Üdülés Olaszországban a kutyájával együtt

Ma már nem okoz problémát ha kutyájával együtt szeretne elutazni valahová. Nincs ez másképp akkor sem, ha a csodálatos Olaszország mellet teszi le a voksát. Élvezze a napsütötte tengerpartot, a történelmi hangulatot árasztó városokat és csodás hegyvidéki túrákat négylábú kedvencével együtt!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 16 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Szívesen emlékszem vissza a Hotel Borgo I Tre Baroni szállodában töltött időre és az oda vezető utamra. Ez volt az első nagy olaszországi utam, és az első találkozásom Toszkánával. A hegyek és dombok megmászása után egy gyönyörű toszkán faluban és egy stílusosan berendezett szállodában találjuk magunkat. Az időt lehet a medence mellett tölteni egy pohár bor mellett, vagy egy kirándulással Firenzébe, ami egy rövid autóútra van. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


Az Olaszországi nyaralás a tengerben való fürdőzésről, az ikonikus ókori helyszínek felfedezéséről és a helyi konyha élvezetéről szól. Élje át mindezt kutyájával együtt, hiszen ma már szerencsére bárhova magával viheti „legjobb barátját” is. Felejtse el a véget nem érő kutyaszitter keresést, és az azon való aggódást, hogy vajon négylábú kedvence Ön nélkül is jól érzi-e magát.

Olaszország 2+4 lábon

Napsütötte tengerpart, látnivalókkal teli városok, remek helyi konyha és elképesztő hófödte hegycsúcsok. Olaszországban egyszerűen minden megvan ami egy tökéletes nyári vakációhoz szükséges. Ráadásul az ország északi felét csupán néhány óra alatt elérheti autóval is. És ha a kutyájával együtt indul útnak, ez a szempont is különösen hangsúlyossá válik. A Rómától az Alpokig húzódó országrészben olyan csodás helyeket fedezhet fel, mint a borairól és művészetéről híres Toszkána, vagy Rimini, az Adriai-tenger partján fekvő nagy múltú kikötőváros.

Szállások Olaszországban

Akkor sem kell lemondania a fürdőzésről ha tengerpart helyett inkább a szárazföld belsejét fedezné fel. Mindössze annyit kell tennie, hogy olyan szállást foglal ami medencével is rendelkezik. A mozgás szerelmesei és a kutyatulajdonosok számára pedig azokat a szállodákat is jószívvel ajánljuk ahol kerékpárkölcsönzésre is lehetőség van.