5 ok amiért egy ajándékutalvány szuper ötlet

Éppen szerettei karácsonyi ajándékán töri a fejét? Amit Szeptember óta tervezgetett hirtelen nem is tűnik olyan jó ötletnek? Vagy talán már elkeseredésében a tusfőrdő + sampon csomag sem tűnik olyan rossz ötletnek?
5 ok amiért egy ajándékutalvány szuper ötlet

Egy igazi megvilágosodásra vár ajándékügyben, amelynek legkésőbb december 23-ig meg kell történnie? Lehet, hogy ez a cikk nem oldja meg az összes karácsonyi problémát, de kissé megkönnyítheti az ajándékról való döntést.

1. Eredeti meglepetés

Egy ajándékutalvány esetében nem történhet meg, hogy véletlenül ugyanazt az ajándékot adja szerettének, amit valaki mástól is kapott, hiszen az ajándékozott választja ki, melyik csomagunk vásárlásakor használja fel utalványának összegét.

2. Nem lesz belőle porfogó

Biztosan hallott már olyasmiről, hogy valaki kapott egy ajándékot, ami karácsony után csak porfogóként funkcionált éveken keresztül a garázsban. "De hiszen ajándék volt, azt mégsem dobhatja ki az ember." Esetleg az Ön lakásában is lapul ilyen tárgy? Nos, egy ajándékkártyával ez teljes mértékben elkerülhető.

3. Még egy kicsit önző is lehet

Megtetszett egy szállás a kínálatunkból? Ajándékozza az utalványt egy olyan szerettének, akivel szívesen elutazna közösen ide.

4. Két alkalommal is örömet szerezhet

Egy utalvánnyal kétszer is örömet szerezhet szeretteinek. Először az ajándék kibontásánál, másodszor az utazáskor. De akár végtelenszer, hiszen bármikor visszagondolnak a csodás pihenésükre, Ön jut majd az eszükbe.

5. Ezt biztosan nem felejtik majd el

Tudta, hogy az emberek 78% -a nem emlékszik, milyen ajándékokat kapott tavaly? De ha az elmúlt 5 évben elutaztak valahova, arra biztosan emlékeznek. Még egy érv az ajándékutalvány mellet.

Válasszon ajándékutalványt itt: https://travelking.hu/ajandekutalvanyok

A cikket írta:

Kollár JúliaKollár Júlia
Frissített: 28. 3. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet