Szeretne pihenni és feltöltődni a Jeseníky-hegységben? Szálljon meg a Villa Grohmannban **** és élvezze a pihenést a modern wellnessközpontban pezsgőfürdővel és szaunákkal, élvezze az ízletes félpanziós ellátást és fedezze fel a festői környéket számos gyönyörű kirándulási célponttal.

A szálláshelyről

A Wellness Hotel Villa Grohmann **** Lipová-lázně fürdővárosban található. A festői hely a Jeseník-hegység határán fekszik és a levegő tisztaságának köszönhetően kiérdemelte a légúti és bőrbetegségekre pozitívan ható klimatikus gyógyhely címet.

A fő attrakció itt természetesen a pihenés és a csodálatos gyógykezelések, de kirándulások és érdekes tevékenységek is várják a vendégeket. Fedezze fel az Élő vízi parkot (4,4 km) a pihentető és terápiás Szárazláb- és Nedvesláb-útvonalakkal az Anenské patakon keresztül. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei kipróbálhatják a 10 állomással ellátott, kellemes, teljes testet átmozgató Fit Trail pályát (1,4 km).

Télen a Lázeňský vrch síterep (400 m) 470 m hosszú sípályáján remekül szórakozhat, a tapasztaltabb síelők számára pedig a Miroslav síterep (3,1 km) és a Ramzová Síterep (8,2 km) áll rendelkezésre.

A környék további népszerű látnivalói közé tartozik a Faunapark (2,6 km) - amely egy kis állatkert egzotikus állatokkal, az önkiszolgáló Lesný bar (7,1 km) és a Cave Na Pomezí (3,3 km) - ami a Cseh Köztársaság legnagyobb nyilvánosan látogatható barlangrendszere. A melegebb hónapokban tegyen kirándulást a Dlouhé stráně vízerőműhöz (24,9 km), ahol lehetőség van megtekinteni az erőmű működését.

Hol fogok aludni?

A Wellness Hotel Villa Grohmann **** összesen 15 szobával rendelkezik, amelyek elegáns és történelmi stílusban vannak berendezve. Minden szoba privát fürdőszobával, WC-vel és hajszárítóval rendelkezik, és a kényelemhez TV, íróasztal és nagysebességű WiFi járul hozzá.

  • A Standard kétágyas szoba franciaággyal várja vendégeit, és lehetőséget kínál egy pótágy elhelyezésére is. A fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt.

  • A Superior Apartman egy franciaágyas hálószobát és egy nappalit kínál egy pótágyként használható kanapéval. A lakosztály fürdőszobájában egy sarokkád található, ahol tökéletesen ellazulhat.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda új, modern Grohmanka étterme fedett terasszal rendelkezik, ahol a minőségre, a frissességre és a változatosságra összpontosító cseh és nemzetközi konyha fogásait fogyaszthatják.

Hol kapcsolódhatok ki?

A romantikus Tilia (hársfa) nevet viselő gyönyörű wellness-központ a béke és a pihenés oázisa lesz. A luxus Infinité hidromasszázs pezsgőfürdőben élvezheti a forró vízben való fürdést és a lenyugvó nap sugarait. A gőzfürdő vendégei gyönyörködhetnek a csillagos égboltban is, fából készült finn szauna, hűsítő zuhanyok és fűtött pihenőpadok teszik teljessé az élményt.

Az igazán igényes vendégek a privát wellness-részleg tökéletes magányát élvezhetik, ahol hidromasszázs kád és baldachinos vízágy várja őket. Különféle masszázsok, gyógyfürdők és kezelések is rendelkezésre állnak.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára a Schroth Spa szabadtéri játszóteret és egy beltéri játszószobát kínál, ahol rossz idő esetén is szórakozhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A fürdő területén fitnessközpont, sportrollerek, nordic walking botok és elektromos kerékpárok várják. Valamint edzőterem, szabadtéri játszótér és kerékpártároló is található.

Villa Grohmann ****

Villa Grohmann ****

Lipová-lázně 169 , Lipová-lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Schrothovy léčebné lázně s.r.o Cégjegyzékszám: 05101051


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 30 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
30 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
40 km
Sípálya
0,4 km
Sífutás
0,4 km

Utazási tippek

Jesenik

Jesenik Utazási tipp

A Jeseik régió, az Észak-Morvaország a legmagasabb hegységből, a Jeseník-hegységből és annak előhegységeibőll áll. A legmagasabb csúcsokat is magába foglaló Jenesik Tájvédemi Körzet természete csodálatos gazdagságú. A Jeseníky-hegység legmagasabb és leghíresebb csúcsa a Praděd 1 491 m tengerszint feletti magassággal. Ez a csodálatos régió és a hegység száz túraútvonalon felfedezhető gyalog vagy kerékpárral is. De a régióban számos síterep és, fürdőváros és műemlék is megcsodálható.

A Jesenik-hegység legjobb látnivalói:

  • Praděd-csúcs
  • A Dlouhé Stráně víztározó
  • Karlova Studánka fürdővárosa

Ha kirándulni szeretne, nem érdemes kihagyni a Péter-kő vagy a Keprník csúcsának meglátogatásást, az Opavai fehér vízesést, valamint a Skřítek és a Rejvíz tőzeglápjait. Ha a Jesenik-hegységbe inkább a kikapcsolódás miatt utazik, látogasson el a Velké Losiny Thermálfürdőbe (ahol a Papírmúzeumban is megtekintheti) vagy a Priessnitz SPA-ba.

További információ
Jesenik fürdő
Jesenik fürdő
Na Pomezí barlang
Na Pomezí barlang
Arany- és ércbányák az Aranyhegységben
Arany- és ércbányák az Aranyhegységben