Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Síelés az Óriás-hegységben

Hódítsa meg Csehország legmagasabb hegyét, a Sněžkát! A síelés szerelmesei bevehetik az Óriás-hegység környező sípályáit. A környéken számos gyönyörű területet talál (Spindler's Mill, Pec pod Sněžkou), amelyek kiváló síközpontokat kínálnak, hangulatos szállásokkal. Akár egyedül, akár barátokkal, párban vagy az egész családdal utazik, ez a környezet remek kikapcsolódási lehetőségeket kínál.

Hová menjünk síelni az Óriás-hegységben?

  • Harrachov - Čertova Hora síközpont, Csehország egyik leglátogatottabb síközpontja az Óriás-hegység nyugati részén található. Négy különböző nehézségi szintű, összesen 6,5 km hosszúságú lejtő, ülőfelvonók és tökéletesen karbantartott felület várja.
  • Két síközpont tartozik a Ski Resort Rokytnice alá - a kisebb Studenov (3,5 km hosszúságú pályákkal) és a nagyobb Horní Domky, ahol 10 km-rel több kék, piros és fekete pálya áll rendelkezésre.
  • A Strážné Síközpont egy modern síközpont 800-1300 m tengerszint feletti magasságban Špindlerův Mlýn felé, négy sípályával a kéktől a fekete nehézségűig, található egy gyermeklift és egy könnyebb gyakorló pálya is.
  • A Családi Sípark Žacléřben az egész család és az iskolai oktatás számára készült. A pályák kezdők és középhaladók számára is alkalmasak. Az üdülőhelyet nem véletlenül hívják Family Parknak, mert itt az egész család jól fogja érezni magát.
  • A Síközpont Malá Úpa egy romantikus hegyi üdülőhely 1250 m tengerszint feletti magasságban, ami Csehország egyik legmagasabban fekvő üdülőhelye. Egész szezonban garantálja a minőségi havat, így a 6,1 km hosszú lejtők teljes hosszában élvezheti a havas kikapcsolódást.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg:  Cseh Óriás-hegység, Észak-Csehország, Kelet-Csehország, Lengyel Óriás-hegység,

Kirándulási ötletek a környéken

Špindlerův Mlýn élményfürdő
Bobpálya- Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn - Medvědín libegő
Medvědín hegy
Pancava vízesés
Spindleruv Mlyn Síközpont