Ennél fényűzőbb pihenésben ritkán lehet része! A Carlsbad Plaza Hotel ***** a legmagasabb nemzetközi elismeréssel büszkélkedhet, nevezetesen az 5* Superior minősítéssel. Fényűző szobák, 2 elegáns étterem, 4 bár és több mint 250 kezelés várja a csodálatos, 3500 m²-es wellnessközpont mellett. Élvezze a szaunavilág kínálatát és az öt féle medencében való relaxálást. A svédasztalos reggeli és az aromafürdő is a szolgáltatások közé tartozik.

A szálláshelyről

A Hotel Carlsbad Plaza ***** Superior egy luxus Medical Spa & Wellness szálloda Karlovy Vary híres fürdővárosában.

A legszebb látnivalók a híres cseh fürdőháromszög legszebb városában szinte azonnal, a szállodából kilépve fogják köszönteni. A leghíresebb oszlopcsarnokok; a Gyümölcsös (500 m), a Piac (700 m), a Malomkő (600 m) és a Forró tavasz colonnád (400 m) Vřídlo-forrásával, amelynek föld alatti része egy kirándulás keretében felfedezhető. A gyönyörű kilátásért látogassa meg a Diana-kilátót (800 m), ahová sétálva és felvonóval is feljuthat. A IV. Károly kilátóból (1 km) vagy a Goethe kilátóból (1,5 km) is nagyszerű panoráma nyílik a városra. A felfedező túrát a Karácsonyi Ház (4 km), a Moser üveggyár (4,5 km) vagy a Becherovka Múzeum (3 km) teheti teljessé.

A téli sportok szerelmesei biztosan értékelni fogják a Boží Dar (29 km) és Klínovec (31 km) síközpontok közelségét. Ezen kívül a számos karbantartott sífutópályán csodálhatja meg a környező hegyi tájat.

Hol fogok aludni?

Szállása egy Comfort plusz kétágyas szobában lesz. A szobákban kényelmes ágy, minőségi ágynemű, olasz bútorok, luxus kiegészítők és természetesen LCD TV, WiFi kapcsolat, légkondicionáló, széf, minibár, kávé- és teáskészlet, valamint zuhanyzós vagy kádas privát fürdőszoba is található.

Emellett a párnamenüből választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb típusú párnát a zavartalan pihenéshez. Minden szoba csendes kertre néző kilátással rendelkezik, néhányhoz pedig erkély vagy terasz is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában 2 étterem és bár is található.

Az #ID Bar & Restaurant a legnagyobb ínyenceknek is tetszeni fog, a finom ételek mellett remek italokat is fogyaszthat.

A Sorrento Grand Buffet minden reggel svédasztalos reggelit szolgál fel, de napközben ebédelni vagy vacsorázni is betérhet ide.

Ha inkább az elegáns környezetet szeretné élvezni, és egy kávé mellett desszertet fogyasztani, akkor mindenképpen látogasse meg a Bon Soir Cafét.

Hol kapcsolódhatok ki?

Közvetlenül a szállodában található a csodálatos Wellnessland Alt Karlsbad, amely 7 különböző szaunát és 5 különböző medencét kínál a 3.500 m²-es területén.

A szaunavilágban próbálja ki a tepidáriumot, a sószaunát, a gyógynövényszaunát, a finn szaunát, az orosz szaunát, a török gőzfürdőt és a laconiumot.

A medencetérben csobbanjon az ellenáramoltatós medencében, frissüljön fel az anatómiai medencébe, vagy lazítson egyet a pezsgőfürdőben. Emellett egy ásványvizes medence és egy japán akupresszúrás medence is várja Önt.

Ezután ellátogathat a relaxációs szobába, ahol fűtött ágyak várják és a Fit bárban csodás teákat kóstolhat ingyenesen, vagy felár ellenében friss gyümölcslevekkel is felfrissülhet.

A szálloda egyedülálló SPA kezelései során a hagyományos eljárásokat és természetes ásványi termálvizet használják, több mint 250 féle kezelés során. A hotel gyógyászati részlegében ezeket is lesz lehetősége elsőkézből megtapasztalni.

Hotel Carlsbad Plaza *****

Hotel Carlsbad Plaza *****

Mariánskolázeňská 25 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
EDEN GROUP a.s. Cégjegyzékszám: 26340062


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
1 200 Kč/éj ellenében bevihető - Kötelező kaució: 7 500 CZK az esetleges károk esetére.
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 600 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
2,2 km
Busz megálló
60 m

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Erzsébet fürdő
Erzsébet fürdő
Maxima Gorkij collonade
Maxima Gorkij collonade
Vřídlo kolonnád
Vřídlo kolonnád