műemlékek állítanak emléket. Ne hagyja ki a Zižkovské náměstí (270 m) emlékművét a trocnovi Jan Žižka huszita vezérnek és az Óvárosházának állított emlékművével. A városban sétálva régi polgárházak, hangulatos utcák és hét gyönyörű szökőkút várja. Sétáljon el a Városi falakhoz (550 m), vagy menjen el a Klokoty zarándoktemplomához (1,7 km), amelyet a központon kívül, a természet ölelésében talál.

A sportok szerelmeseinek a közeli Sportareál Monínec (25 km) sportközpont lesz maga a paradicsom, ahol nyáron remekül szórakozhat. Kerékpározhat, robogózhat, teniszezhet vagy golfozhat, úszhat az uszodában vagy lovagolhat is. Télen számos népszerű síterepet hódíthatnak meg a síelés szerelmesei. A történelem rajongói a Huszita Múzeumot (350 m) is megtekinthetik.

Tabor közelében számos vonzó turisztikai célpont található, amelyek remek kirándulást ígérnek. Látogasson el például Týn nad Vltavou (33 km) vagy Písek (45 km) városába, vagy tegyen kirándulást a csodálatos Toulava régió (25 km) természetjáró ösvényein.

Hol fogok aludni?

Szállása egy a 72 tágas, modern szoba egyikében lesz. Minden szoba privát fürdőszobával, TV-vel, széffel és WiFi internet-hozzáféréssel rendelkezik.

  • A Standard szoba (18 m²) 2 ággyal (100x200 cm, franciaággyá összeilleszthető), íróasztallal, karosszékkel és szekrénnyel rendelkezik. A fürdőszobában kád, WC, hajszárító és minőségi szállodai kozmetikumok találhatók.

  • A Superior szoba tágasabb (21 m²) és szintén 2 ággyal (össze- vagy szétválasztható), íróasztallal, karosszékkel és szekrénnyel rendelkezik. A Standard opcióhoz képest minibárral és kapszulás kávéfőzővel is fel van szerelve. A fürdőszobában kád, WC, hajszárító és minőségi kozmetikumok találhatók.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Restaurant La Cave étterme az egykori sörpincékben található, amely egy igazán kellemes, romantikus hangulatot teremt, amely tökéletes egy boros estéhez. A professzionális kiszolgálás és a helyi, díjnyertes séfekből álló csapat kivételes kulináris képességeinek kombinációja tökéletes gasztronómiai élményt nyújt a vendégek számára.

Kóstolja meg a francia különlegességeket, vagy a cseh konyha válogatott ínyencségeit, de húsmentes ételeket is talál a kínálatban. A szállodában rendszeres gasztronómiai rendezvényeket tartanak, ahol különböző tematikusan összeállított különlegességeket kóstolhat meg.

Egy frissítő italért látogasson el a hotel lobby bárjába, amelynek szabadtéri kertjében grillezett finomságokat fogyaszthat. Igyon egy pohár finom bort, egy színes koktélt, egy csésze kávét vagy gyümölcsös limonádét, és élvezze a kilátást a Kotnov-toronyra.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlege az egykori sörpincék kellemes helyiségeiben található, amely csodálatos kikapcsolódást ígér a pihenni vágyóknak. Élvezze a masszázsfúvókákkal ellátott medencét, melegedjen fel a finn szaunában, vagy relaxáljon a privát levendulafürdőben. Az egyedülálló sörfürdőben sörfogyasztással egybekötött privát fürdőzés várja. A BBB sörfürdő és a zabágy kombinációja egy eredeti védett kezelés a 4* -os LH Hotel Dvořák Tábor szállodában.

Kényeztesse magát egy professzionális masszázzsal. Az aromamasszázstól kezdve a csészemasszázson át az indiai fejmasszázsig rengeteg lehetőség közül választhat. Az urak értékelni fogják az innovatív Ferrara la Barberia borbély üzletet, amely a szálloda része.

LH Hotel Dvořák Tábor Congress & Wellness ****

LH Hotel Dvořák Tábor Congress & Wellness ****

Hradební 3037 , Tábor
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
LH Hotels & Resorts s.r.o. Cégjegyzékszám: 06341969


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
350 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 100 Kč/éj - az ár 50%-os kedvezmény után értendő

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tótól
0,9 km
Busz megálló
0,2 km

Utazási tippek

Tábor

Tábor Utazási tipp

Egyetlen település sem kötődik annyira a huszita mozgalomhoz, mint Tábor. A települést a husziták alapították 1420-ban, és a seregük bázisául szolgált. Ma sétálhat a történelmi belvárosban, és megcsodálhatja a polgárházak díszes nyeregtetőit, különösen a Žižkov téren. A tér közepén egy reneszánsz szökőkút és a trocnovi Jan Žižka emlékműve található. A Tábori városháza az ország egyik legjelentősebb késő gótikus műemléke.

Mit érdemes megnézni Táborban?

  • Földalatti folyosók
  • Tábor Állatkert
  • Csokoládé és Marcipán Múzeum
  • Ne hagyja ki a Botanikus kertet, a Huszita Múzeumot, a Kotnov-tornyot a szomszédos Bechyně-kapuval, a Lego Múzeumot vagy a Hýlačka-kilátót .

A természeti látnivalók közé tartozik a Jordán víztározó a Jordán-vízeséssel és a Klokoty alatt található geológiai kiállítás.

További információ
Kotnov vár és Bechyně kapu
Kotnov vár és Bechyně kapu
Jordán vízesés
Jordán vízesés
Tábor-i állatkert
Tábor-i állatkert