Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Hotel Stáció ****-ban töltött nagycsaládi kikapcsolódásról

Utazzunk Julcsival, a Travelking csapat egyik tagjával! Részletes beszámoló következik a Hotel Stáció ****-ban töltött családi pihenésről. Most mindent megtudhatunk a szállásról, az ellátásról és a környékbeli kihagyhatatlan látnivalókról!
Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Hotel Stáció ****-ban töltött nagycsaládi kikapcsolódásról

Alapinformációk az utazásról

  • Mikor jártál itt?: 2022.05.06. - 2022.05.08.
  • Hol szálltál meg?: Hotel Stáció ****
  • Hol található a szállás?: Vecsés
  • Kivel utaztál?: A férjemmel és a családjával
  • Milyen ellátást kaptál?: Félpanzió
  • Mivel utaztál?: Autóval

Hová és hogyan utaztatok?

A férjemmel és a családjával utaztam. Egy kis kikapcsolódásra vágytunk már mindannyian a rohanós hétköznapok után. Miskolcról indultunk együtt autóval, így az út kevesebb, mint 2 órát vett igénybe.

Milyen volt a parkolás?

A szálloda saját szabadtéri parkolóval rendelkezik. Két autóval érkeztünk és mindannyian itt parkoltunk. A parkolás fizetős (990 Ft/éj), és nem szükséges előre lefoglalni. Alternatívaként a nyilvános parkolókban ingyenesen lehet parkolni.

Hol szálltatok meg?

Nem voltunk ismerősek a Budapest melletti Vecsés környékén, ahol a Hotel Stáció **** található. De csak a szálloda címét kellett beírni a navigációba, és minden gond nélkül megtaláltuk. A szállodát céges épületek, építkezések veszik körül, és közel van a repülőtérhez, de ez egyáltalán nem volt zavaró tényező. A helyszín csendes volt, és nem hallottunk zavaró zajt a leszálló repülőgépekből. Sőt, valahogy úgy írnám le az élményt, hogy a Hotel Stáció egy mediterrán nyugalomszigetnek tűnt ebben a környezetben.

Mindannyian kétágyas szobákban szálltunk meg, amelyek pontosan úgy néztek ki, mint a fotókon. A modern bútorzat, a színes mintás szőnyeg és a számtalan apró részlet mind hozzájárult a szoba otthonosságához. A fürdőszoba tiszta és tágas volt, és különböző szépségápolási termékek is rendelkezésre álltak. Nagyon elégedettek voltunk a szobánkkal és a hangulatos erkéllyel, amelyről szuper kilátásunk volt a kertre, ahol egy szép dísztó is volt tele különleges halakkal.

Mesélj az ellátásról!

A csomagunk tartalmazta a félpanziós ellátást, szóval svédasztalos reggelit és vacsorát kaptunk minden nap. Engem őszintén szólva nagyon pozitív csalódásként ért, hogy bár nem egy hatalmas szállodáról van szó igazán nagy és sokrétű választék volt a reggelinél és a vacsoránál is. Összesen 7 fővel utaztunk. Mindannyiunknak más az ízlése, és néhányunknak ételérzékenysége is van. Azonban ebben a bőséges választékban mindannyian megtaláltuk a saját ízlésünknek megfelelő ételeket. A széles választék mellett meg kell említenem az ételek minőségét is. A reggelinél választható friss pékáruktól kezdve a vacsoráknál felszolgált fantasztikus húsokon túl egészen a lédús és ropogós zöldségekig, mindenben érezhető volt az alapanyagokra és az elkészítésre való különleges odafigyelés.

Napközben hol ettetek?

A vendégek napközben a szálloda à la carte éttermében rendelhetnek. Ebédidőben azonban eléggé zsúfolt az étterem, mivel a környékről sokan ebédelnek itt. Ezért döntöttünk úgy, hogy körbenézünk a környező éttermek között. Meglepően sok étterem található a környéken, a hagyományos magyar fogásokat kínáló fogadóktól a street food helyekig. Felfedeztünk egy szuper cukrászdát is, ahol fantasztikus süteményeket és fagylaltokat is kínálnak. A hely neve Karamell Cukrászda.

Milyen wellness lehetőségek voltak adottak a szállodában?

A szállodában egy csodás wellness-részleg található úszómedencével, pezsgőfürdővel, szaunákkal, tepidáriummal és Kneipp-taposóval. A medencében és a pezsgőfürdőben a víz hőmérséklete kifejezetetten kellemes volt. Sok időt töltöttünk itt és beszélgettünk anélkül, hogy fáztunk volna. Mivel én jelenleg kismama vagyok, így sajnos nem tudtam kihasználni a szaunák széles választékát. A család többi tagja azonban igen, és ők mind nagyon elégedettek voltak a további wellness szolgáltatásokkal.

Szerinted merre érdemes kirándulni a környéken?


Röviden hogyan foglalnád össze a Hotel Stáció ****-ban szerzett élményeket?

"A férjemmel és a családjával utaztam Vecsésre, és mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda szobái, wellness-részlege és kertje egyaránt modern, mediterrán hangulatú volt, ami nekem különösen tetszett. Az ételek kiválóak és minőségi alapanyagokból készülnek, a választék pedig igazán bőséges. Bár más az ízlésünk, mindenki megtalálta a neki tetsző fogást. A wellness-részleg pontosan úgy néz ki, mint a fotókon, gyönyörű és tágas, na és persze kellemes. Budapest nem messze található a szállodától, így a városnézés lehetősége is adott. Őszintén mondhatom, hogy mindennel elégedettek voltunk, és szívesen visszatérnénk ide."


👍 A Hotel Stáció ****-t Julcsi, a Travelking csapatának tagja személyesen ellenőrizte, és nyugodt szívvel ajánlja mindenkinek. További személyesen ellenőrzött szállásaink ide kattintva megtekinthetőek.

A cikket írta:

Frissített: 26. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet