Egyedi meglepetést keres? Ajándékozza az utazás élményét!

Ha a legjobb karácsonyi ajándékot keresi, akkor jó helyen jár. Válasszon utalványainkból szerettei igényei szerint. Igyekszünk megkönnyíteni a döntést, ezért készültünk néhány tippel attól függően, hogy kit szeretne meglepni.
Egyedi meglepetést keres? Ajándékozza az utazás élményét!

Itt a tökéletes alkalom, hogy valami olyasmivel lepjük meg szeretteinket amire valóban szívből vágynak. Mi pedig örömmel segítünk a választásban, ezért válogattuk össze a legjobb magyar szállásokat, amelyek tökéletesek lehetnek ha a szülőknek, nagyszülőknek, szerelmes pároknak vagy barátoknak keres ajándékot. További jó hír, hogy a kiválasztott utalványok hosszú érvényességgel rendelkeznek, így az ajándékozott akkor utazhat, amikor számára a legjobban megfelel. Egy ilyen különleges meglepetéssel a fa alatt biztos, hogy óriási örömöt okoz majd!


Hölgyeknek

Mikor pihent egy igazán jót párja vagy barátnője utoljára? Biztosan nem a közelmúltban, úgyhogy éppen itt az ideje, hogy megajándékozza őt egy számára tökéletes utazással:

Az elegáns Batthyány Kastélyszálló ****, a Kehida Termál- és Élményfürdőtől mindössze 2 km-re található, ahol korlátlan belépést élvezhet a termálmedencékbe, a pezsgőfürdőbe és a szaunába, valamint kiváló svédasztalos ellátásban lehet része. A kastélyból érdemes ellátogatni a híres Hévízi tófürdőbe, vagy Keszthelyre is.

A T62 Hotel egy egyedülálló szálloda a főváros központjában található. A szálloda elhelyezkedése miatt minden érdekesség a közelében lesz, legyen szó nevezetességekről, kellemes sétálóutcákról vagy bevásárlóközpontokról.


Férfiaknak

Ha párját vagy barátját szeretné meglepni, akkor jó hírünk van, mert a férfiak számára is készültünk néhány tippel, egy igazán különleges üdüléshez, ahol egyszerre pihenhetik ki a dolgos hétköznapok fáradalmait és lehet emlékezetes kalandokban részük.

A Termal Hotel Vesta *** Tápiószecső kellemes és nyugodt környezetében található. Ha utalványunkat választja korlátlan belépőt is biztosítunk a fedett és szabadtéri wellness-részlegbe (nem csak) termálmedencékkel és szaunával, hanem számos gyermek programmal is. Ami az ellátást illeti, afelől sem kell aggódni, hiszen a csomagunk büféreggelit és büfé- vagy háromfogásos menüvacsorát is tartalmaz (a foglaltság függvényében). A programlehetőségekből itt nincs hiány, hiszen korlátlan fitnesz, grillezési lehetőség, biliárd, xbox és horgászat is várja a vendégeket.

A Vadkert Major Hotel *** környéke gyönyörű természeti adottságokkal rendelkezik és Sárvár fürdővárosának külvárosában található, így tökéletes választás lehet a természet és a fürdőzés kedvelőinek. Az eredetileg klasszicista stílusban épült vadászházat 2012-ben újították fel. A félpanziós ellátás keretében magyar és nemzetközi fogásokkal várják a vendégeket a nyári terasszal rendelkező étteremben. A teraszon grillezésre is lehetőség van. A szálloda wellness részleggel is rendelkezik. A férfiak örömére olyan programokban is részt lehet venni, mint a lovaglás vagy horgászat.


Pároknak

Lepje meg kedvesét (és önmagát is) vagy egy másik szerelmespárt néhány igazán romantikus, pihenéssel teli nappal. Végülis ki ne értékelné, ha néhány napot romantikázással tölthetne a wellnessben vagy a csodálatos környék felfedezésével? Bármilyen igény is merülne fel, a tippjeink között biztosan talál megfelelő szállást.

Az Aquincum Hotel Budapest **** a főváros történelmi részén, Óbudán található. Közvetlen környezetében hangulatos utcákon sétálhatnak, ahol számos étterem, kávézó és borozó is található. A szálloda bőséges svédasztalos reggelit kínál, hagyományos magyar és nemzetközi ételekkel. Az étlapról választhatnak ebédet és vacsorát is. A The River Bar könnyű harapnivalókat, frissítő italokat, koktélokat és kávékülönlegességeket kínál. A szálloda Aronia Spa & Wellness központjában tökéletes pihenés vár az ajándékozottakra. Sokféle wellness szolgáltatás közül választhatnak (masszázsok, fürdők, szauna) vagy csobbanhatnak egyenesen a medencében, és lazíthatnak a termálvízbe merülve, vagy edzhetnek a fitneszteremben. Ha megéheznének a wellnessben töltött pihenés közben kipróbálhatják a Spa Bistro ételeit is.

A Velencei-tónál található Vital Hotel Nautis **** superior tökéletes választás, ha vízi élményekben szeretne gazdagodni, hiszen kétszintes wellness-központtal várja vendégeit - ahol medencék, pezsgőfürdő, szaunák és kardiózóna is található. Látogatásakor semmiképp ne hagyja ki a felújított Bory-vár meglátogatását sem.

Ha luxuspihenést keres, jó hírünk van, mert megtaláltuk Önnek a tökéletest! A Park Inn by Radisson Sárvár **** superior, Sárváron található és közvetlen hozzáférést kínál a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőhöz. Csak annyit kell tenniük, hogy felveszik a fürdőköpenyt a szobában, és átsétálnak a fűtött folyosón a fürdőbe. A félpanziós ellátás részeként büféreggeli, délutáni édes meglepetés és büfé vacsora is várja a vendégeket. Számos fedett és szabadtéri medence áll rendelkezésre gyógyhatású termálvízzel és a szauna szerelmesei a népszerű szaunaszeánszokon is részt vehetnek.


Szülőknek

A tökéletes ajándékot keresi szülei számára, amivel kifejezheti mennyire szereti őket? Teljesítse utazási álmaikat! Nemcsak megismerhetik hazánk bájos zugait, hanem igazi pihenésben is részük lehet a tippjeinkkel.

A Termál Hotel Mesteri ***-be szóló utalványunk fantasztikus meglepetés lehet a wellness élményeket mindennél jobban kedvelő szülőknek. A szálloda közvetlenül kapcsolódik a Mesteri termálfürdőhöz, ahol korlátlanul fürdőzhetnek. Az itteni termálvíz segít a reuma, a keringési zavarok, az izomgörcsök és sok más egészségügyi probléma kezelésében. A fürdőzésen túl 50 perces thai massázs is várja a vendégeket. Ami az ellátást illeti, lehetőség van reggelivel vagy félpanziós ellátással foglalni, az igényektől függően.

Budapestet turistaként is látnia kell mindenkinek legalább egyszer. A Lion's Garden Hotel **** egy csendes környéken, mégis a nevezetességek és tömegközlekedési megállók közelében található, ezzel tökéletes kiindulópontot biztosítva a város felfedezéséhez. A szálloda éttermében minden reggel édes és sós ételeket tartalmazó, svédasztalos reggelit kínál. A nap további részében magyar és nemzetközi ételek közül választhatnak. A bárban modern, de mégis hangulatos légkörben kellemes időt tölthetnek el egy pohár alkoholos vagy alkoholmentes ital mellett.

A Panoráma Hotel Noszvaj *** Noszvaj területén található, a gyönyörű szőlőültetvények közepén, az Egri borvidéken. Az itt töltött idő igazán régen várt feltöltődést nyújt a nagyszerű borok, és a természetközeli pihenést kedvelők számára. A szálloda büszkesége a panorámás pezsgőfürdő, ahonnan csodás kilátásban lehet része a környező erdőkre. A menüben megtalálhatók a hagyományos magyar ételek és különféle nemzetközileg ismert, tökéletesre hangolt fogások. Természetesen változatos, kiváló magyar borok kíséretében.


Nagyszülőknek

Idén szeretné egy olyan különleges élménnyel meglepni a nagyszülőket amiben korábban talán még sohasem volt részük? A Travelking kínálatából fantasztikus üdüléseket válogattunk, amelyek egytől egyig mosolyt csalhatnak a nagyszülők arcára.

Nagyszülei kedvelik a hagyományörző és egyben stílusos megoldásokat? Akkor a Hotel Piroska **** lesz a tökéletes választás. A 4*-os élményeken és félpanziós ellátáson túl Bükfürdő Thermal & Spa belépőjegyet is talál csomagjainkban. De a szálloda wellness-részlegére sem lesz panasz, hiszen számos medencével rendelkezik, valamint 3 típusú szaunával, török gőzfürdővel és színterápiás tepidáriummal is büszkélkedhet. A szálloda Mandola éttermében egészséges módon készítik el a magyar és a nemzetközi konyha különlegességeit. Nagy hangsúlyt helyeznek a nyersanyagok szezonalitására és helyi eredetére. Az ajánlatunk keretében bőséges büféreggelivel és vacsorával várják a vendégeket. Nyáron a teraszon, élőzenés esteket is tartanak. Frissítő italok és könnyű harapnivalók a lobbibárban és a wellness bárban fogyaszthatók.

Az Ambrózia Szálláshely és Étterem *** Miskolc csendes részén található, csupán néhány perc sétára a híres Miskolctapolca Barlangfürdőtől. Az elegáns szállásra szóló utalványunk félpanziós ellátást és egy üveg bort is tartalmaz. Ha napközben megéheznének, akkor a kellemes szállodai étterem étlapjáról rendelhetnek, ahol a magyar konyha különlegességeiből választhatnak. Ha kedvük támadna a környéken kirándulni, olyan látnivalókat fedezhetnek fel, mint a Diósgyőri vár, a Miskolci Vadaspark és Lillafüred.

A Hotel Palace ****, a festői Hévíz városának szívében található, a híres termáltó közelében. A történelmi városközpont kellemes sétánya és a híres termelői piacok tökéletesek egy délutáni programra. A szálloda Monarchy éttermében magyar és nemzetközi fogásokat szolgálnak fel svédasztalos reggeli és vacsora formájában. A korlátlanul használható wellness-részlegben fedett medence, pezsgőfürdő és élményzuhanyok, finn, organikus, aroma- és gőzszauna várják a vendégeket.


Ha tetszett a cikkünk, és máskor is olvasna hasonlókat, legyen a Travelking Family tagja, hogy elsőként értesülhessen a legújabb tippjeinkről és a legjobb ajánlatainkról!

A cikket írta:

Kollár JúliaKollár Júlia
Frissített: 28. 3. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet