Bozkov dolomitbarlangok

Kukkantson be a természet egy gyönyörű alkotásának rejtett titkaiba, amelyet a libereci Bozkov falu közelében talál. A Bozkov-dolomitbarlangok Északkelet-Csehország legnagyobb barlangkomplexuma, amely egyben az egyetlen mészkődolomitból készült. Az Új és a Régi barlangot egy idegenvezetővel együtt látogathatja meg, aki sok érdekességet mesél e természeti műemlék kialakulásáról és geológiájáról. A komplexum több mint egy kilométernyi útból áll, amely összesen 400 méternyi járat áll nyitva a nagyközönség előtt.

A túra során gyönyörködhet az egyedülálló kvarcdíszítésekben, kvarc párkányokban és az egyedülálló, excentrikus cseppkövekben. A 45 perces túra alatt meglátogathatja az Éjféli barlangot, a Kalózjáratot a kivilágított Pokol-barlanggal, a kis Hattyú-tavat vagy a Meglepetés-barlangot, ahol megcsodálhatja a gazdag cseppkőfalakat. Az egész túra fénypontja Csehország legnagyobb földalatti tava, amelynek tiszta vize tükrözi a barlangi domborzat szépségét.

Belépők:

  • Felnőtt: 190 CZK
  • Kedvezményes (diákok és nyugdíjasok): 160 CZK
  • Gyermekek 3 és 15 éves kor között: 100 CZK
  • 3 év alatti gyermekeknek ingyenes

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Észak-Csehország, Jizera-hegység, Podkrkonoší-hegység

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet