Látogasson el a csodaszép Jeseníky-hegységbe és élvezze a fantasztikus panorámát. A rengeteg szabadtéri és sportolási lehetőséget kínáló Areál Skiland Ostružná szálláshely a gyönyörű hegyek között található. A környéken számos túraútvonal, barlang és vízesés várja a felfedezőket, télen pedig sípályákon ismerheti meg a természet kincseit. Ha pedig kikapcsolódásra vágyik, keresse fel a helyi gyógy- és wellness központok egyikét.

A szálláshelyről

A Skiland Ostružná a Jeseník-hegységben található, Branná falu és Jeseník város között. A terület, ahol a szállás található, különösen a túrázási, kerékpározási és síelési lehetőségek gazdagságáról ismert.

A szállástól nem messze található a Šerák-Keprník rezervátumtól (7 km), amely a Šerák és Keprník csúcsokról kapta a nevét, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Králický Sněžníkre a Jeseník-hegységre. A természetvédelmi területen keresztül egy közepesen nehéz tanösvény vezet a Červenohorské sedlo (17 km) nevű hegységbe. Említést érdemel még a közeli Kamenné ablak (13 km) sziklaalakzat, vagy a Vysoký vízesés (25 km) is.

A környék azonban a városnézőknek is sokat kínál. A közeli Jeseník település (13,5 km) egy csodaszép gótikus vízi erőddel (14 km) büszkélkedhet. Az erőd a Jeseníki Múzeumnak ad otthont, ahol a 17. századi boszorkányüldözésnek szentelt kiállítás látható. A városban érdemes megnézni a reneszánsz stílusú városházát (14 km), 18. századi Szent Szentháromság oszlopot (14 km) vagy a Szűz Mária mennybemenetelének templomát (14 km). Hűvösebb napokon ltogassa leg a Priessnitz fürdőt (14 km) amely kúráiról is híres.

A Jeseníky Adrenalin Park (20 km) óriáshintával, kötélpályával, mászófallal és paintballal várj a kalandvágyókat. , A gyermekeket pedig a Faunapark ZOOba (7 km) érdemes elvillie.

A téli hónapokban a környék számos lehetőséget kínál a síelésre. A szállás közelében találja a Jonas park (700 m) síterepet, amely kezdőknek és haladóknak is alkalmas síelésre vagy snowboardozásra. Gyermekekkel a Ski Arena R3 Ramzová (1 km) a legjobb választás. Emellett a Petříkov (2,5 km), a Kaste Petříkov (2,5 km), a Pod Klínem (2 km), a X-Park Františkov (7 km) vagy a Miroslav (8 km) síterepek is várják a téli sportok szerelmeseit. Egy a szabadban töltött nap után ellazulhat a Schroth Spa (9 km) gyógyfürdőben.

Hol fogok aludni?

A Skiland Ostružná kétféle szobatípust kínál:

Kétágyas szoba pótággyal Ez a kényelmes szoba TV-vel, vízforralóval és kávé- vagy teáscsészékkel várja a vendégeit. A szobához saját zuhanyzós fürdőszoba is tartozik, ahol hajszárítóval is található. A szálláshely egész területén ingyenes wifi-hozzáférés áll rendelkezésre.

A Kétágyas szoba pótággyal és konyhasarokkal ugyanezekkel a kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik, de az indukciós főzőlapokkal felszerelt konyhasaroknak köszönhetően különféle finomságokat is készíthet.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggel svédasztalos büfé (10 főig) vagy kontinentális reggeli süteményekkel és forró italokkal (10 fő felett) várja majd Önt.

Vacsorára szintén a szabad helyek függvényében az étterem menüjéből választhat, vagy a svédasztalon változatos ételekből válogathat. A nemzetközi konyha és a cseh klasszikusok specialitásaira számíthat, amelyeket kiegészíthet a széles borlapról válogatva. Ezenkívül minden étel helyi termékekből készül. Igény esetén speciális diétás menü vagy ebédcsomag is rendelhető.

Az étterem dekorációja zenei ihletésű, a falakat különféle hangszerek díszítik a kürtöktől a gitáron át a dobokig.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek nagyon jól fogják érezni magukat a játszótéren, ahol mászókák és trambulin is várja őket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Skiland Ostružná síközpont minden kiránduló számára sí- és kerékpártárolás, valamint sport- és sífelszerelés kölcsönzés lehetőségét is kínál. Ezen kívül az estéket a társalgóban, darts vagy biliárd játékkal, vagy a könyvtárban olvasással töltheti. A recepción emléktárgyakat is vásárolhat, így kézzelfogható emléket is hazavihet mindarról, amit itt tartózkodása alatt látott.

Areál Skiland Ostružná

Areál Skiland Ostružná

Ostružná 103 , Ostružná
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
PROFI spol. s r.o. Cégjegyzékszám: 00557960


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
130 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Előadóterem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Busz megálló
50 m
Sípálya
0,7 km
Sífutás
0,7 km

Utazási tippek

Praděd hegység

Praděd hegység Utazási tipp

A Praděd (1 491 m tengerszint feletti magasság) a Hrubý Jeseník, valamint Morvaország és Szilézia legmagasabb csúcsa.

Jellegzetes televíziós adóállomás található kilátótoronnyal. Felső fennsíkja a Cseh Köztársaság legmagasabb pontja.

A torony a második üvegplatformon található, és lifttel lehet feljutni. A toronyból igazán lenyűgöző a kilátás - látni lehet Lysá hora, Sněžka, Radhošt', és nagy látótávolsággal a Magas-Tátra és az Alacsony-Alpok.

Hogyan jutunk el Pradědbe?

  • Gyalog, autóval vagy autóbusszal - a legrövidebb út Ovčárna (3,5 km) felől vezet, ahová autóval vagy autóbusszal lehet eljutni.
  • A piros ösvényen Červenohorské sedlo (10 km) felől is eljuthat ide.
  • A fitt túrázók számára Kouty nad Desnou (14 km) felől kék túraútvonal is rendelkezésre áll.
Jesenik-Priessnitz Fürdő
Jesenik-Priessnitz Fürdő
Na Pomezí barlang
Na Pomezí barlang
Zlatý Chlum Kilátótorony
Zlatý Chlum Kilátótorony