Nőnap: 7 kreatív ajándékötlet, az unalmas bonbon és virág helyett

Nyakunkon a nőnap, és még nem sikerült kitalálnia mivel is lephetné meg a szeretett hölgyet? Jó lenne az elcsépelt bonbon és virágcsokor helyett valami egyedibbet kitalálni? Aggodalomra nincs ok, hiszen éppen ezért hoztunk ma 7 kreatív ajándékötletet!
Nőnap: 7 kreatív ajándékötlet, az unalmas bonbon és virág helyett
nőnapi ajándékötletek

1. Bonbon és táblacsoki helyett

A legtöbb férfi egy csokor virággal, vagy valamilyen édességgel ajándékozza meg a szeretett hölgyet nőnapkor. Nem véletlenül vált ez mára már nagyon kiszámíthatóvá a nők számára. Ezzel talán mind tisztában vagyunk, de mégis mi a teendő, ha hölgy kifejezetten édesszájú így valami ehhez kapcsolódót szeretnénk adni neki? Mi lenne, ha a finomságok mellett minőségi időtöltést is ajándékoznánk? Gondoljunk bele, melyik kávézóról vagy cukrászdáról áradozott nekünk annyit. Megvan? Akkor kész is a terv!

Egy a kedvenc helyén, a kedvenc desszertjének vagy kávékülönlegességének társaságában, szerettével eltöltött tartalmas beszélgetéssel teli délutánnak nincs olyan nő, aki ne örülne! De ha inkább egyedüllétre vagy a bártnőkkel való együttlétre vágyik mostanában, arra is van megoldás, hiszen egy a helyre szóló utalványt bármikor, bármilyen formában beválthat.


nőnapi ajándékötletek

2. Klasszikus virág, kicsit másképp

Ha már a jól megszokott ajándékoknál tartunk, nem mehetünk el szó nélkül a virágok mellett sem. Félreértés ne essék, a legtöbb nő nagyon szeret virágot kapni, úgyhogy aki már indult volna a virágboltba azt semmiképp sem szeretnénk eltántorítani ettől. Egy baj van csak a csodaszép csokrokkal, mégpedig, hogy gyorsan elhervadnak. Így ha ezúttal egy kicsit időtállóbb ajándékot szeretnénk, érdemes lehet szétnézni a cserepes virágok között.

Ez mind szép és jó, de mi van akkor, ha a hölgy nem szeret élő növények gondozásával bajlódni? Mára már szinte minden háztartásban megtalálhatóak műnövények, hiszen a lakberendezési boltok polcain szebbnél-szebb megoldásokkal találkozhatunk. A hatás pedig ugyanaz, mint az élő virág esetében: egy csodaszép tavaszi dekor, amitől rögtön jobb kedvre derül minden nő.


nőnapi ajándékötletek

3. Felüdülés a léleknek és testnek egyaránt

Vajon mire vágyik a legtöbb nő? Megsúgjuk, arra, hogy kicsit elszabadulhasson a hétköznapok rohanásától, hogy eltölthessen egy csendes napot, ahol minden csakis a kikapcsolódásról szól. Mi lehetne tökéletesebb megoldás, mint egy hétvégi pihenés egy csodás wellness hotelben?? Ráadásul ezzel az ajándékkal nem csak a kedves hölgy, hanem a kísérője is jól jár.

Magyarország - Legnépszerűbb ajánlatok


nőnapi ajándékötletek

4. Hogy olyan szépnek láthassa magát, mint mások őt

Ma, amikor minden arról szól mit posztolunk online, és egy jó fotóhoz csak a telefonunkra van szükségünk egészen szürreális lehet egy olyan régimódi megoldást választanunk, mint a portréfotózás. De a dolognak pontosan azért van értelme és aktualitása, mert egyfelől sok nő önbizalomhiányban szenved mások tökéletesnek tűnő életét és külső adottságait látva a közösségi médiában, másfelől bármilyen fantasztikus kamerával rendelkezzen is a telefonunk, nem tudjuk egy profi fotós munkáját helyettesíteni azzal.

Egy különleges portéfotózás mindkét témában segíthet, hiszen a fotós hozzáértő tanácsaival és a helyzet pozitív légkörének megteremtésével olyan oldaláról mutathatja meg fotóin az alanyát, amilyennek talán sohasem látta magát korábban, emellett pedig technikai szempontból is garantálni tudja azt a minőséget, amit telefonnal sohasem tudnánk elérni.


nőnapi ajándékötletek

5. A kimondott szavak ereje

Talán régimódinak tűnhet levelet írni, pedig egy ilyen szép gesztusnak mindig minden korban lesz aktualitása. 2022-ben méginkább különleges dolog ilyesmivel meglepni a hölgyeket, hiszen nem minden nap kapunk kézzel írott levelet. Miről érdemes írni? Nagyon egyszerű, csak öntsük szavakba akár röviden, akár hosszan, mindazt amiért a másik fontos számunkra, mindazt amiért hálásak vagyunk neki. Talán nem egyszerű ennyire megnyílni a másik előtt, de éppen ezért felbecsülhetetlen ajándék az ilyesmi.


nőnapi ajándékötletek

6. Ajándékutalvány nőnapra

Ki ne szeretne utazni? Ezen a területen azonban mindenkinek más preferenciái vannak. Van aki wellness szállodákban szeret lazítani, van akinek nem a szállás, hanem a környéken található kirándulóhelyek a fontos, van akinek a tengerpart közelsége ad semmihez sem fogható kikapcsolódást és van aki legszívesebben eddig még nem látott városokat fedez fel. A Travelking kínálatában erre mind található megoldás, de ha nem szeretnénk a hölgy helyett választani, vagy egy kisebb összeggel járulnánk hozzá az álomutazáshoz, akkor az ajándékutalvány lesz a tökéletes választás.


nőnapi ajándékötletek

7. Randevú, ahogy ő szereti

Ennél az ötletnél a minőségi idő és a figyelmesség együttese a kulcs. A tökéletes randevú fogalma mást jelenthet egyik vagy másik nő számára. Lehet, hogy ez esetben nem a gyertyafényes vacsora lesz a legjobb megoldás, hanem például egy színházi előadás meglátogatása, egy kellemes kirándulás egy romantikus helyen, egy kávé a kedvenc kávézójában vagy akár szimplán csak egy gyerekek nélkül, kettesben töltött nyugis nap.

A legjobb, ha ennek kitalálását, megszervezését nem tőle várjuk, hanem mi magunk készítjük elő a meglepetés programot. Fontos, hogy ebben az esetben sem szükséges feltétlenül, hogy a randevú drága legyen, hiszen az együtt töltött idő értéke nem ebben rejlik.


Reméljük a tippjeinkkel sikerült inspirációt adnunk az idei nőnaphoz. Ha tetszett a cikkünk, és máskor is olvasna hasonlókat, legyen a Travelking Family tagja, hogy elsőként értesülhessen a legújabb tippjeinkről és a legjobb ajánlatainkról!

A cikket írta:

Frissített: 16. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet