Toldja meg a nyarat velünk. Válasszon kedvezménye ajánlatainkból még ma!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

TIPPEK: A tökéletes nászajándék kiválasztásához

A családban esküvő lesz, és nem tudja, hogy mit adhatna ajándékba? Szeretné meglepni barátnőjét, vagy ismerősét egy tökéletes nászajándékkal de nincs ötlete? A legjobb esküvői ajándék, vagy nászajándék szívből jön, de emellett hasznos is.
TIPPEK: A tökéletes nászajándék kiválasztásához

Rövid tippek:

  • Vegye figyelembe a pár érdeklődési körét és életstílusát: Az esküvői ajándék kiválasztásakor elengedhetetlen, hogy figyelembe vegyük a pár érdeklődési körét és életmódját. A hobbijaikat és szenvedélyeiket tükröző ajándék sokkal tartalmasabb és személyesebb lesz.

  • Állítson fel egy költségvetést: Mielőtt elkezdenél esküvői ajándékot vásárolni, fontos, hogy meghatározzon egy költségvetést. Ez attól is függ milyen fokú rokoni vagy baráti kapcsolatban áll a párral. Távolabbi rokonoknak, vagy barátoknak kisebb összegű ajándékba gondolkodjon, szorosabb kapcsolat esetén kicsit nagyobba, vagy esetleg más vendégekkel együtt egy közös nagyobb ajándékba szálljon be.

  • Ellenőrizze a meghívót: Az egyik legegyszerűbb módja az esküvői ajándék kiválasztásának az, hogy ellenőrizze a pár ajándéklistáját. A lista azoknak a tárgyaknak a listája, amelyeket a pár kiválasztott és szeretne esküvői ajándékként megkapni. Amennyiben van ilyen lista, nyert ügye van, de ne felejtse el jelezni, hogy kiválasztott valamit róla, hiszen senki nem szeretne 5 étkészletet kapni.

  • Ajándékozzon élményt tárgyak helyett: Egy személyre szabott ajándék, vagy egy használati tárgy felidézheti az ifjú párban barátságuk hosszú éveken át, de egy felejthetetlen élmény is. Ajándékozzon egy utazást, amire a szerelmesek még öreg korukban is szeretettel fognak emlékezni.

  • Ajándékutalvány vagy pénz: Bár az ajándékutalvány vagy készpénz adása személytelennek tűnhet, praktikus és hasznos megoldás, különösen akkor, ha nem vagy biztos abban, hogy a párnak mire van szüksége vagy mit szeretne. Akár élmény, vagy utazási utalványokat is választhat, melyek örök emléket biztosítanak majd.

  • Fontos a csomagolás: A megjelenés legalább olyan fontos, mint maga az ajándék. Ügyeljen arra, hogy az esküvői ajándékot átgondoltan és elegánsan csomagolja be. Használjon kiváló minőségű csomagolópapírt, szalagot és személyre szabott ajándékcédulát, hogy különlegesebbé tegye az ajándékot.

tippek a tökéletes nászajándék választásához

Gondolkodjunk együtt!

1. Kinek választ nászajándékot?

Nem mindegy, hogy a barátnőjének, családtagjának, vagy férfi ismerősének választ nászajándékot. Természetesen ez az ifjú pár számára egy közös ajándék, így az a legjobb, ha mind ketten tudják, lehetőleg együtt élvezni. Milyen korú a pár, mit szeret csinálni, milyen a kapcsolata, mennyire szoros velük? Érdemes ezeket a dolgokat is átgondolni. Természetesen a legegyszerűbb ajándék a pénz, amit az ifjú pár arra költ, amire akar, de ha egy kicsit személyesebb ajándékot szeretne átadni akkor érdemes ezeket átgondolni.

2. Mikor fogja odaadni az ajándékot?

A legénybúcsú vagy a leánybúcsú alatt adott ajándék kisebb értékű és vicces is lehet, a lényeg hogy felejthetetlen napot vagy éjszakát okozzon az ajándékozottnak. A menyecsketánc alatt hagyományosan a fazékba pénzt szoktak rakni, ha részt szeretne venni, érdemes egy pár bankjeggyel készülni. Ha pedig személyre szóló ajándékot szeretne adni az ifjú párnak, érdemes a lagzit megvárni, és akkor odaadni, amikor körbejárják az asztalokat.

3. Na de mi legyen az ajándék?!

Az utazás minden esetben szuper ötlet, hiszen mind ketten részt tudnak venni és ráadásul az együtt töltött hosszú éveiknek is egy csodás kezdése lehet egy közös wellness hétvége. Ha nem tud dönteni, hogy melyik szálláshely tetszene leginkább az ifjú párnak, segítünk a választásban:

Ajándékkalauzunk segítségével kiválaszthatja, a tökéletes ajándékot!

  • Döntse el kinek ajándékozza az utazást, például ha a leánybúcsún szeretné átadni, akkor egy a hölgyek számára ajánlott utazással kedvezhet a menyasszonynak. Ígérjük, a vőlegény sem fogja azért végig duzzogni. De választhat a romantikus szálláshelyeink közül is, ahol például privát wellnesst élvezhet együtt zavartalanul ez ifjú pár.

  • Döntse el, milyen típusú utazásnak örülnének leginkább ön szerint: Például inkább városnézni szeretnek, vagy kirándulni? Esetleg annak örülnének a legjobban ha pár napig ki se kellene szállni a pezsgőfürdőből és félpanziós ellátással kényeztetnék őket?

  • Jöjjenek a 'piszkos anyagiak'. Mennyit is tegyünk a borítékba, mit fognak szólni, mennyi pénzt illik esküvőn ajándékba adni? Megannyi kínzó kérdés, amit szerencsére nem kell megválaszolnia. Ajándékkalauzunkban kiválaszthatja mennyit szeretne az ajándékra költeni, és a legjobb ár-érték arányú ajánlatokat mutatjuk majd a kategóriában. Senkinek nem kell pontosan tudnia, ön mennyit költött az ajándékra, csak az élmény fontos!

tippek a tökéletes nászajándék választásához

4. Esküvői ajándék inspirációk

TIPP

Tudta hogy a Travelkingnél a dátum kiválasztása nélkül is tud szálláshelyet foglalni? Válasszon egy csodás utazást az ifjú párnak, akik később eldönthetik, mikor szeretnének elutazni! Csak válassza a "Dátum foglalása nélkül vásárolok" opciót.

Kastélyszállók

A kastélyszállások eleganciájához más szálláshelyek egyszerűen nem tudnak felnőni. A lenyűgöző építészeti megoldásokkal és gazdag múlttal rendelkező szállásokat így mindenkinek ki kell próbálnia, aki egyszerre rajong a történelemért és a fényűzésért. Ki ne szeretné megtapasztalni, milyen lehetett a főurak élete? Természetesen csak azt a részét, ami kellemes élményt ígér, hiszen ezek a szállodák szinte kivétel nélkül a legmagasabb szinten szállásolják el vendégeiket, így ha egy kastélyszálló felé veszi az irányt, készüljön a jól felszerelt szobákra, a kiváló alvást biztosító ágyakra és az étterem ínycsiklandozó fogásaira.

Tudta, hogy...?

Magyarországon majdnem 2000 kastély található, ebből több mint 50 működik kastélyszállóként.

A nyíradonyi Borostyán Med Hotel **** egy igazi luxusszálloda, ahol a teljes ellátásnak köszönhetően az ifjú párnak semmire nem lesz gondja. Ráadásul a luxus wellness részlegben is kipihenhetik az esküvő tervezésének fáradalmait.

Kiváló választás a szlovákiai Hotel Château Belá ****, ami félpanziós ellátásának, wellnessrészlegének és fitnesztermének köszönhetően kiemelkedik a szálláshelyek tömegéből.

Ha egy európai kalandot szeretne ajándékba adni, a Csehországban található Křtiny-kastélyt ajánljuk figyelmébe. Ez a morvaországi hotel különösen ideális egy romantikus kiruccanásra.

Romantikus szálláshelyek

Szeretné hogy igazán különlegesek legyenek a mézes hetek és az ifjú pár igazán egymásra tudjon hangolódni? Érdemes egy romantikus szálláshelyet választani, ahol minden a szerelmesek igényeire van igazítva. Mártózzanak meg a tengerben egy tengerparti szálláshelyen, vagy túrázzanak együtt a hegyekben, de ha ahhoz van kedvük használják kia privát wellness részleg kényelmét és zavartalanságát.

Tudta, hogy...?

Egy felmérés szerint a friss házasok több mint 90%-a megy nászútra az esküvője után, és a legnépszerűbb nászutas helyszínek a tengerparti és wellness szállodák.

Ajándékozza meg a nászutasokat egy utazással Szlovénia legromantikusabb helyszínére, a Bledi tóhoz! A Hotel Astoria Bled a festői szépségű tótól csupán 400 méterre félpanziós ellátással és wellnessel várja a szerelmeseket.

A Közép-Európa legromantikusabb városának választott Prága is jó választás, ahol a luxus St. Havel kastélyszálló kényezteti a látogatókat privát wellnessel és gazdag reggelivel.

Kiváló választás a Zöld sziget apartman is, az Egri borvidéken való elhelyezkedésének, a festői Egerszalóki sódombhoz való közelségének és a privát wellnessnek köszönhetően.

Válassza a magyar tengert, és ajándékozzon egy hétvégét a Balaton legromantikusabb városába, Balatonfüreden. A Golden Lake Resort Hotelben luxus wellness részleg, prémium kategóriás szobák és a gazdag félpanziós ellátás várja a szerelmeseket a Balaton parton csodás panorámával.

Különleges szálláshelyek

Manapság egyre népszerűbbek a különleges szálláshelyek. Például aludt már kolostorban, vagy barlangban? Esetleg kempingezett már egy lombházban, vagy egy átlátszó buborék sátorban, pezsgőt szürcsölgetve, franciaággyal? És hajtotta már hajókabinban álomra a fejét, miközben a Duna hullámai ringatták el? Na és a sörfürdőzést próbálta már párjával kettesben? A szerelmeseket egy ilyen különleges utazással is meglepheti!

Kattintson a KÜLÖNLEGES SZÁLLÁSHELYEKET bemutató blogunkat.

Ajándékutalvány, a legjobb nászajándék, esküvői ajándék

5. Praktikus esküvői ajándék: Ajándékutalvány

Az ajándékutalvány tökéletes választás, hiszen az ajándékozott maga dönthet arról, hogy mi a fontos számára az utazásakor - a városközpont, a nevezetességek, a természet közelsége vagy éppen a számos wellness lehetőség.

Az utalvány a vásárlástól számított egy évig beváltható, így van idő átgondolni melyik álomnyaraláson szeretne részt venni az ifjú pár.

UTALVÁNYAINKAT IDE KATTINTVA tudja megnézni. vásárlás után azonnal e-mailben küldjük el önnek, így az utolsó pillanatban is jó ajándékötlet. Ha pedig szeretné, díszborítékba csomagolva, kinyomtatva is elküldjük postacímére.

TIPP

Egy utazás megvásárlásakor csak egy utalvány felhasználható. Azonban amennyiben az utalvány teljes értéke nem kerül felhasználásra az utazás megvásárlásakor, a maradvány összeg megmarad, és egy következő utazáshoz felhasználható. Éppen ezért praktikusabb egy darab, magasabb összegű utalványt vásárolni.


Íme tippjeink a tökéletes nászajándék kiválasztásához. Az esküvő az egyik legjelentősebb esemény egy pár életében, és egy átgondolt és megfelelő esküvői ajándékkal kifejezheti támogatását és szeretetét. A sokféle lehetőség mellett azonban a tökéletes esküvői ajándék kiválasztása ijesztő feladat lehet. Ebben a cikkben tippeket adtunk, hogyan válasszon olyan esküvői ajándékot, amelyre a pár hosszú évekig szeretettel fog visszaemlékezni.

A cikket írta:

Frissített: 7. 9. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait