Csábítja egy luxusnyaralás a szlovákiai borvidék közepén? Akkor a Hotel Château Belá ****-ban a legjobb helyen jár! Legyen részese egy királyi pihenésben, ebben a lenyűgöző kastélyban, ahol korhűen berendezett luxusszobában, csodálatos reggelivel vagy félpanziós ellátással várják. A tökéletes kikapcsolódást a wellness-részlegben tapasztalja majd, ahol pezsgőfürdővel és szaunákkal kényeztetik. Kültéri úszómedence, szállodai mozi és rengeteg egyéb szórakozási lehetőség várja Önt. Ráadásul Esztergom és más történelmi városok is csak egy rövid sétára lesznek.

A szálláshelyről

A Hotel Château Belá **** egy 18. századi épületben, a dél-szlovákiai borvidék szívében, a Duna felett, a magyar határtól nem messze található. A kastély elhelyezkedése ideális lesz a történelem- és borkedvelők, valamint a turisták számára, mivel számos kirándulás kiindulópontja. A festői környezet és a modern wellnesslétesítmények tökéletes helyszínt biztosítanak a zavartalan pihenésre.

Kirándulásai során, akár gyalog, kerékpárral vagy autóval is felfedezheti Szlovákia és Magyarország szépségeit. Vegye például az irányt Párkány (11,6 km) felé, és látogasson el a Városi Múzeumba, a Városi Galériába vagy a népszerű Vadas termálvizes parkba, ahol 7 kültéri és 2 beltéri medence várja a csobbanni vágyókat. A Mária Valéria hídon átkelve elérheti Esztergomot (16,8 km), amely világhírű bazilikájával, a királyi kastéllyal, a Víziváros nevű történelmi negyeddel és a modern Aquasziget gyógyfürdő víziparkkal teljesen leveszi majd a lábáról.

Elmehet Budapestre is, amely kb. másfél órás autóútra van a szállodától. A magyar fővárosban megtekintheti a gyönyörű Parlament épületét, a Halászbástyát, a Szent István Bazilikát, a Budai Várat, a Hősök terét, az Állatkertet, a történelmi termálfürdőt és sok más látnivalót és nevezetességet.

Hol fogok aludni?

A Hotel Château Belá ****-ban szó szerint úgy alszik majd, mintha egy kastélyban lenne. A stílusos szobák és lakosztályok korhű díszítéssel és modern kényelemmel várják, luxus fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, TV, WiFi kapcsolat, széf és minibár formájában.

  • A Superior szoba 28 m²-es, amely a legfelső emeleten található, az utcára vagy az udvarra néz. A szobában egy king-size ágy, egy íróasztal és egy szék található.

  • A Deluxe szoba 42 m²-es, utcára vagy udvarra néző szobával rendelkezik. A szobában egy king-size ágy, egy ülősarok fotel vagy kanapé és egy íróasztal található.

  • A Deluxe Comfort szoba (42 m²) udvarra néző kilátással, családok számára is alkalmas, akár 4 fő elhelyezésére is alkalmas a franciaágynak és a 2 pótágynak köszönhetően. A szobában íróasztal és ülősarok is található.

  • A Deluxe parkra néző szoba megegyezik a Deluxe Comfort opcióval, azzal a különbséggel, hogy az ablakokból gyönyörű kilátás nyílik a parkra vagy a tóra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Baldacci étteremben nagyon komolyan veszik a konyhaművészetet - a helyi beszállítóktól származó alapanyagokból, a régió friss zöldségeiből és a saját kertjükből származó illatos fűszernövényekből varázslatos ételeket alkotnak a vendégek számára.

Még a legigényesebb ínyencek is el lesznek ragadtatva a szezonális specialitásoktól és a saját termelésű boroktól, amelyek tökéletesen illeszkednek az európai konyha különlegességeihez. A reggelit a napfényes Salon d'Orban szolgálják fel, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a kertre.

Az elegáns Lobby bárban élvezhet egy pohár fűszeres italt, egy csésze finom kávét, vagy akár luxusszivarokat is vásárolhat. Rendszeresen borkóstolókat is tartanak egy sommelier-vel.

A nyári hónapokban a medence melletti Pool Bar frissítő italokat kínál. Vagy készítsen össze egy piknikkosarat, és élvezze az étkezést a szabadban.

Hol kapcsolódhatok ki?

Élvezze a tökéletes kikapcsolódást a privát SPA-ban pezsgőfürdővel, finn szaunával és gőzfürdővel. Ezen kívül ha szeretné, a SPA-részleget csak magának is lefoglalhatja, így teljesen egyedül élvezheti a kikapcsolódást.

A szálloda professzionális thai masszázsokat, luxusfürdőket és egyéb kezeléseket is kínál. Az aktív pihenést kedvelők a modern fitnesztermet is kipróbálhatják, ahol edzőgépek és egyéb felszerelések állnak rendelkezésre. A nyári szezonban pedig a kültéri medencét is élvezheti.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Élményekből itt biztosan nem lesz hiány. Sétáljon végig a bájos rózsa- és fűszernövény kertekben, élvezze a kastély-túrát (amelyet egy pohár borral is kiegészíthet), vagy fedezze fel a teniszpályát. A közeli tónál biciklit vagy akár horgászfelszerelést is bérelhet. A napot pedig hol is lehetne jobban befejezni, mint a szálloda saját mozijában.

Hotel Château Belá ****

Hotel Château Belá ****

Belá 1 , Belá
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Château Belá, s.r.o. Cégjegyzékszám: 43999174


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
25 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes - kültéri parkoló, 10 €/éjszaka a garázsban

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a tótól
9 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
13,5 km

Utazási tippek

Esztergom

Esztergom Utazási tipp

A Magyarország és Szlovákia határán fekvő város nemcsak különleges fekvésével, híres bazilikájával és az Esztergomot és Štúrovót összekötő híddal vonzza az utazókat, hanem a történelmi városrészeivel, a termelői piacokkal és kulturális rendezvényeivel, valamint a Dunára nyíló gyönyörű kilátásokkal is. Esztergom egykor a Magyar Királyság fővárosa volt.

Vadas Thermal Resort
Vadas Thermal Resort
Visegrád
Visegrád
Budapest
Budapest