Valentin nap: Segítünk emlékezetessé tenni

Már csak kevesebb mint két hét és itt a Valentin nap, ha nem tudja mit is adjon kedvesének erre a napra, mi készültünk pár ötlettel. Mutatjuk a tippeket!
Valentin nap: Segítünk emlékezetessé tenni

Hamarosan itt a szerelmesek ünnepe. Már alig várja, hogy meglephesse a párját? Abban mindenki egyetérthet, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos kifejezni a szeretetünket a másik felé. Bár az év többi napján is kedveskedünk, de ha már van egy ilyen ünnep, akkor miért ne használnánk ki, hogy meglepjük ezen a napon is a párunkat egy aprósággal, vagy akár egy nagyobb meglepetéssel is.

Valentin nap

Fontos a meglepetés!

Ki ne szeretné a meglepetéseket? Ez a nap egy remek lehetőség arra, hogy éreztessük kedvesünkkel, hogy fontos nekünk és kifejezzük érzéseinket. Lepjük meg a másikat, készüljünk rá titokban, csomagoljuk be az ajándékokat. Mivel az idei Valentin nap hétköznapra esik, egy korábbi hétvégét is kitűzhetünk, így nem árt ha időben elkezdjük a készülődést, hogy valóban egy értékes ajándékkal lephessük meg a másikat. A szokásos bon bon és virág helyett, (vagy mellett) tervezzünk egy közösen eltöltött hétvégi kiruccanást, ahol semmi mással nem kell foglalkozni csakis egymással. Egy ilyen meglepetésre ki tudna nemet mondani?

Szállás tipp:

A Hotel Stáció **** szálloda tökéletes választás lehet. A szálloda Budapest központjától mindössze 20 kilométerre található, ahol filmbeli romantikában lehet részük. A csomag félpanziós ellátást tartalmaz, így reggel bőséges svédasztalos reggelit, este pedig svédasztalos vacsorát szolgálnak fel. Lazítson egyet kedvesével a pezsgőfürdőben, vagy a szaunában, kérjen gyertyákat a vacsorához és fedezzék fel a borlap gazdag kínálatát. Élje át az első randik izgalmát egy romantikus séta közben a kerti tó körül. Budapest látványosságait is felfedezhetik, amelyek közül a legromantikusabbak például a Halászbástya, ahol kettesben kávézhatnak egyet, vagy felfedezhetik a Gellért-hegyet. A Citadella népszerű randi helyszín, Valentin napon pedig az egyik leghangulatosabb úti cél lehet, hiszen lenyűgöző panoráma nyílik a Budai Várra, a Parlamentre, a budai hegyekre és a Dunán átívelő hidakra is.

Tudta?

Egy érdekesség, hogy a szálloda megkapta a legjobb magyar 4 *-os szállodának járó díjat 2015-ben.


Valentin nap

A wellness pihenés tökéletes választás lehet!

Így hogy már túl vagyunk az év eleji nagy hajrán, mindenkinek jól jöhet egy kis feltöltődés és kikapcsolódás. Kedvese biztosan jobban örülne egy ilyen ajándéknak, így csak szóljon neki, hogy csomagoljon és már mehetnek is egy ilyen közösen eltöltött romantikus hétvégére, ahol reggel nem kell rohanni, de a késői filmezésekre és romantikus esti sétákra sem kell nemet mondani. Menjenek el egy wellness szállodába, ahol feltöltődhetnek együtt a kényeztető wellness-részlegen. Pihenjenek, adják át magukat a teljes kikapcsolódásnak, testi-lelki felfrissülésnek, éljék meg ezt az együtt töltött időt teljesen egymásra hangolódva.

Szállás tipp:

A wellness pihenéshez tökéletes választás lehet a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa superior , amely Sárvár központjában található. A hab a tortán, hogy a szálloda egy fűtött folyosóval közvetlenül kapcsolódik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőhöz, így nem lesz más dolguk, csak felkapni a fürdőköpenyüket és irány a wellness. Az ár magában foglalja az all inclusive ellátást, valamint a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe szóló korlátlan belépést.


Valentin nap

Egyedi élmény!

Mindenki vágyik a romantikára és ez a nap egy jó ok arra, hogy az urakból hercegek, a hölgyekből pedig hercegnők válhassanak. Kedveskedjen párjának egy különleges élménnyel, egy kis romantikával megfűszerezve. Töltsenek el együtt egy kellemes vacsorát, romantikus hangulatban. Sajnos elég nehéz megszervezni ezt a hétköznapokban, az állandó rohanás és munka, vagy a gyerekek mellett, de fontos visszaemlékezni arra a pillanatra amikor meglátták egymást és szerelembe estek. Nem annyira könnyű ezt a tüzet állandóan fenntartani, de ha mindkét fél tesz érte, akkor csodás kapcsolatuk lángja továbbra is égni fog. Uraim, udvaroljanak és vegyék le újra a lábáról szívük választottját!

Szállás tipp:

Ha egy igazán egyedi élménnyel szeretne kedveskedni, akkor vigye el párját a Fortuna Boat Hotel *** hajóra, amely Budapest szívében a Margit Híd mellett található és ahol a tengerjáró luxushajókat idéző kényelemben lehet részük. Élvezze a Duna egyedülálló légkörét a főváros legjobb programlehetőségei közelében. Reggelire a finom kontinentális reggeliből válogathatnak a Lord Nelson hajóétteremben, valamint a menüből magyar és nemzetközi ételkülönlegességeket is rendelhetnek. Csakis Önökre vár egy kellemes romantikus séta kézenfogva a Parlamenthez, a Budai Várhoz, vagy a Halászbástyához. A bájos Margitsziget közvetlenül a szállodával szemben található. Itt található például egy szivárványos szökőkút, egy gyógyfürdő, egy kis állatkert, egy szecessziós víztorony, ahol lehetetlen ellenállni a romantikának, a kilátóban egymásra találó szerelmesekre utalva kapta a felső csarnok a Csókterem nevet. Így ez a szállás egy igazán különleges választás lehet.


Valentin nap

Minőségi idő!

Egy kapcsolat egyik legfontosabb alappillére talán az együtt eltöltött minőségi idő, amikor csak egymásra figyelnek és megtisztelik a másikat a jelenlétükkel. Ilyenkor tud igazán elmélyülni a kapcsolat. Ilyenkor nemcsak úgy egymás mellett vannak, hanem az az idő kettőjükről szól, egymással foglalkoznak. Nem tereli el a figyelmüket sem a tévé, vagy a számítógép, sem a telefon. A közösen töltött idő alatt jobban, mélyebben megismerhetik egymást. Beszélgetés, nevetés séta, kirándulás, közös étkezés, vagy bármilyen más programot is válasszanak a lényeg, hogy együtt csinálják, hiszen a közösen szerzett élményekre később jó lesz visszaemlékezni. Az ismeretlen helyek felfedezése izgalommal jár, az izgalom pedig bizonyítottan pozitívan hat a másik iránti vonzalomra.

Szállás tipp:

Az egymásrahangolódás helyszíne lehet a Bajor Panzió Bük, mely Bük fürdővárosának csendes részén található, mindössze 3 km-re a Bükfürdő Thermal & Spa-tól. A panzió éttermében reggelente bőséges svédasztalos reggelivel indíthatják a napot, napközben pedig lehetőség van à la carte ételek rendelésére is. Tudta, hogy Bükön található a híres 18 lyukú golfpálya (3 km), a Kristály Torony Kalandpark (1,5 km), valamint a közelben található Kőszeg történelmi városa is, amely tökéletes helyszín lehet új közösen szerzett élményekre és ahol felejthetetlen emlékeket gyűjthetnek. Fedezzék fel együtt! Azonban ha egy kis lazításra vágynának töltődjenek fel a panzió wellness részlegében pezsgőfürdővel és infraszaunával, a pihenés megkoronázásaként pedig számos masszázs közül is választhatnak, vagy elmehetnek közösen is egyre, ahol nem zavarja meg Önöket senki sem.


Valentin nap

Felejthetetlen Valentin napot és kellemes romantikázást kívánunk! Reméljük, sikerült jó ötleteket adnunk, ha tetszett a cikkünk és máskor is olvasna hasonlókat, legyen a Travelking Family tagja, hogy elsőként értesülhessen a legújabb tippjeinkről és a legjobb ajánlatainkról! További romantikus szállásajánlatainkat ITT találja.

A cikket írta:

Frissített: 25. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet