Álmai luxus utazása várja Karlovy Vary központjában. Szálljon meg a Hotel Palacký ****-ban, és élvezze, hogy szállásá közvetlenül az egyik népszerű oszlopsor mellett, és a Várfürdőtől csupán 150 méterre található. Ezen kívül a szálloda reggelivel, fürdőostyával és az Erzsébet fürdőbe szóló belépővel is kedveskedik vendégeinek.

A Travelking által ellenőrizve

“Gyönyörű és elegáns szállás közvetlenül a főutcán, egy rövid sétára a tavaszi Vřídlotól. Olyan szobát kaptam, amelyből szép kilátás nyílt a színházra és a környező szállodákra. Ráadásul a központi elhelyezkedés miatt minden a közelben található - a színház, a fürdő,...stb. A barátságos személyzet pedig szívesen ad tanácsot afelől, hogy mit érdemes meglátogatni a környéken, így biztosan izgalmas lehet az itt töltött hosszabb idő is.”

Jozef Benovič - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-11 2021

A szálláshelyről

A Palacký **** Hotel Karlovy Vary történelmi városának szívében, a híres fürdősétány mentén fogadja vendégeit, akik így szállásukat a legszebb látnivalók közvetlen közelében foglalhatják el.

A leghíresebb karlovy vary-i oszlopcsarnok, Forró tavasz kolonnád (250 m) néhány perc sétával elérhető a szállodától. Ha pedig átkel Teplá folyón, akkor a Grandhotel Pupp (200 m) ikonikus épületéhez érkezik. Innen felvonó vezet a Diana kilátóhoz-hoz, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra és a környékre is. Ezenkívül nem érdemes kihagyni aJan Becher Múzeumot (2 km) és a Moser üveggyárat (5 km) sem.

Ha télen érkezik, mindenképpen hozza magával síléceit is, hiszen a közelben olyan síközpontok pályáin próbálhatja ki, mint a Jáchymovban (23 km), a Bozi Darban (28 km) vagy a Klinovecben (30 km) található. Vagy élvezze az ünnepi hangulatot az adventi vásárban, valamint a Karácsonyi házban (5,8 km). Az egész évben nyitva tartó nagyszabású kiállítás mellett Csehország legnagyobb gyűjteményével rendelkező mackómúzeuma, karácsonyi múzeuma és egy gyönyörű kávézó is várja a látogatókat.

Hol fogok aludni?

Egy elegáns kétágyas szobában szállhat meg, amely minden szükséges kényelemmel rendelkezik. A szobákban ülősarok és nagy fürdőszoba is található, ablakaik pedig a városra néznek. Néhány szoba erkéllyel és pótágyazási lehetőséggel is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében ízletes mediterrán ételeket és finom desszertek széles választékából válogathat. A nyári szezonban a szálloda főutcára néző kertjében is étkezhet.

Hotel Palacký ****

Hotel Palacký ****

Stará Louka 339/40 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Petr Mareš Cégjegyzékszám: 01951734


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 390 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a fürdőtől
0,3 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
35 km

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Vřídlo kolonnád
Vřídlo kolonnád
Karlovy Vary fürdő központ
Karlovy Vary fürdő központ
Jan Becher Múzeum
Jan Becher Múzeum