Igazi hegyvidéki nyaralás várja a csehországi Beszkidekben. Foglaljon szobát a Hotel Bečva, ami a természet lágy ölén fogadja vendégeit. Kiránduljon és fedezze fel a környék természeti kincseit, látnivalóit és merüljön el a kilátókból nyíló panorámában. A szállodában büféreggeli várja, és ha marad ideje a kirándulások mellett, kedvére bowlingozhat, teniszezhet és pingpongozhat, vagy süthet valami finomat a kerti grillen. Gyermekei pedig annyit játszhatnak a játszótéren amennyit csak jól esik.

A szálláshelyről

A Hotel Bečva a csehországi Horní Bečva-ban, a *Beszkidek szívében kínál kényelmes szállást. Élvezze a gyönyörű természettel körülvett, kirándulásokkal teli tartózkodást.

A közeli víztározó (500 m) egy kellemes sétával megközelíthető. Érdemes felkeresni, mert úszásra, csónakázásra és horgászásra is alkalmas. Vagy felkapaszkodhat a legendásRadhošt'-hegy csúcsára (16 km), ahol a Radegast szobor (14 km) áll. Bejárhatja ezenkívül a Valaška lombkorona ösvényt (13 km) és felfedezheti Pustevnyt (12 km) is, ahol Dušas Jurkovič építész ikonikus épületei számítanak a legnépszerűbb látnivalóknak. A Beszkidek leghíresebb lindulóhelyei akár egyetlen nap alatt is elérhetőek, mivel mindössze néhány száz méterre helyezkednek el egymástól.

A kerékpározás szerelmesei végigtekerhetnek a Bečva kerékpárúton, amely Horní Bečvat is keresztezi. A 160 kilométer hosszú útvonal bővelkedik a természeti szépségekben, a látnivalókban és a stílusos éttermekben. Ha fürdőzne egy jót, látogasson el a Frenštát pod Radhoštěm aquparkjába (25 km). Télen szüksége lehet a síléceire, ha szeretné kipróbálni az olyan közeli síközpontok pályáit, mint a mindössze 600 m-re lévő Reliška síközpont vagy a Studánky (3 km). De birtokba veheti a közeli sífutópályákat is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme hagyományos cseh ételeket és népszerű nemzetközi specialitásokat kínál vendégeinek, akik a bárban is üldögélhetnek egy csésze kávé vagy egy finom ital mellett.

Hol kapcsolódhatok ki?

Kapcsolódjon ki és töltődjön fel a wellnessrészlegben, ahol infravörös szauna és pezsgőfürdő várja. Vagy válasszon a különféle masszázsok közül.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kis vendégeket a gyerek sarok és a szabadtéri játszótér várja. Kiságy és más felszereléseket is lehet bérelni.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az unalom az itt nem jöhet szóba! A szórakozás és kikapcsolódás érdekében bowlingozással, asztaliteniszezéssel illetve csocsóval és biliárddal ütheti el az időt. Kint pedig egy teniszpálya található.

Hotel Bečva ***

Hotel Bečva ***

Horní Bečva ev. č. 488 , Horní Bečva
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Bečva s.r.o. Cégjegyzékszám: 19181795


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Baby barát

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
0,7 km

Utazási tippek

Beszkidek

Beszkidek Utazási tipp

A festői Morva-sziléziai Beszkidek, ahogyan a neve is elárulja, Morvaország és Szilézia határán húzódik és egyre nagyobb közkedveltségnek örvend a turisták körében. Ez nem is csoda, hiszen rengeteg látnivalóval találkozhat itt, legyen szó hegyekről, erdőkről, történelmi emlékhelyekről, mesés tájakról és számtalan egyéb attrakcióról.

Mely helyeket nem szabad kihagynia a Beszkidekben:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Kopřivnice Tatra múzeum

A túrázás és kerékpározás szerelmesei nem hagyhatják ki a Velký Javorník csúcsot, Bílát, vagy Radhošťot a mitikus Radegast szobrával, a történelem kedvelői pedig a Rožnova pod Radhoštěmben található Valašské természeti múzeumot, Štramberket, avagy a Valašský betlehemet, Hukvaldy várát, vagy a Frýdecký kastélyt. A nevezetességek közé tartozik Příbor városa is, ahol a világhírű idegorvos és a pszichoanalízis megalapítója, Sigmund Freud született, akinek a szülőháza még a mai napig látogatható.

További információ
Valaška lombkorona ösvény
Valaška lombkorona ösvény
Frenštát pod Radhoštěm Aquapark
Frenštát pod Radhoštěm Aquapark
Pustevny
Pustevny