Nyári vakáció Olaszországban

Idán nyáron válassza a napfényes Olaszországot, ahol egyedülálló tengerparti vakációban lehet része. Pihenje ki a mindennapok fáradalmait a homokos strandokon majd fedezze fel az ókori városok leghíresebb látnivalóit. Mindezt az világhírű olasz konyha és legjobb olasz borok teszik majd tökéletessé.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 24 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Szívesen emlékszem vissza a Hotel Borgo I Tre Baroni szállodában töltött időre és az oda vezető utamra. Ez volt az első nagy olaszországi utam, és az első találkozásom Toszkánával. A hegyek és dombok megmászása után egy gyönyörű toszkán faluban és egy stílusosan berendezett szállodában találjuk magunkat. Az időt lehet a medence mellett tölteni egy pohár bor mellett, vagy egy kirándulással Firenzébe, ami egy rövid autóútra van. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


Számos világhírű látnivalójával, lenyűgöző tájaival, hosszú homokos strandjaival és fantasztikus konyhájával Olaszország tökéletes célpont a nyári vakációhoz. Válassza Ön is a napfényes Itália tengerpartját és térjen haza felejthetetlen emlékekkel!

Mi vár Önre Olaszországban nyáron?

Egy olaszországi vakáció a tengerparttól, a nagyszerű ételekről és italokról, valamint lenyűgöző látnivalókról szól. Nem is csoda, hiszen pont erről szól a "dolce vita". Élje át ezt az élményt például Toszkanában. A borvidékéről is híres régió központja Firenze amely egykoron a reneszánsz bölcsőjeként is szolgált.

Ma már szerencsére minden gond nélkül bejárhatja Olaszországot a kutyájával együtt is, hiszen az országban található modern szálláshelyek többsége felkészült a kis- és a nagyobb kedvencek fogadására is.

Szállodáink többsége a tenger közelében található, de ha nem szereti igazán a sós vizet, válasszon saját medencével rendelkező szállást, így nem kell lemondania a tengerparti hangulatról és a csobbanásról sem.