Vegyen ki néhány szabadnapot és látogasson el a Hotel Kálvária ***-ba, ahol igazi wellness élményekben lehet része. A finn és infraszauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő és relaxációs zóna csakis Önre vár! A csomagunk tartalmazza a bőséges reggelit délutáni teával és desszerttel vagy a félpanziós ellátást. Azon túl, hogy a szálloda bababarát, bónuszként állatkerti belépőt adunk.

A szálláshelyről

A A Hotel Kálvária *** Győr történelmi központjának közelében található. Engedje, hogy a kellemes hangulat, a barokk műemlékek és a híres termelői piacok elvarázsolják Önt.

Mindenképpen érdemes meglátogatni a Pannonhalmi Főapátságot (25 km), amely az UNESCO világörökség része és Magyarország egyik legrégebbi műemléke. Sétáljon kertjében, ahol számos gyógynövényt termesztenek, vagy tekintse meg a sörmanufaktúrát. Ha gyerekekkel érkezik mindenképpen látogasson el a közeli Xantus János Állatkertbe (4 km) is.

Ha egy hosszabb kirándulásra is elindulna a Szigetköz (30 km) meglátogatását is ajánljuk, amely egy védett tájegység, amelynek gyönyörű természeti értékeit gyalog, kerékpárral, hajóval vagy lóháton is felfedezheti. Az állatbarátoknak mindenképp érdemes ellátogatnia a szigeten a Dodo vadrezervátumba, ahol vaddisznókkal, szarvasokkal, dámszarvasokkal és muflonokkal találkozhatnak. A vadrezervátumban játszóterek és gyermekeknek szóló attrakciók is találhatók.

Ha pedig a kirándulás után pihenni szeretne, nincs is jobb, a termálvízben lazítani A Mosonmagyaróvári Gyógyfürdő (34 km) 1969 óta működik, és 7 gyógyvizes medencével, valamint különböző gyógykezelésekkel, gyermekmedencével és csúszdákkal várja a vendégeket.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes kétágyas szobában lesz. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, LCD TV, széf, minibár, WiFi csatlakozás, telefon és zuhanykabinnal és hajszárítóval ellátott privát fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda elegáns Gault & Millau 11 étterme a magyar és nemzetközi konyha ízeivel, illetve szezonális fogásokkal várja vendégeit. Az étteremben a vegetáriánusok és ételintoleranciában szenvedők igényeit is figyelembe veszik. Itt tartózkodásakor a nap bőséges büféreggelivel indul és egy háromfogásas menüvacsorával ér véget. Szórakozását és felfrissülését a Cross Drink bar biztosítja, ahol biliárd, darts és asztalifoci is található.

Hol kapcsolódhatok ki?

Tökéletes kikapcsolódás várja Önt a Magnolia Spa-ban, ahol pezsgőfürdő, szaunák (finn, infravörös) és gőzkabin találhatók. A pihenéshez kényelmes nyugágyak is rendelkezésre állnak. A teljes ellazulásért választhat számos masszázs közül is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek a szálloda kertjében található kinti játszótéren és a játékteremben szórakozhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív pihenésre vágyók legnagyobb örömére fitneszterem is található a szállodában.


SZ20016993 - Hotel

Hotel Kálvária ***

Hotel Kálvária ***

Kálvária utca 22/d , Győr
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Helen-Dent Kft. Cégjegyzékszám: 11133575-2-08


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
9 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 5 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3 km
Távolság a fürdőtől
2,1 km
Busz megálló
1 km

Utazási tippek

Rába Quelle Fürdő

Rába Quelle Fürdő Utazási tipp

A Rába Quelle Gyógy- és Élményfürdő az egyik legnépszerűbb fürdő az egész országban. 2 000 m mélységből gyógyító víz zúdul ide, amelynek hőmérséklete 37 - 63 °C, és azok számára különösen alkalmas, akik csont- és ízületi betegségekkel vagy izomproblémákkal küzdenek. Pozitívan befolyásolja az emésztési zavarokban szenvedők, és a csökkent pajzsmirigyfunkcióval rendelkezők állapotát.

A fürdőben 3 termál- és 5 élménymedence található:

  • Hengeres élményfürdő
  • Nagy szabadtéri medence 68 méter hosszú csúszdával és egy barlanggal
  • Szabadtéri relaxációs medence
  • Kalandmedence vízibárral
  • Élménymedence vízeséssel, gejzírrel és fekvő masszázzsal
  • Nagy termálmedence a fekvőhelyekkel és a hátatmasszírozó fúvókákkal
  • Termálmedence sakktáblával, amely gyógyít és nyugtat
  • Termálmedence csillagokkal a csendes éjszaka hangulatával

A fürdőben található szaunavilág is, amely finn szaunát, szabadtéri medencét, gőzkabint, pezsgőfürdőt, frigidáriumot és 2 infrakabint, fűtött kőpadot, aromaterápiás szaunát, sókabint, masszázsfotelt és pezsgőfürdőt tartalmaz.

A fürdő egész évben nyitva tart, hétfőtől vasárnapig 09:30 és 18:00 között. Az egész napos belépő felnőttek számára 9700 Ft (25,50 euró) és 18 év alatti gyermek számára 7300 Ft (19 euró).

További információ
Xantus János Állatkert
Xantus János Állatkert
Győr
Győr
Flexum Thermal & Spa
Flexum Thermal & Spa