Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Budapesten található T62 Hotel ***-ről

Utazzunk Tomassal, a Travelking csapatának egyik tagjával a Budapesten található T62 Hotel *** szállodához. Most mindent megtudhatunk a szállásról, az ellátásról és a környékbeli kihagyhatatlan látnivalókról.
Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Budapesten található T62 Hotel ***-ről

Alapinformációk az utazásról

  • Mikor jártál itt?: 2023.03.24. - 2023.03.26.
  • Hol szálltál meg?: T62 Hotel ***
  • Hol található a szállás?: Budapest
  • Kivel utaztál?: A bátyámmal
  • Milyen volt az ellátás?: Reggeli
  • Mivel utaztál?: Autóval

Videó az itt tartózkodásról


Hová és hogyan utaztatok?

A bátyámmal úgy döntöttünk, hogy elmegyünk egy városnéző hétvégére és ehhez Magyarország fővárosát, Budapestet választottuk. A szlovákiai Poprádról indultunk és szinte végig autópályán haladtunk, így a kb. 260 kilométeres távolságot egy kb. 3,5 óra alatt tettük meg. A szlovák autópályamatricával nem kellett foglalkoznunk, mert már korábban vettünk egy éves matricát. A határon pedig vettünk egy magyar matricát 20 €-ért, ami 10 napig volt érvényes.

Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Budapesten található T62 Hotel *** szállodáról

Milyen volt a parkolás?

A T62 Hotel *** a főváros központjában található, amely nem rendelkezik saját parkolóval. Ezért a Care Park Weiner parkolóban hagytuk az autónkat, ami kb. 5 perc sétára volt a szállodától. A parkolóház sorompókkal és térfigyelő kamerákkal van biztosítva, így nem kellett aggódnunk az autó miatt, egyébként a parkolás a Care Park Weinerben 50 euróba került naponta.

Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Budapesten található T62 *** szállodáról

Hol szálltatok meg?

Mivel a célunk az volt, hogy felfedezzük a magyar főváros szépségeit, ezért olyan szállodába szerettünk volna menni, ami a város központban található és erre a T62 Hotel *** tökéletes választásnak bizonyult, mivel a szálloda közvetlenül a város szívében helyezkedik el. Az épülettel szemben található a Nyugati pályaudvar vasútállomás, ahol a tömegközlekedéshez szükséges jegyeinket is megtudtuk vásárolni. A szálloda környéke egyébként tele van éttermekkel, bárokkal és különböző üzletekkel, valamint a közelben található egy bevásárlóközpont is.

Nagyon elégedettek voltunk a szállodai szobánkkal. A szoba modern, tiszta, stílusosan berendezett és elég tágas volt. Meg kell említenem, hogy a franciaágy matraca nagyon jó minőségű volt, és ezért nagyon jól tudtunk itt aludni, igazán pihentető kikapcsolódásban lehetett részünk. A szobánk egy kanapéval, asztallal és egy síkképernyős TV-vel is fel volt szerelve. A fürdőszoba is modern volt, és engem teljesen lenyűgözött a nagyméretű, eredeti kialakítású tükör. Azt is meg kell említenem, hogy annak ellenére, hogy a szálloda Budapest központjában található, egyáltalán nem zavart minket semmilyen zaj az ottlétünk alatt, és az egész szálloda kellemesen csendes volt.

Mesélj az ellátásról!

A csomagunk tartalmazta a svédasztalos reggelit, amelyet a szálloda éttermében szolgáltak fel, amely ugyanabban a pop-art stílusban volt berendezve, mint az egész szálloda. A reggeli mindig nagyszerű kezdése volt minden napnak. A kínálat igazán változatos volt, mind a sós reggelit kedvelők, mind az édesszájúak számára. A büféasztalokon különféle felvágottak és sajtok, különböző módon elkészített tojások, sütemények és természetesen friss péksütemények voltak. Voltak még különféle gabonapelyhek tejjel vagy joghurttal, lekvárok és egyéb finomságok is. Én nem igazán tudom elképzelni a reggelt kávé nélkül, így kifejezetten elégedett voltam a kávéval, amit egy nagyon jó minőségű kávéfőzővel készítettek. Rengeteg ülőhely állt rendelkezésre a sok vendég számára, így soha nem volt gondunk azzal, hogy találjunk magunknak egy szép helyet, ahol a reggelit elfogyaszthattuk.

Napközben hol ettetek?

Szombat este elmentünk az Ape Regina olasz étterembe, amely a szállodától kb. 3 perces sétával elérhető. Azoknak akik szeretik az olasz ízeket mindenképp ajánlom, hogy látogassanak el ide. A belső tér ízlésesen és modernül van berendezve, ehhez pedig az Appennini-félsziget tájképeit ábrázoló festmények adták meg a megfelelő hangulatot. A személyzet tökéletes volt, remek tanácsokkal láttak el minket az étel- és az italválasztással kapcsolatban. Szerencsénk volt, mivel az utolsó szabad asztalt foglalhattuk el, így legközelebbre mindenképpen előre foglalnék asztalt, hogy biztosan eltudjunk jönni újra erre a fantasztikus helyre.

Szerinted merre érdemes kirándulni a környéken?

  • Nem véletlenül nevezik Budapestet a "Duna gyöngyszemének". Csodálatos hangulatával és számos látnivalójával méltán megérdemli ezt a becenevet. Szerettük volna a leghíresebb látnivalókat megnézni, ezért egy útvonalat terveztünk a nevezetességek köré, amelyek szerencsére gyalogosan is megközelíthetőek, így egy nap alatt több is megtekinthető.
  • Budapesti városnézésünket a híres Parlament épületénél kezdtük, amely a Duna partján található, mindössze egy kilométerre a szállodánktól. Az országháznál kényelmes padokon lehet megcsodálni a gyönyörű panorámát a folyóra és a szemközti Várnegyedre, és a sok építészeti gyöngyszemre.
  • A Duna túlsó partjára a csodálatos Széchenyi Lánchídon keresztül keltünk át, amelyet óriási kőoroszlánok díszítenek, és amely maga is Budapest egyik legszebb látnivalója, valamint a főváros egyik jelképe.
  • Ezután a festői Várnegyeden keresztül emelkedtünk fel Budapest és egész Magyarország nevezetességéhez, a Budavári Palotához. Nem csak az érdekes látnivalók miatt ajánlom a látogatást, hanem a Budapestre és a Parlament épületére nyíló páratlan kilátás miatt is.
  • Ezután a Halászbástya következett, ahonnan az összes útikönyv szerint a metropolisz legjobb kilátása nyílik. Megerősíthetem, hogy a Halászbástyáról a panoráma tényleg felejthetetlen, ahol rengeteg különleges fényképet készítettünk.
  • Kellemes hely a pihenésre a Hősök tere, amely az előtte fekvő Andrássy úttal együtt a világörökség része. A hatalmas tér három fő eleme az 1896-ban épült Műcsarnok, Magyarországon az utolsó, eklektikus stílusban épült, 1906 decemberében átadott Szépművészeti Múzeum és a kettőt vizuálisan összekötő Millenniumi emlékmű. A tér egy nagy parkból áll, ahol rengeteg pad található. A parkban rengeteg mászóka és gyermekeknek szóló attrakció található, így nagyszerű hely a családok számára is.

Röviden hogyan foglalnád össze a T62 Hotel *** szállodában szerzett élményeket?

“Pihenésünk a T62 Hotel ***-ben egy élmény volt az elejétől a végéig. A szálloda pop-art stílusa lendületes, fiatalos dizájnt kölcsönöz a belső tereknek és a szobáknak. Ajánlom a szállodát azoknak, akik egyedi és kényelmes szállást keresnek a belvárosban. A csomaghoz tartozó svédasztalos reggeli nagyon kiadós volt, így egy jó élménnyel indult minden egyes Budapesten töltött napunk. Szerencsére a tömegközlekedés egy pillanat alatt elérhető, úgyhogy kényelmesen el tudtunk jutni bármelyik látnivalóhoz.”


👍 A T62 Hotel *** szállodát Tomas, a Travelking csapatának tagja személyesen ellenőrizte, és nyugodt szívvel ajánlja mindenkinek. További személyesen ellenőrzött szállásaink ide kattintva megtekinthetőek.

A cikket írta:

Frissített: 26. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet