Látogasson el a csehországi Malá Morávka településre és szálljon meg a Horský Hotel Neptun-ban, amely maga a paradicsom lesz mindenki számára, legyen az sportoló, turista, vagy gyermekekkel érkező család. A Jesenik-hegység gyönyörű természete és gazdag kirándulóhelyei tökéletes helyszíne lesz a kikapcsolódásnak. Irány Praděd vagy Karlova Studánka. Utalványunknak köszönhetően a kirándulások előtt nagyszerű pihenés várja a kényelmes szobában és bőséges reggeliben, vagy félpanziós ellátásban lehet része. Ha nincs kedve kimozdulni, akkor közvetlenül a szállodában is könnyen találhat módot a kiakpcsolódásra, köszönhetően a többfunkciós játszótérnek, a szabadtéri medencének és a gyereksaroknak.

A szálláshelyről

A Horský Hotel Neptun a csehországi Malá Morávka településen található, Praděd közelében (11,4 km). A szálloda környezete kiválóan alkalmas párok és gyermekes családok nyaralására, túrázók, téli és nyári sportok kedvelőinek, valamint a természetben való pihenés szerelmesei számára.

Nem kell messzire mennie, hogy felfedezze a könyék érdekességeit. Közvetlenül Mala Morávkában megtekintheti a természetvédelmi területet. Ellátogathat továbbá a 18. századból származó barokk Szentháromság templomhoz (1,6 km), a Kaplička-hegyen található erdei kápolnához (850 m), a Schindler pajtához (950 m), amely védett kulturális műemlék, vagy csodálja meg a monumentális fák völgyét, amelynek korát 160-280 évre becsülik.

A hosszabb kirándulásokat kedvelők meghódíthatják a Praděd-hegyet a kilátótornyával, vagy a Sovineci várhoz (26,3 km), a Velke Losiny kastélyhoz (33,9 km), a Na Pomezí barlanghoz (35,5 km) is ellátogathatnak. A vízi kikapcsolódásért látogasson el Karlova Studánka (6,3 km) fürdővárosába, ahol a Velké Losiny Fürdő (32,9 km) várja egyedülálló termálparkjával vagy ellátogathat Jeseníkbe, ahol a híres Priessnitz-i gyógyfürdőben (32,6 km) is kikapcsolódhat. Gyerekekkel érdemes felfedezni az egyedülálló Silesian Semmering (38,5 km) vasútvonalat, amelyről azt mondják, hogy Csehország legszebb útvonala.

Télen több síközpont is várja a téli sport rajongóit, mint például a Kopřivná pod Pradědem (1,1 km), amely Morvaország leghosszabb sípályájával rendelkezik, vagy a Karlov (3,1 km) amely éjszakai síeléssel és gyermeksarokkal várja az idelátogatókat. Látogasson el a Praděd-Ovčárna síközpontba (5,8 km), amely a Jeseníky-hegység legnépszerűbb síközpontja, vagy a Čert'ák síközpontba (5,6 km), amely ideális a gyermekes családok számára is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy a 48 kényelmes szoba egyikében lesz, amely természetesen privát fürdőszobával, WiFi internet-hozzáféréssel rendelkezik, valamint néhány szobához erkély is tartozik, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a vidékre. A további kényelem érdekében szárítót vagy ruhaszárítót bérelhet a recepción.

A Kétágyas szoba franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal, TV-vel és íróasztallal van felszerelve. A WC-vel ellátott fürdőszobán kívül a szobához egy kis előszoba is tartozik egy praktikus tárolóhelyiséggel.

A Stúdió 2 szobából áll, amelyek egy közös fürdőszobán és WC-n osztoznak, összesen akár 4 fő elhelyezésére is alkalmasak. Felszereltségében a berendezés ugyanaz mint az előző opciónál, tehát TV, íróasztal székkel és tárolóhely.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A reggelit svédasztalos formában szolgálják fel, a kínálatban minden megtalálható, hideg és meleg ételek, friss péksütemények, gabonafélék, gyümölcsök, zöldségek és italok (kávé, tea, tej, kakaó, gyümölcslé). Ebédre vagy vacsorára látogasson el a szálloda éttermébe, amely a minőségi cseh és morva konyhára specializálódott, beleértve a húsmentes és diétásabb ételeket is. A szálloda hangulatos lobby bárral, nyári terasszal és kerttel is rendelkezik, így igazán kellemes lehet az estéket a kandalló vagy a grillező mellett eltölteni.

Hol kapcsolódhatok ki?

A meleg napokon csobbanjon a szabadtéri medencében, a legkisebbek pedig a gyermekmedencében.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Rossz idő esetén sem kell aggódni, a szállodában egy gyermeksarok várja a legkisebbeket, ahol a kicsik garantáltan jól fogják magukat érezni. Az étteremben pedig egy mikrohullámú sütő is található, hogy a gyerekek ételeit felmelegíthessék.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A gyerekek és felnőttek egyaránt élvezni fogják a multifunkcionális szabadtéri játszóteret, amely télen egy jégpályává alakul. A sportolók számára kerékpár- és sítároló áll rendelkezésre. Azok, akik a nyugodtabb időtöltést kedvelik, társasjátékkal múlathatják az időt.

Horský Hotel Neptun

Horský Hotel Neptun

Malá Morávka ev. č. 185 , Malá Morávka
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
PRODOS spol. s r.o Cégjegyzékszám: 00544949


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Konferencia terem
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a fürdőtől
6 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
1 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Jesenik

Jesenik Utazási tipp

A Jeseik régió, az Észak-Morvaország a legmagasabb hegységből, a Jeseník-hegységből és annak előhegységeibőll áll. A legmagasabb csúcsokat is magába foglaló Jenesik Tájvédemi Körzet természete csodálatos gazdagságú. A Jeseníky-hegység legmagasabb és leghíresebb csúcsa a Praděd 1 491 m tengerszint feletti magassággal. Ez a csodálatos régió és a hegység száz túraútvonalon felfedezhető gyalog vagy kerékpárral is. De a régióban számos síterep és, fürdőváros és műemlék is megcsodálható.

A Jesenik-hegység legjobb látnivalói:

  • Praděd-csúcs
  • A Dlouhé Stráně víztározó
  • Karlova Studánka fürdővárosa

Ha kirándulni szeretne, nem érdemes kihagyni a Péter-kő vagy a Keprník csúcsának meglátogatásást, az Opavai fehér vízesést, valamint a Skřítek és a Rejvíz tőzeglápjait. Ha a Jesenik-hegységbe inkább a kikapcsolódás miatt utazik, látogasson el a Velké Losiny Thermálfürdőbe (ahol a Papírmúzeumban is megtekintheti) vagy a Priessnitz SPA-ba.

További információ
Velké Losiny kastély
Velké Losiny kastély
Karlova Studánka
Karlova Studánka
Vrbno pod Pradědem-i Bobpálya
Vrbno pod Pradědem-i Bobpálya