Itt vannak az év legnagyobb kedvezményei! Csapjon le a TravelBombákra 30% kedvezménnyel!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Park Inn by Radisson Zalakaros Spa **** szállodáról

Utazzunk Lukassal a Travelking csapatának egyik tagjával a zalakarosi Park Inn by Radisson Zalakaros Spa **** szállodához. Most mindent megtudhatunk a szállásról, az ellátásról és a környékbeli kihagyhatatlan látnivalókról.
Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Park Inn by Radisson Zalakaros Spa **** szállodáról

Alapinformációk az utazásról

Hová és hogyan utaztatok?

Mi Brnoból mentünk Zalakarosra és kb 4 óra alatt már ott is voltunk az autópályának köszönhetően. A hotelt nagyon könnyű megtalálni, hiszen a város szívében van.

Milyen volt a parkolás?

Kényelmesen parkoltunk a szálloda előtti kültéri parkolóban. Lehetőség van a közvetlenül a szálloda előtt vagy a fedett garázsban is parkolni, amiért külön fizetni kell.

Vendégvélemény a Park Inn by Radisson Zalakaros Spa **** szállodáról

Hol szálltatok meg?

A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort Spa **** a város legnagyobb fürdője mellett található, így játszi könnyedséggel meg lehet találni. Szállásunk egy magasabb kategóriás családi szobában foglalhattuk el, amelyet a kellemes világos színek, és elegáns dizájn uraltak.

Vendégvélemény a Park Inn by Radisson Zalakaros Spa **** szállodáról

A szobából nem hiányoltunk semmit, légkondicionálóval, zuhanyzós fürdőszobával és WC-vel, TV-vel, íróasztallal és ülősarokkal volt felszerelve. Nem volt gondunk a WiFi csatlakozással sem. A legjobb része szerintem az erkély volt, ahonnan szép kilátás nyílt a környékre.

Vendégvélemény a Park Inn by Radisson Zalakaros Spa **** szállodáról

Mesélj az ellátásról!

A félpanziós ellátás (reggeli és vacsora) nagyon kiadós volt. Elégedett voltam a választékkal is, különösen a rántotta és a sült szalonna választékkal. Emellett több édes opcióból, péksüteményből választhattunk a reggeli során és mindig voltak friss gyümölcsök, vagy zöldségek is. A vacsora hasonlóan gazdag volt, minden este legalább háromféle levesből lehetett választani és a svédasztal csak úgy roskadozott a jobbnál jobb főételektől. Emellett meg kell dicsérnek a vegetáriánus felhozatalt is.

Vendégvélemény a Park Inn by Radisson Zalakaros Spa **** szállodáról

Hol ettetek a környéken?

A környéken nem látogattunk meg éttermeket, csak a szállodában ettünk, kivéve egyszer, amikor a termálfürdőben vettünk egy klasszikus magyar lángost, hiszen egy tipikusan strandolós, nyári étel. A fürdőben található büfében árulták és szarintünk nagyon finom volt.

Vendégvélemény a Park Inn by Radisson Zalakaros Spa **** szállodáról

Milyen wellness lehetőségek voltak a hotelban?

A szálloda közvetlen összeköttetésben áll a Zalakaros termálfürdővel, így akár fürdőköpenyben is kényelmesen át lehet sétálni. A hatalmas fürdő mindenféle beltéri és kültéri medencét kínál - a 34-36°C-os vízhőmérsékletű termálmedencéktől az úszó- és gyermekmedencékig.

Vendégvélemény a Park Inn by Radisson Zalakaros Spa **** szállodáról

Az én kedvencem az aquaparkokban és a gyógyfürdőkben a vizicsúszdák voltak. Két beltéri és több kisebb kültéri vizicsúszda várta a strandolókat, amelyikből nekünk a 'fekete lyuk' fantázianevű tetszett a legjobban.

Mivel még a főszezon előtt, május végén voltunk itt, nem volt hatalmas a tömeg és a legtöbben a benti termálmedencéket használták. a kültéri részen szinte egyedül voltunk.

Szerinted merre érdemes kirándulni a környéken?

  • Zalakaros városát - A város legnagyobb látványossága természetesen a termálfürdő, amelyből több is van, de érdemes meglátogatni például a Ökoparkot, vagy kirándulni a környéken..

-A Kis-Balatont - Ez a védett terület számos vízimadárnak ad otthont és csodálatos természeti kincsekkel büszkélkedhet. emellett itt található a Kalandozoo Zobor vidámpark is.

  • A Bivalyrezervátumot - A Kápolnapusztai Rezervátum ad otthont Magyarország legnagyobb bivalycsordájának. A fenséges állatokat messziről megfigyelheti, és többet megtudhatsz történetükről és életükről.

  • Hévíz városát - Ha van ideje egy hosszabb kirándulásra, mindenképpen látogasson el Hévíz fürdővárosába. A fő nevezetessége a a világ legnagyobb termáltava, amelyre egy termálfürdő is épült.

Röviden hogyan foglalnád össze a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort Spa **** szállodában szerzett élményeket?

"A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort Spa **** egyszerűen csodálatos volt. Különösen vártuk az kikapcsolódást, és nem csalódtunk - 2 napot töltöttünk a termálfürdőben, kipróbáltuk a különböző attrakciókat, vízicsúszdákat és medencéket és egyszerűen csak jól éreztük magunk. Minden reggel finom reggelivel erősödtünk a szállodában, este pedig egy pazar vacsorával és egy itallal zártuk a pihentető napot. A szálloda modern és nagyon kellemes, a félpanziós ellátás nagyon.gazdag, a fürdővel való közvetlen összeköttetést pedig tökéletessé teszi az összképet. Mindenképp visszatérünk még"


👍 A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort Spa **** szállodát Cindy, a Travelking csapatának tagja személyesen ellenőrizte, és nyugodt szívvel ajánlja mindenkinek. További személyesen ellenőrzött szállásaink ide kattintva megtekinthetőek.

A cikket írta:

Frissített: 18. 10. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait