Legyen része egy romantikus üdülésben Olaszországban. A Hotel Rosati *** Toszkánában található, két gyönyörű tó, egy természetvédelmi terület és egy termálfürdő közelében. A csomagunk tartalmazza a svédasztalos reggelit, a fitneszterem használatot, valamint kedvezményt a fürdőbe és az étterembe.

A szálláshelyről

A Hotel Rosati *** az olasz Chiusi faluban található, a Lago di Chiusi és a nagyobb Trasimeno-tó közelében, Toszkána mellett, az Umbria régióban.

Fedezze fel az olasz nemzeti parkokat, a Pietraporcianat (10 km) és Lucciola Bellat (16,7 km), vagy látogasson el a Montepulciano-tóhoz (13,9 km), amely szintén egy természetvédelmi terület. A közeli Trasimeno-tó (32,3 km), Olaszország negyedik legnagyobb tava és az Appennini-félsziget legnagyobb tava. A tó felszínén több sziget található, melyek szintén természetvédelmi területek - Isola Maggiore, Isola Minore és az Isola Polvese.

Chiusi városának gazdag történelme van, amelyről többet is megtudhat, ha ellátogat a Nemzeti etruszk (3,9 km) múzeumba. Szintén érdemes meglátogatni a Chiusi Nemzeti Régészeti Múzeumot. Elkirándulhat a középkori kastélyhoz, a szomszédos Sarteano faluba (6,4 km), de ha kedve támadna távolabbi vidékeket is felfedezni, akkor látogasson el Perugia (48,9 km), Assisi (69,8 km) vagy Orvieto (46,6 km) történelmi városaiba is.

Hol fogok aludni?

Szállása, egy lágy színekkel és kortárs bútorokkal berendezett kellemes hangulatú szobában lesz. Minden szobához TV, légkondicionáló és privát fürdőszoba tartozik. Néhány szobában hűtőszekrény, széf és terasz vagy erkély is található. A szobákból gyönyörű kilátás nyílik a kertre.

A kétágyas szobák 11 m²-esek, franciaággyal rendelkeznek, amelyekben pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Néhányukhoz erkély, valamint mesés tengerre nyíló kilátás is tartozik.

A háromágyas szobák 13 m²-esek, egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal is rendelkeznek, valamint pótágyazhatóak. Ezek erkélyes szobák.

A négyágyas szobák 13-19 m²-esek, két franciaággyal vagy egy franciaággyal és egy emeletes ággyal rendelkeznek. Néhány szobához tengerre nyíló erkély is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel büféreggelivel várják a vendégeket. A reggeli olasz stílusú, így péksüteményeket, joghurtokat, gyümölcsöket, gyümölcsleveket és kávét is fogyaszthat. Az étteremben és a Nonna Rosa pizzériában megkóstolhatja a hagyományos toszkán ételeket - házi tésztát és desszerteket, valamint húskülönlegességeket. A szálloda étterme kellemes vintage stílusban van berendezve, sőt, akár egy 1958-as Fiat 1100-as vintage autóban is vacsorázhat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kikapcsolódást a Theia Termálfürdő (9,4 km) biztosítja, ahol 4 szabadtéri és 3 fedett medence található, összesen több mint 500 m²-es felülettel. Ezeket a Sillene-forrás vizével töltik fel, amelynek gyógyító tulajdonságait már az etruszkok és az ókori rómaiak is ismerték. A fürdőhöz tartozik egy wellness-részleg is szaunával, török gőzfürdővel, relaxációs szobával, valamint masszázszuhanyokkal. Ha további kényeztetésre vágyik, próbálja ki a különböző masszázsokat, vagy kezeléseket is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégek a szálloda szabadtéri játszóterén vezethetik le felesleges energiáikat.

Hotel Rosati ***

Hotel Rosati ***

Via Dei Tulipani 1 , Chiusi
Olaszország

A szálláshely üzemeltetője:
Labirinto S.N.C. Cégjegyzékszám: 01175880523


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
5 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Konferencia terem
Baby barát
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,4 km
Távolság a tótól
8 km
Busz megálló
50 m