Szálljon meg a romantikus Penzion Carpe Diem ***-ben és fedezze fel az Alacsony-Jeseník hegység legszebb kirándulóhelyeit, A szállás a gazdag kontinentális reggeli mellett ital bekészítéssel is kedveskedik vendégeinek. Unatkozásra sincs esély, hiszen a közelben több gyönyörű vízesés, vár, kastély és sok más nagyszerű kirándulóhely található.

A szálláshelyről

A romantikus Penzion Carpe Diem *** a csodás Alacsony Jeseník-hegységben fekvő Ryzoviste faluban található. A vendégházat gyönyörű kirándulóhelyek veszik körül, télen pedig egy kis autóúttal több síközpont is könnyen elérhető.

Ha tehetné minden percét a természetben töltené? A Penzion Carpe Diem *** vendégeként erre minden esélye megvan. Másszon fel például a Praděd (32,7 km) csúcsára, vagy túrázzon el Břidlicei tavakhoz (5,5 km). Ne hagyja ki az olyan közeli vízeséseket sem, mint a Pasecká (14,9 km) vagy a Resovské (25,8 km).

Ha szeretné jobban megismerni a helyi kultúrát, vegye az irányt a közeli Rýmařov (10,6 km) felé, ahol megtekintheti az 1901-ben alapított Rýmařovi Városi Múzeumot, valamint Marie Kodovská festőművész és költő galériáját is. A történelem szerelmesei pedig választhatnak, hogy melyik erődítményt keresik fel. A közelben állja ki az évszázadok viharát a Velké Losiny (43 km), a Sovinec (16,3 km) és a a Bruntál kastély (19 km) is.

Télen a síléceket se hagyja otthon. A vendégház 20 km-es körzetében több síközpont is üzemel. Próbálja ki Ön is a Stará Ves (16,7 km), a Certak pod Pradědem (16,5 km), a Myšák (19,3 km), a Ski Arena Karlov (19,7 km) vagy a Pawlin (20,3 km) síterep havas lejtőit.

Hol fogok aludni?

A vendégház rusztikus, fából készült bútorokkal berendezett, kellemes hangulatú szobákban kínál szállást vendégeinek. A szobákban modern fürdőszoba és WiFi kapcsolat áll rendelkezésre. A kétágyas szobákban kényelmes franciaágy, a háromágyas szobákban egyszemélyes ágyak található.k Ezen kívül egy kis asztal és a hozzá tartozó székek gondoskodnak a kényelemről.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a napot a gazdag kontinentális reggelivel (tea, kávé, gyümölcslé, víz, sajt, sonka, tojás, zöldségek, gyümölcs, péksütemény, gofri), amelyet a szobájában fogyaszthat el.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha a nyaralás alatt kényeztetni szeretné magát, látogasson el a wellnessrészlegbe, ahol sörfogyasztással egybekötött pihentető sörfürdő, szauna, ivókúra vagy lábmasszázs várja.

Penzion Carpe Diem ***

Penzion Carpe Diem ***

Zahradní 32 , Ryžoviště
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
SMILE SWEET SHOP s.r.o. Cégjegyzékszám: 05118867


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,2 km
Aquapark
11,2 km
Sípálya
16,7 km

Utazási tippek

Jesenik

Jesenik Utazási tipp

A Jeseik régió, az Észak-Morvaország a legmagasabb hegységből, a Jeseník-hegységből és annak előhegységeibőll áll. A legmagasabb csúcsokat is magába foglaló Jenesik Tájvédemi Körzet természete csodálatos gazdagságú. A Jeseníky-hegység legmagasabb és leghíresebb csúcsa a Praděd 1 491 m tengerszint feletti magassággal. Ez a csodálatos régió és a hegység száz túraútvonalon felfedezhető gyalog vagy kerékpárral is. De a régióban számos síterep és, fürdőváros és műemlék is megcsodálható.

A Jesenik-hegység legjobb látnivalói:

  • Praděd-csúcs
  • A Dlouhé Stráně víztározó
  • Karlova Studánka fürdővárosa

Ha kirándulni szeretne, nem érdemes kihagyni a Péter-kő vagy a Keprník csúcsának meglátogatásást, az Opavai fehér vízesést, valamint a Skřítek és a Rejvíz tőzeglápjait. Ha a Jesenik-hegységbe inkább a kikapcsolódás miatt utazik, látogasson el a Velké Losiny Thermálfürdőbe (ahol a Papírmúzeumban is megtekintheti) vagy a Priessnitz SPA-ba.

További információ
Bruntál
Bruntál
Sovinec kastély
Sovinec kastély
Praděd hegység
Praděd hegység