A szálloda a lengyelországi Krynica-Zdrój fürdőváros gyönyörű vidéken fekszik, és remek kikapcsolódási lehetőségeket kínál a pihenni vágyóknak. Szálljon meg a Hotel Krynica ****-ban , ahol élvezheti a szálloda kényelmes szobáit és félpanziós ellátást, és magamögött hagyhatja a mindennapok gondjait. A wellness részlegben a beltéri úszómedence, pezsgőfürdő és szaunák gondoskodnak a tökéletes pihenésről. A szálloda gazdag programkínálatában a szórakozás sem marad el. Ismerje meg a híres gyógyfürdőt a vezetett séták során, élvezze a moziestet, vagy az éjszakai diszkót. A szállás családosoknak is kiváló választás, hiszen a gyerekeket animátorok szórakoztatják.

A szálláshelyről

A Hotel Krynica ****, a lengyel Szandeci Beszkidek-hegységben, a festői szépségű Krynica-Zdrój fürdővárosban található. A gyönyörű természet, a szubalpin mikroklíma és a népszerű helyi gyógyfürdő ásványvízforrásai garantálják, hogy Ön egész évben élvezhesse tökéletes a pihenést.

Krynica-Zdrój központja (1 km) a Kryniczanka folyó mentén, csupán egy kellemes sétával elérhető a hotelből. A központban a neoreneszánsz stílusban épült gyönyörű Öreg fürdőház áll (1,5 km), ahol megkóstolhatja a Krynica ásványvízforrásokat. Látogatása során felfedezheti a város Slotwinka sétányát, ahol csodás kávézók, éttermek és üzletek várják. Megtekintheti a Nikifor Múzeum (2 km) érdekes kiállítását, ami a helyi születésű híres festő, Nikifor Krynica életét és munkásságát mutatja be.

A Jaworzyna-hegység gyönyörű környezete tökéletes túrázásra és a téli sportokat kedvelőknek. A város fölé 49,5 méter magasságba vezető túraútvonalról (3,4 km) csodálatos kilátás nyílik az egész környékre. A régiót behálózó számos túraútvonalon olyan csodás csúcsokat hódíthat meg, mint például a Gora Parkowat csodás kilátótornyával és bobpályával (2,5 km) vagy a Jaworzyna Krynickat (5,7 km).

A Beszkidek hegyvidék csodás tájain (7,6 km) is érdemes kirándulnia. Látogasson el a déli Małopolska régióban és nézze meg az egyedülálló fatemplomokat, amelyek közül néhány felkerült az UNESCO műemléki listájára is. E kivételes műemlékek közül a legközelebbi Powroźnik faluban található (7,5 km). Az egész család számára nagyszerű szórakozást kínálnak a Mamut Linowy Park (2,5 km), vagy a Krynicki Park Linowy (6,4 km) kalandparkok.

A síelni vágyók örömére szolgál, hogy a Henryk síközpont sípályái mindössze 400 méterre vannak. Ellátogathat a Jaworzyna Krynicka síközpontba (6 km) és felfedezheti 10 km-es pályáit. Egy másik kiváló választás a Słotwiny Arena síközpont (2,5 km) ahol 12 pálya várja az odaérkezőket. A téli szórakozást a fedett téli stadionban (50 m) vagy az egész évben üzemelő szánkópályán (200 m) is élvezheti.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas szobában lesz, privát fürdőszobával (24 m²), melynek felszereltségéhez TV-s ülősarok, WiFi kapcsolat, rádió, telefon és széf is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Rozana étteremben ízletes ételeket fogyaszthat és közben gyönyörködhet a csodálatos kilátásban. Indítsa a napot egy kiadós büféreggelivel, napközben választhat a menüből. Esténként félpanziós vacsora várja, amelyet egyes napokon élőzene tesz színesebbé.

Napközben ugorjon be egy finom kávéra vagy egy könnyű harapnivalóra a Déjà vu lobby bárba. Esti szórakozásra a szálloda klubjában lesz lehetősége, ahol finom koktélok széles választéka és tánctér várja a vendégeket. Egyes estéken DJ is szórakoztatja az odaérkezőket.

A szállodától mindössze 30 méterre található a stílusos Grill Cottage Elbestówka étterem, ahol nagyon finom grill ételekkel és tánctérrel kedveskednek a vendégeknek. A népszerű grill esteken a Highlander zenekar gondoskodik a remek szórakozásról.

Hol kapcsolódhatok ki?

Akár pihenéssel szeretné tölteni a nyaralását, akár a hegyeket szeretné inkább meghódítani, a szállodában megtalálja az Önnek legmegfelelőbb kikapcsolódási formát. Engedje el magát a szálloda wellness részlegében, ahol egy beltéri medence és egy pezsgőfürdő várja a vendégeket. A wellnes részleg hatalmas ablakainak köszönhetően gyönyörködhet a Beszkidek vonulataiban. Felmelegedhet a finn szaunában vagy a gőzkabinban, vagy kényeztetheti magát egy kellemes masszázzsal is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Bármilyen is legyen kint az időjárás a szállodában biztos nem fognak unatkozni. A gyerekeket egy hatalmas játszószoba várja, amelyben babaházzal, kastéllyal, konyhával, játszhatnak, vagy kipróbálhatják a mászókát is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A sportolni vágyó vendégek számára fitneszterem áll rendelkezésükre.

Hotel Krynica ****

Hotel Krynica ****

Park Sportowy 3 , Krynica-Zdrój
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Elbest sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 592141800


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
22 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 9 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,4 km
Busz megálló
0,5 km
Sípálya
0,8 km
Sífutás
2,3 km