Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a szlovákiai Trencsénen található Hotel Magnus *** szállodáról

Utazzunk Zuzanával a Travelking csapatának egyik tagjával a szlovákiai Trencsénen található Hotel Magnus **** szállodához. Most mindent megtudhatunk a szállásról, az ellátásról és a környékbeli kihagyhatatlan látnivalókról.
Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a szlovákiai Trencsénen található Hotel Magnus *** szállodáról

Alapinformációk az utazásról

  • Mikor jártál itt?: 2022.03.17. - 2022.03.19.
  • Hol szálltál meg?: Hotel Magnus ****
  • Hol található a szállás?: Szlovákia
  • Kivel utaztál?: A kolleganőmmel, Cindyvel és egy barátnőmmel
  • Milyen volt az ellátás?: Félpanziós ellátásban volt részünk
  • Mivel utaztál?: Autóval

Hová és hogyan utaztatok?

Amikor a barátnőmmel és a Travelking munkatársával egy női kiránduláshoz választottunk helyet, a trencséni Hotel Magnus **** szálloda mellett döntöttünk. Autóval indultunk Brnóból és az utat Szlovákiába, ami 140 km volt kevesebb mint 2 óra alatt tettük meg. Az autópályamatricára csak Csehországban volt szükség, mivel Trencsén kb. fél órányi autóútra van a cseh határtól, így nem volt szükség szlovák matrica vásárlására. Követtük a navigációt, így gond nélkül rögtön meg is találtuk a szállodát.

Milyen volt a parkolás?

A szálloda közel van a városközponthoz. Parkolni a szálloda sorompóval védett parkolójában vagy a mélygarázsban lehetett, attól függően, hogy hol volt hely. A parkolás benne van a csomag árában, így ezért nem kellet külön fizetni.

Hol szálltatok meg?

A 4 csillagos Hotel Magnus a szlovákiai Trencsén városának egy csendes részén található, a városközpont pedig autóval néhány perc alatt elérhető. Be kell vallanom, hogy a szállodai szoba nagyon kellemesen meglepett minket - igazán nagy és a berendezések is nagyon modernek voltak. Ráadásul egy függönnyel a nappali és a háló két részre volt osztva. A nappali részen volt egy TV ülőgarnitúrával, míg a hálórészen egy kényelmes franciaágy és egy pótágy várt ránk. További előnye volt, hogy a kanapéról és az ágyról is jól láthattuk a TV-t. Volt még rengeteg tárolóhely, hűtőszekrény, tea- és kávékészlet, valamint hajszárító is. Örültünk annak is, hogy papucs és fürdőköpeny is járt mindannyiunknak. A szoba egyszerűen úgy volt berendezve, hogy mi nem hiányoltunk belőle semmit.

Mesélj az ellátásról!

Utalványunknak köszönhetően félpanziós ellátásban részesültünk, tehát büféreggeli és büfé vacsora várt ránk. A reggeli egy szóval tökéletes volt. A lányok és én is egyetértettünk abban, hogy a Hotel Magnusban a reggeli az egyik legjobb, amit valaha szállodában tapasztaltunk. Tényleg mindenki számára volt valami, és volt egy stand is, ahol a szakács friss tojást készített a vendégeknek. Mi az omlettet próbáltuk ki, ami szalonnával, sajttal és gombával érkezett.

A svédasztalos vacsorák során is hatalmas volt a választék, tele finomságokkal. A hideg büfében sokféle zöldség és saláta (köztük tésztafélék) és desszertek is voltak. A meleg büfében mindig többféle hús és köret szerepelt. Ottlétünk alatt például bordát, csirkecombot, rizst és sült burgonyát fogyasztottunk, és minden nagyon ízlett. Az egyetlen apró panaszunk, hogy néhány étel nem volt elég meleg, amit el lehetett volna kerülni például az edények fedővel való lefedésével.

A szálloda éttermében igény szerint sushit is kínálnak. Az egyik vendég rendelte ezt a japán csemegét, és amikor megláttuk az asztalukon, kísértésbe estünk, hogy mi is megkóstoljuk. Így egyik este mi is rendeltünk a szobánkba, és nagyon elégedettek voltunk. Az étterem személyzete kiváló volt - különösen köszönjük Milan úrnak. :-)

Napközben hol ettetek?

Amikor megérkeztünk Trencsénbe, elmentünk ebédelni a Mestský Hostinec étterembe, majd egy 2 km-es sétát tettünk a város történelmi központjában. Ezt a helyet csak ajánlani tudom- a hely modern és nagyon hangulatos, az ételek pedig nagyon finomak voltak. Tényleg nagyon elégedettek voltunk, és itt ettünk a hazaút előtt is.

Ha egy kávéra vagy valami édesre vágyik az ember, akkor elmehet a város központban található KAVart kávézóba. Gyönyörű retro stílusú környezetben üldögéltünk, hatalmas volt a választék, és nagyon elégedetten távoztunk.

Bajmóci kirándulásunk során arra gondoltunk, hogy a Penzión Meridiana-ban ebédelünk, amely szintén szerepel a Travelking kínálatában. Az ételek és a kiszolgálás kifogástalan volt, szívesen visszatérnék ide még valamikor. A délutáni kávénkat és desszertünket a hangulatos My Cup of Coffee-ban fogyasztottuk el, ahol nemcsak a finom házi desszertek és sütemények, hanem a csodálatos kávés porcelánok is elvarázsoltak minket.

Milyen wellness lehetőségek voltak a szállodában?

Mint már említettem, a szobában mindannyiunk számára volt egy fürdőköpeny és papucs, amit csak fel kellett magunkra kapni mielőtt a fürdőbe mentünk, és már mehettünk is pihenni. Én személy szerint azt javaslom, hogy a fürdőbe vigyünk magunkkal saját cipőt, pl. szandált.

A szálloda modern wellness-részlegében minden látogató kap egy lepedőt és egy törölközőt, mielőtt belépne. Öt szaunában, egy pezsgőfürdőben és két relaxációs szobában lehet lazítani, fűtött nyugágyakkal. A szaunázás utáni lehűléshez jeges vizes kád, jégbarlang és zuhanyzók állnak rendelkezésre. Kényelmes ülőhelyet biztosít a kis kandalló melletti fűtött pad is. Tetszett, hogy a fürdőben sötét van, és kellemes zene szól, ami csak fokozta a relaxáló hatást.

A csomag részeként 50% kedvezménnyel vehettük igénybe a szállodai masszázsokat. Így érkezés előtt e-mailben, majd telefonon felvettem a kapcsolatot a szállodával, és egyszerűen lefoglaltam egy masszázst egy adott időpontra.

Milyen egyéb szolgáltatások voltak a szállodában?

Utalványunknak köszönhetően korlátlanul használhattuk a szálloda fitness termét is. Sajnos időhiány miatt nem tudtunk edzeni, de legalább bepillantást nyertem a szálloda fitness termébe, amely elég tágas volt, valamint súlyzókkal és modern gépekkel volt felszerelve a kardió- és súlyzós edzésekhez.

A bowling remek esti szórakozást nyújtott. Összesen három pálya van, mellette egy bár. Így a bowlingpályán töltött estét kedvenc koktéljainkkal tettük még élvezetesebbé, és remekül éreztük magunkat. Javaslom, hogy a bowlingot még a tartózkodás előtt foglalják le e-mailben vagy telefonon.

Szerinted merre érdemes kirándulni a környéken?

Trencsén városának legnagyobb látványossága kétségtelenül a vár lesz. A Trencsén központja fölötti sziklán elhelyezkedő várról csodálatos kilátás nyílik az egész városra. A vár belső tereit vezetett túra vagy kisebb, tolmácsolás nélküli túra keretében lehet megtekinteni. Mi idegenvezetésen voltunk, így sok új érdekes információt tudhatunk meg a várról és annak történelméről.

Egynapos kirándulást tettünk Bajmóc-ba, amely Trencséntől kb. egy óra autóútra van. Meglátogattuk a gyönyörű mesebeli Bajmóci várat, majd az állatkertet is.


Röviden hogyan foglalnád össze a Hotel Magnus **** szállodában szerzett élményeket?

"Nagyon jól éreztük magunkat a Hotel Magnus **** szállodában, amely egyszóval fényűző volt - tele pihenéssel, szórakozással és jó ételekkel. Rögtön megérkezésünkkor lenyűgözött minket a modern, tágas szoba. Teljesen feltöltődhettünk a többféle szaunával, pezsgőfürdővel és pihenőhelyekkel felszerelt wellness-részlegben. Kipróbálhattunk egy pihentető masszázst is. Mindenképpen meg kell dícsérnem a bőséges büféreggelit, ahol biztosan nem marad éhes az ember. A svédasztalos vacsorák során is nagyon finomakat ettünk. Érdemes felfedezni a környéket, mert a híres nevezetességek könnyen elérhetőek a szállodából."


👍 A Hotel Magnus **** szállodát Zuzana, a Travelking csapatának tagja személyesen ellenőrizte, és nyugodt szívvel ajánlja mindenkinek. További személyesen ellenőrzött szállásaink ide kattintva megtekinthetőek.

A cikket írta:

Frissített: 28. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet