A 10 legjobb hazai wellness ajánlatunk borongós napokra

Mi másra vágynánk a zimankóban, mint csobbanásra egy termálvizes medencében, lazításra egy szaunában és egy jó masszázsra? A legjobb megoldás ilyenkor néhány pihentető nap egy szuper wellness szálláson. Jöjjön hát a 10 legjobb hazai wellness ajánlatunk!
A 10 legjobb hazai wellness ajánlatunk borongós napokra
Panoráma Hotel Noszvaj

1. Panorámás pezsgőfürdőzés a természet ölelésében

A Panoráma Hotel Noszvaj *** egy csodálatos erdőkkel és szőlőkkel körülvett szálloda. A szálloda közvetlenül a Bükk-hegység lábánál található, amelynek szépségeit számos túraútvonal mentén fedezhetjük fel. A kiváló magyar konyha és a helyi borok mellett korlátlan lazítás vár minden ide érkezőre a wellness-részlegben, ahol úszómedence, szaunák, relaxációs terület és mindenekelőtt panorámás pezsgőfürdő található, kilátással a csillagos égre. A szálloda alkalmas gyermekes családok számára is, hiszen a legkisebbek számára homokozó, gyermek sarok, játékterem és szabadtéri játszótér is rendelkezésre áll. Az idősebb gyermekek és felnőttek számára asztali-foci, biliárd, asztalitenisz vagy társasjátékok tehetik teljessé a szórakozást.


Park Inn by Radisson

2. Családi feltöltődés all-inclusive ellátással

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa **** superior a fürdőváros szívében található. A szálloda épülete egy fűtött folyosóval kapcsolódik a Sárvári Gyógy-, és Wellnessfürdőhöz, így az ideérkezők korlátlanul évezhetik a fürdő nyújtotta élményeket. Egészen egyedi módon a szállodába szóló utalványunk magába foglalja az all-inclusive ellátást és a gyermekeknek szóló animációs programokat, amelyekkel tökéletes választássá válik a családosok számára. Sárvár történelmi belvárossal is rendelkezik. A Nádasdy-kastély, a Sárvári Arborétum és a romantikus Csónakázó-tó, mind-mind tökéletes kiránduló lehetőségeket nyújt egy felejthetetlen családi kikapcsolódáshoz.


A 10 legjobb hazai wellness ajánlatunk borongós napokra

3. Nyugodt relaxálás Hévízen

A Majerik Hotel *** Hévíz méltán híres tófürdőjének közelében található. A kényelmes, saját erkéllyel rendelkező szállodai szobákon túl, kontinentális reggeli és felár ellenében ízletes vacsora is várja az ideérkező vendégeket. Ami pedig a wellness lehetőségeket illeti, 3 órás tófürdő belépő és korlátlan szállodai wellness használat is szerepel a csomagunkban. A wellness részlegben feltöltődhet a szaunában. A teljes ellazulás érdekében pedig masszázsok és kozmetikai kezelések is elérhetőek. Ha már itt járunk érdemes Hévíz belvárosát is meglátogatni sétálóutcákkal és népszerű termelői piacokkal. A közelben lévő Keszthelyen a gyönyörű Festetics-kastély és számos érdekes múzeum (marcipán, játékok vagy Cadillac autók) is várják a látogatókat.


MJUS World Thermal park

4. Kikapcsolódás egy hatalmas wellness szállodában

A MJUS Resort & Thermal Park **** szálloda Körmend városában található, amely a Rába folyó partján fekszik az Őrségi Nemzeti Park szívében. A szállodába szóló utalványunk szolgáltatásainak listája hihetetlenül hosszú. Itt az ember valóban egy távoli ország luxus óriáshotelében érezheti magát. A Prémium szobában való elhelyezésen túl, félpanziós ellátás is várja az ideérkezőket a szálloda olasz stílusú Lo Spaghetto éttermében. A nap folyamán továbbá elérhető pizzéria, bár, cukrászda és borozó is. A termál parkban korlátlan wellness élményekkel gazdagodhatunk az 1800 m² vízfelülettel rendelkező fedett és szabadtéri medencéknek, szaunavilágnak, relaxációs részlegnek köszönhetően. A családosok örömére különös figyelmet fordítanak a legkisebbek igényeire is (gyermekmedence, pancsoló, csúszdák, játszószobák, szabadtéri játszótér, animációs programok).


Lions Garden

5. Budapesti városnézés és wellness élmények

A Lion's Garden Hotel **** épülete, Budapest központjában található, a metró, a busz és a vasútállomás közelében. A szállodától egy rövid sétára a gyönyörű Városliget, a Vajdahunyad vára, a Fővárosi Nagycirkusz és a Fővárosi Állat - és Növénykert helyezkedik el. A nevezetességek felfedezésével töltött nap után igazán megnyugtató megérkezni az elegáns szállodába és lazítással tölteni a nap további részét a wellness részlegben, ahol úszómedence, pezsgőfürdő, finn szauna, merülőmedence és Kneipp-taposó is található. Az utalványunknak köszönhetően az elhelyezés Superior szobában történik, az itt töltött napokat pedig bőséges büféreggelivel indíthatjuk. A családosoknak jó hír, hogy 6 éven aluli gyermekeik ingyenesen tarthatnak szüleikkel.


Vital Hotel Nautis

6. Luxushajókat idéző pihenés a Velencei-tónál

A Vital Hotel Nautis **** szálloda Gárdony városában található, közvetlenül a Velencei-tó partján. A luxushajó stílusban épült szállodába szóló utalványunk félpanziós ellátást, érkezéskor nautis koktélt és a wellness részleg korlátlan használatát is tartalmazza. A kétszintes wellness-részlegben élménymedence, gyermekmedence, szezonális szabadtéri medence és pezsgőfürdő is rendelkezésre áll. A Vitalitáriumban egy finn szauna, szanárium, infraszauna, tepidárium, gőzkabin, sókamra, trópusi élményzuhanyok, jégkút és egy kandallós pihenőszoba is kipróbálható. A legkisebbeket gyerekvilág és egy játszótér is várja. Az aktív kikapcsolódást kedvelők örömére a hotel kardiózónája és bowlingpályája is bátran használható.


Hotel Kitty

7. Kellemes barlangfürdőzés Miskolctapolcán

A Zenit Panzió Miskolctapolca csendes üdülőövezetében található a Bükk lábánál. A híres Miskolctapolcai Barlangfürdő mindössze 650 m-re található a vendégháztól. Utalványunknak köszönhetően bőséges reggeliben, vagy félpanziós ellátás választása esetén ízletes vacsorákban lesz része. Utalványunk az ételeken túl üdvözlőitalt, egy édes meglepetést, valamint kedvezményes Barlangfürdő belépőt is tartalmaz. A Barlangfürdő nyújtotta egyedülálló élményt pedig talán nem is kell magyarázni. A környéken található nevezetességek közül Lillafüredet a legérdemesebb meglátogatni a hidegebb időben is.


Tisia Hotel & Spa

8. Pihenés Tiszaújváros vadonatúj szállodájában

A Tisia Hotel & Spa **** szálloda Tiszaújváros híres fürdője mellett épült fel. A szálloda legnagyobb előnye, a modernségén túl az, hogy közvetlen átjárással rendelkezik a fürdőhöz. Az ide szóló utalványunk félpanziós ellátást is tartalmaz, a bárban pedig egész nap kérhetjük kedvenc koktéljainkat, finom kávékat és könnyű harapnivalókat. A fürdőben 6 beltéri és kültéri medence található, valamint gyermekmedencék, vízi élményelemek és csúszdák. A szauna szerelmesei finn, bio és infraszaunában lazíthatnak. Sokféle masszázs és orvosi vagy kozmetikai kezelés is igénybe vehető. A gyerkőcök számára szabadtéri játszótér és fedett játszószoba is rendelkezésre áll.


Hotel Piroska

9. Hagyományörző hangulat Bükön

A Hotel Piroska **** szálloda Bük kisvárosában helyezkedik el a Bükfürdő Thermal & Spa közelében. Az ide szóló utalványunk tökéletes mindazok számára, akik kedvelik a hagyományőrző és egyben stílusos megoldásokat. A korlátlan wellness használaton és bőséges félpanziós ellátáson túl fürdő belépőjegy is található a csomagunkban, ezzel tökéletessé téve az itt töltött napokat. A szálloda wellness-részlegében csúszdával ellátott fedett és szabadtéri medencék egyaránt megtalálhatóak, pezsgőfürdő, családi pihenőrész és szaunavilág kíséretében. Természetesen kozmetikai kezelések és különféle masszázsok is elérhetőek.


A 10 legjobb hazai wellness ajánlatunk borongós napokra

10. Világraszóló fényűzés Felcsúton

A Hotel Pancho **** egy kifinomult luxus szálloda Felcsúton. Egy igazi romantikus kikapcsolódás várja, érkezéskor egy pohár pezsgővel és csomagtípus szerint romantikus szobadekorációval. Az ár magában foglalja továbbá a félpanziós vagy soft all inclusive ellátást, valamint a korlátlan hozzáférést a wellness-részleghez, ahol teljesen feltöltődhetnek a medencében, a pezsgőfürdőben, gőzfürdőben vagy a szaunákban. Látogasson el a közeli Alcsúti arborétumba, amely Magyarország legrégebbi angol parkja, vagy tegyen egy romantikus sétát kedvesével a fővárosban, ami 40 km-re található a szállodától. De a football szerelmesei a közeli Puskás Akadémia Pancho Arénájába is ellátogathatnak.


Ha tetszett a cikkünk, és máskor is olvasna hasonlókat, legyen a Travelking Family tagja, hogy elsőként értesülhessen a legújabb tippjeinkről és a legjobb ajánlatainkról!

A cikket írta:

Frissített: 20. 4. 2024

Érdekes cikkek

Kezdődhet Magyarország felfedezése a Travelking segítségével

Válasszon egyedi és népszerű ajánlatainkból

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet