Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a győri Gyirmót Sport & Wellness Hotel **** szállodáról

Utazzunk Katerinával a Travelking csapatának egyik tagjával a Győrben található Gyirmót Sport & Wellness Hotel **** szállodához. Most mindent megtudhatunk a szállásról, az ellátásról és a környékbeli kihagyhatatlan látnivalókról.
Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a győri Gyirmót Sport & Wellness Hotel **** szállodáról

Alapinformációk az utazásról

  • Mikor jártál itt?: 2023.10.13. – 2023.10.15.
  • Hol szálltál meg?: Gyirmót Sport & Wellness Hotel ****
  • Hol található a szállás?: Győrben
  • Kivel utaztál?: A nővéremmel
  • Milyen volt az ellátás?: Félpanziós ellátás
  • Mivel utaztál?: Tömegközlekedéssel

Hová és hogyan utaztatok?

A nővéremmel Brnoból érkeztünk és Győrbe, a két város között szerencsére közvetlen FlixBusz járat közlekedik, így nem haboztunk a tömegközlekedést választani. A buszút körülbelül 3 óra volt. A buszpályaudvarról a városi közlekedést vettük igénybe. Egyébként az úton több helyen is láttuk a hotelt kitáblázva, így autóval is könnyű lehet megtalálni.

Milyen a parkolás?

A hotel előtt közvetlenül van egy tágas parkoló. A Travelking ügyfelei számára a parkolás ingyenes, és nem kell előzetesen helyet foglalni sem. Egyébként, ha nem lenne parkolóhely a hotel előtt, a szomszédos futballstadionnál is lehet parkolni.

Hol szálltatok meg?

A Gyirmót Sport & Wellness Hotel **** egy kellemes zöldövezetben található, a futballstadion mellet. A szálloda csendes környezete ideális a pihenéshez, hiszen a stadion mellett egy tó és egy park is található itt.

A tágas szobánk nagy szekrényekkel, széffel és fogasokkal, cipőtartóval, tükörrel, íróasztallal és TV-vel volt felszerelve. Emellett még minihűtőszekrény, légkondicionáló, vízforraló, tea, instant kávé és víz bekészítés is várt minket. Az ágy mellett éjjeliszekrény vártak és egy dohányzóasztal is volt fotelekkel. A nővéremmel nagyra értékeltük a kiváló minőségű sötétítőfüggönyöket is. A fürdőszoba is jól felszerelt volt - a WC és a zuhanyzó mellett volt hajszárító, nagy tükör és rengeteg törölköző és kozmetikum. Ha a tóra néző szobát választanak, érdemes szímítani az út enyhén felszűrődő zajára is, nyitott ablaknál.

A szálloda enteriőrje csodaszép, a legapróbb részletekig finomhangolt. A folyosókon több helyen padokon tud pihenni, és az étterem mellett helyet kaptak praktikusan a toalettek is. A közös helyiségek és a szobánk is tiszta és modern benyomást keltettek.

Mesélj az ellátásról!

Ott tartózkodásunk alatt félpanziós ellátásban volt részünk. Sajnos egy 4 csillagos szállodához képest a reggeli nagyon szegényes volt. A zöldségek és a sütemények választéka szerintem nem volt elég gazdag. Teljes kiőrlésű pirított kenyeret, zsemlét, néhány fajta szalámit és kétféle sajtot (eidam és szeletelt mozzarella) szolgáltak csak fel. Szerencsére a kiváló tojásételekre nem lehet panaszom. Italként többféle csapolt gyümölcslevet, teát vagy kávét kaphattunk a kávéautomatából.

Este háromfogásos vacsora volt - leves, főétel és desszert. Az étkezéshez az italokat felár ellenében lehetett a személyzettől lehet rendelni és az étkezés után fizetni, vagy a szobára írni és kijelentkezéskor fizetni.

Hol ettetek a környéken?

Mivel nem vagyunk helyiek, a meglátogatott éttermeket Google-értékelések alapján választottuk ki. Elmentünk a La Dolce Vita olasz étterembe, ahol nagyon kiadós és finom pizzát ettünk Másnap a John Bull Pubba mentünk, ahol én a lazacot ettem grillezett zöldségekkel, a nővérem pedig pestós csirkét. Mindkét éttermet bátran ajánljuk.

Milyen wellness lehetőségek voltak a hotelban?

Lenyűgözött minket a hotel wellnessrészlege, különösen az óriási fűtött úszómedence, amely részben beltéri, részben kültéri. A nővérem és én szinte mindig teljesen egyedül voltunk benne, így zavartalanul tudtunk pihenni. A wellnessrészlegben finn és infraszauna, valamint egy pezsgőfürdő is található. A szomszédos helyiségben pedig egy kis merülő medence is található. Bejelentkezéskor kaptunk fürdőköpenyeket így kényelmesen tudtunk átsétálni a wellnessbe.

Szerinted merre érdemes kirándulni a környéken?

  • Rába Quelle Termálfürdő Győrben: A fürdő a termálvíz mellett relaxációs medencékkel, szaunavilággal és különböző gyógyászati kezelésekkel várja a vendégeket.

  • Történelmi városközpont. Győr városa nagy múltra tekint vissza, és számos szép régi épülettel büszkélkedhet.

  • Győri zsinagóga, amely gyakran ad helyet kiállításoknak és koncerteknek.

  • Győri ETO FC Futballstadion: A futballrajongóknak nincs messze a stadion, csak sétáljon ki a szállodából és máris a stadionnál találja magát.

  • Zúgó park: Közvetlenül a szálloda mellett található park is vonzza az sétálni vagy kerékpározni vágyókat, ahol egy bájos kis tó és játszótér is található.


Röviden hogyan foglalnád össze a Gyirmót Sport & Wellness Hotel **** szállodában szerzett élményeket?

“A Gyirmót Sport & Wellness Hotel ****-ban a legjobban a medence tetszett, ami gyönyörű környező vidékre néz. A nővéremmel látogattam el, akinek nagyon tetszettek a modern szobák. A szálloda elhelyezkedését is nagyon tetszett, mert a csendes környezete tökéletes a kikapcsolódáshoz. Semmiképp ne hagyja ki Győr felfedezését és a Rába Quelle Gyógy- Termál- és Élményfürdőbe való csobbanást se!”


👍 A Gyirmót Sport & Wellness Hotel **** szállodát Katerina, a Travelking csapatának tagja személyesen ellenőrizte, és nyugodt szívvel ajánlja mindenkinek. További személyesen ellenőrzött szállásaink ide kattintva megtekinthetőek.

A cikket írta:

Frissített: 5. 7. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait