A legkelendőbb ajánlatok 2022-ben

Már most tervezgeti a 2023 évi utazásait? A naptárlapozgatáshoz elhoztuk Önnek az elmúlt év legnépszerűbb ajánlatait, amelyek bizonyítottak vásárlóink körében. Inspirálódjon a legkelendőbb hazai és külföldi ajánlatainkból!
A legkelendőbb ajánlatok 2022-ben

Magyarország

Hotel Barátság ***, Hajdúszoboszló

A 2022-es év egyik legnépszerűbb ajánlata a Hajdúszoboszló híres fürdővárosában található Hotel Barátság ***-ba szól, amely a nemrég felújított Mátyás Király sétányon helyezkedik el, csupán 400 méterre Európa legnagyobb gyógyfürdő komplexumától, az Aqua Palacetól. A szálloda természetesen saját wellness részleggel is rendelkezik, ahol számos bel- és kültéri medence található, különböző élményelemekkel, valamint pezsgőfürdő, szaunák és Kneipp taposó is várja a feltöltődni kívánó vendégeket. A hajdúszoboszlói gyógyvíz pozitív hatással van az izomfáradtságra, az izom-csontrendszeri, és neurológiai problémákra. A légkondicionált étteremben gazdag félpanziós ellátás várja, az U-Pubban pedig a kedvenc itala elfogyasztása mellett akár kipróbálhatja a bowlingozást is.


Panoráma Hotel Noszvaj

Az Egertől nem messze található, a szőlőültetvényiről és kiváló borairól híres Noszvaj a Bükk-hegység lábainál található. A Panoráma Hotel Noszvaj különlegessége a wellness részlegben található pezsgőfürdő, amelyben ülve gyögyörködhet a csillagos égben az üveg falainak és plafonjának köszönhetően. A pezsgőfürdő mellett egy medence és szaunák is várják a feltöltődni vágyókat. A szálloda éttermében félpanziós ellátás várja a magyar konyha legjavával, valamint megkóstolhatja az Egri régió híres borait is. A legkisebbek a játékteremben, vagy a játszótéren szerezhetnek felejthetetlen élményeket, vagy kipróbálhatják a biliárdot és az asztaliteniszt. A hotel csodás elhelyezkedésének köszönhetően könnyen ellátogathat a barokk Egerbe, vagy a csodás termálfürdőjéről híres Bogácsra.


Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness ****, Mezőkövesd

Látogasson el Mezőkövesdre, ahol a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness **** luxus szobában maga mögött hagyhatja a mindennapi nyüzsgést. Lazuljon el a béke szigetén és mártózzon meg a gyógyító mezőkövesdi termálvízben. A Bükk lábánál található város különösen híres a népszerű Zsóry Gyógy- és Strandfürdőről, amely mindössze 100 méterre található. A fürdőben 22 medence, szaunavilág és különféle attrakciók találhatók. De közvetlenül a szállodában található egy luxus termálfürdő, ahol kül- és beltéri medencék várják, a szaunavilágban részt vehet a szeánszokon, és különböző masszázsokkal is kényeztetheti a testét. Az étteremben félpanziós ellátásban lesz része, és a grillteraszon készült fogásokból is választhat akár, vagy egy finom desszertet és egy tüzes magyar bort is fogyaszthat a nap lezárásaként.


Tisia Hotel & Spa ****superior, Tiszaújváros

A Tisia Hotel & Spa ****superior Tiszaújváros szívében található. A szálloda legnagyobb előnye, hogy közvetlen átjárással rendelkezik a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdőbe. a hotel ideális választás a feltöltődésre, csak fel kell vennie egy fürdőköpenyt, és már indulhat is a tökéletes kikapcsolódás. A gyógyfürdőt feltöltő helyi gyógyvíz 1200 m mélységből fakad és a fürdőben 10 beltéri és kültéri medencében pihenhet, a kicsiket pedig gyermekmedencék, valamint vízi élményelemek és csúszdák is várják. Kipróbálhatja a szaunát is, illetve a különböző orvosi és szépészeti kezeléseket, masszázsokat. A hotel elegáns éttermében svédasztalos formában kerül felszolgálásra a reggeli és a vacsora a félpanziós ellátás keretében. A gyermekeket beltéri játszószoba és kültéri játszótér is várja, a felnőttek pedig az szálloda edzőtermét is kipróbálhatják.


Horvátország

Hotel Zagreb ***, Horvátország

A 2022-es év külföldi ajánlatai közül a legnépszerűbb a A Hotel Zagreb *** volt, amely Karlobagban található, közvetlenül a tengerparton. Tegyen egy kellemes sétát a tengerpart menti sétányon a város központjába (500 m), ahol az üzletek, kávézók és éttermek is találhatóak. A környék kiváló feltételeket kínál a vízi sportokhoz és a szemközti Pag sziget gyalogosan és autóval is megközelíthető. A sós tengeri fürdőzés mellett a szállodában bel- és kültéri medencében is csobbanhat. A hotelszobák légkondicionálóval vannak felszerelve, illetve minibár és hűtőszekrény is található bennük a kényelem érdekében, valamint erkélyes opció is választható. A teljes ellátás részeként gazdag svédasztalos reggeliben és vacsorában lehet része, valamint korlátlanul figyelhet az üdítőitalokból, sörökből és borokból is. A gyermekeket az animációs programok szórakoztatják majd, vagy kipóbálhatják a sportpályákat is.


Crvena Luka Resort ****, Horvátország

A Crvena Luka Resort **** egy festői, zöldövezetben fekvő öbölben található, a népszerű horvátországi üdülőhely, Biograd na Moru közelében, Észak-Dalmáciában. Bár a város neve "Fehér várat" jelent, de az üdülése alatt a legkülönfélébb színekben gyönyörködhet: a kristálytiszta kék tengerben, sárga homokos tengerpartban, a buja zöld mediterrán fenyőfákban és fehér dalmát sziklákban. Közvetlenül a szálloda előtt található egy csodálatos homokos strand napozóágyakkal és egy nagy medencével. Emellett sétatávolságra több kavicsos strand is található. Érdemes meglátogatni emellett a közeli karsztos eredetű Vrana-tavat, amely a legnagyobb horvát tó, és a gazdag hal- valamint madárvilágáról híres. A Wellness & Spa Crvena Luka-ban könnyedén elfeledheti a mindennapi élet gondjait és kötelezettségeit. A fűtött beltéri medence és a szaunák, valamint a masszázsok gondoskodnak a pihenésről és a feltöltődésről. A hotel étteremében a helyi alapanyagokból készült reggeli és vacsora várja, valamint az olasz és horvát ízeket is megkóstolhatja, vagy a kedvenc koktélját is elfogyaszthatja a medenceparti bárban.


Szlovénia

Hotel Zdravilišče Laško **** , Szlovénia

Az elmúlt évben a szlovéniai hotelek közül a Hotel Zdravilišče Laško **** volt a legnépszerűbb, amely a Savinja folyó partjának zöld övezetében épült, mindössze 15 perc sétára a Laško város központjától. A szállodában már több mint 160 éve alkalmazzák a termálvíz jótékony hatásait, e mellett korszerű szállást és wellnessezést biztosítanak a vendégek számára. A szálloda wellness részlegében számos medencét és pezsgőfürdőt próbálhat ki, a gyerekeket pedig vízicsúszda is várja. Nem szabad kihagyni a méregtelenítő ivókúrát sem, a szálloda saját forrásának vizével, illetve a félpanziós ellátás során megkóstolhatja a szlovén különlegességeket is, a nemzetközi fogások mellett. A gyerekeket az animációs programok is szórakoztathatják majd, így a szükőknek is lesz ideje a feltöltődésre. A közelben található Celje várat is érdemes meglátogatni.


Hotel Bioterme ****, Szlovénia

A Hotel Bioterme **** Mala Nedelja festői településén található, és tökéletes példája az úgynevezett zöld turizmusnak, amely az ökológiai szemlélet és a kiváló szálláshely-szolgáltatások kombinációján alapul, amit a Slovenia Green Accommodation által a szállodának adományozott tanúsítványa is mutat. A szállodai szobák a természetes anyagok felhasználásának köszönhetően környezettudatosan berendezettek. A szálloda éttermében svédasztalos formában kerül a reggeli és a vacsora felszolgálásra, melynek kínálata főként biotermesztésű alapanyagokból készült egészséges ételekből áll. A szállodakomplexumhoz tartozik a Bioterme Thermal Water Park, amely nyáron 2000 m² kültéri és beltéri területen 10 medencével, 29-35 °C hőmérsékletű termálvízzel várja a kikapcsolódni vágyókat. A téli időszakban a fedett és szabadtéri medencék, összesen 800 m² vízfelülettel üzemelnek.


Ausztria

Hotel Payerbacherhof *** Superior, Ausztria

A Hotel Payerbacherhof *** Superior szálloda elhelyezkedése egyszerűen bámulatos. Alpesi hegyek árnyékában épült, a Raxalpe hegyvonulat lábainál, a Schwarza folyótól egy karnyújtásnyira és Bécstől mindössze egy óra autóútra. A nyári hónapokban feledhetetlen túrázásban lehet része a két híres túra útvonalaknak köszönhetően. A téli időszakban pedig mindenképp látogasson el a 18 km-re található Semmering, vagy a 25 km-re elhelyezkedő Stühlecku síközpontba. A félpanziós ellátásnak köszönhetően ízletes reggeliben és vacsorában lehet része, ráadásul a hozzávalók, amelyekből a helyi specialitások készülnek, egyenesen a környező termelőktől származnak. Egy a hegyekben töltött hosszú nap után a wellness részlegben pihenhet meg, pezsgőfürdővel és szaunákkal várja a feltöltődni vágyókat. A gyerekeket a szabadtéri játszótér is várja, valamint ellátogathatnak a Pferdewelt Reichenau-ba, vagyis a lovak és pónik világába, ahol felejthetetlen élményekben lehet része kicsiknek és a nagyoknak egyaránt.


Biolandhaus Arche ***, Ausztria

A családi kézben lévő Biolandhaus Arche *** szálloda csendes környezetben található Karintiában és a hotelt erdők és tisztások veszik körül, így nem nehéz itt megfeledkezni a mindennapok gondjairól. Egyike az első ökoturizmusra összpontosító szállodáknak és kiváló kiindulópontja lehet kirándulásokhoz. Ráadásul a legközelebbi Eberstein sípálya körülbelül 7 km-re található, tökéletes aktivitást nyújtva egy téli vakációhoz. A hegyvidék felfedezése után lazíthat egyet a wellness részleg szaunáiban, egy jó könyvet is választhat a relaxációs zónában található kis könyvtárból, vagy kényeztetheti magát egy masszázzsal is. A hotel különlegessége, hogy éttermében kizárólag vegetáriánus ételeket szolgálnak fel. A finom, házi készítésű fogások kizárólag friss alapanyagokból készülnek, helyi gyógynövények hozzáadásával.Karintia régiója híres festői szépségű hegyvidéki tavairól is, melyeket érdemes meglátogatnia.


Lengyelország

Hotel Lenart ****, Lengyelország

Lengyelországban a Hotel Lenart **** szálloda bűvölte el legjobban vendégeinket, mely Wieliczka városában épült és kiváló kiindulópontként szolgál három UNESCO által védett emlékmű meglátogatásához. A világhírű Wieliczka sóbánya és a közelében található sóvár mindössze 1 km-re fekszik a szállodától. Tartózkodása során mindenképpen látogasson el Krakkó városába is és csodálja meg a Királyi palotát (Wawel). A környékbeli látnivalók felfedezése után érdemes kipróbálnia a szálloda wellness részlegét, ahol lazíthat a pezsgőfürdőben vagy a szaunákban, illetve akár masszázsokkal is kényeztetheti a testét. A Pod Kominem étteremben megkóstolhatja a lengyel konyha legjavát a félpanziós ellátásnak köszönhetően, a reggeli illetve a vacsora alatt. Emellett a bárban vagy az étteremben választhat a helyi borok széles választékából is.


Redyk Ski&Relax ***, Lengyelország

A Redyk Ski&Relax *** szálloda Lengyelország legmagasabban találhatóvárosában, Ząbban épült. Elhelyezkedésének köszönhetően lélegzetelállító kilátást biztosít a környező Lengyel Tátrára. A közelben fekszik Zakopane városa, amelyet téli fővárosnak is neveznek. A téli sportok szerelmesei a legközelebbi sífelvonót mindössze 2 km-re találják. Felfedezhetu akár a Magas-Tátrát is, ahol megmászhatja Szlovákia legmagasabb csúcsát, a Gerlachfalvi-csúcsot is. A felfedező utat követően a hotel SPA részlegében feltöltődhet a pezgőfürdőben, vagy a szaunákban, illetve kipróbálhatja a masszázsok és szépészeti kezelések egyikét is. A Restaurant Redykből csodás kilátásban lehet része a környező csúcsokra, illetve a félpanziós ellátásnak köszönhetően bőséges reggeliket és vacsorákat élvezhet itt. A gyermekek felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak a játszótéren.


Szlovákia

 Bellegszencse, Quattro Panzió, Szlovákia

A Szlovákiai Bellegszencsén (Podhajska) található Quattro Panziók voltak a szomszédos országban a legnépszerűbbek a tavalyi évben. A település azért különleges, mert az itt feltörő gyógyvíz összetétele Közép-Európában egyedülálló módon megegyezik a Holt-tengerével. A település Esztergomtól csak egy órára található. A gyógyvíz elsősorban felsőlégúti megbetegedésekre, mozgásszervi betegségekre és érrendszeri betegségekre javallott. Utalványunknak köszönhetően kedvezményt kap a Római fürdőbe, vagy a termálfürdőbe is ellátogathat, ami gyermekekkel tökéletes választás, hiszen 12 hektáron 9 medencével és csúszdákkal várja a látogatókat. Az itt töltött napjait, a panzióban reggelente egy gazdag büféreggelivel kezdheti, amely elég energiát ad a környező látványosságok felfedezéséhez. A fürdők pedig csak egy rövid sétára találhatóak a szállásától, így könnyen magamögött hagyhatja a mindennapok fáradalmait.


 Björnson Tree Houses ***, Szlovákia

Az Eko-šport Resort Björnson és a hozzá tartozó Björnson Tree Houses a Déményfalvi-völgy fantasztikus környezetében épült, Szlovákia egyik leghíresebb üdülőhelyekén. Az épületegyüttese egy központi épületből, valamint számos luxus-kunyhóból áll. A hotel közvetlen közelében található a Janá-Chopok pályarendszer 44,5 kilométernyi csodásan gondozott lejtővel és 18 modern felvonóval. A Björnson Tree Houses teljesen egyedi, kényelmes luxus-kunyhókat kínál, amelyekben mindent megtalálhat, amire csak szüksége lehet. A kunyhók nappalival és hálófülkével, biokandallóval, illetve sítárolóval vannak ellátva. Az intelligens vezérlőrendszernek köszönhetően akár távolról is felveheti a fűtést, a hálóból is lekapcsolhatja a nappali világítást, vagy begyújthatja a kandallót is. Az erdő közepén épült egyedi wellness tökéletes kikapcsolódást és káprázatos kilátást biztosít a környező hegycsúcsokra, ahol a szaunákat és a melegvizes szabadtéri finn kádakat élvezheti. A félpanziós ellátásnak köszönhetően a főépület tágas éttermében a szlovák konyha ínyencfogásait élő zene társaságában kóstolhatja meg.


Csehország

Prága, Csehország

A Hotel Three Crowns Prága Zizkov kerületének szívében található, romantikus kávéházak közelében és gyors közlekedéssel a városközponthoz. Prágai látogatása során ne hagyja ki a Óvárosteret, a híres orlojjal, vagyis csillagászati órával. A szállodában gazdag büféreggeliben lehet része, amely elég energiával tölti fel, hogy meglátogassa a cseh főváros legjelentősebb nevezetességeit. Ne hagyja ki a Venczel teret, a Prágai várat és a Károly-hidat sem. Sétáljon a csodálatos barokk és klasszicista épületek között, élvezze a cseh söröket és borokat is.


Ezek voltak 2022 legnépszerűbb ajánlatai, reméljük sikerült jó ötleteket adnunk, ha tetszett a cikkünk, és máskor is olvasna hasonlókat, legyen a Travelking Family tagja, hogy elsőként értesülhessen a legújabb tippjeinkről és a legjobb ajánlatainkról!

A cikket írta:

Frissített: 20. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet