Morva-karszt

Ha szereti a gyönyörű természetet, a barlangokat és a festői panorámát, akkor a Morva Karsztvidéki Tájvédelmi Körzet a tökéletes hely egy kirándulásra az Ön számára is. Mindenképpen látogasson el a Macocha-szakadékhoz amely a legnagyobb karsztszakadék Csehországban és Közép-Európában. EA szakadék közelében egy másik egyedülálló helyszín is található, a Punkva barlang, amely a Cseh Köztársaság leghosszabb barlangrendszerének része. A barlangok felfedezése közben csónakázhat a Punkva folyón, és megtekintheti a szakadék alját.

Hová érdemes még elkirándulni a Morva-karszt régióban?

  • Kateřina barlang
  • Balcarka barlang
  • Sloupsko-šošůvské barlangok
  • Ne hagyja ki a Býčí skála-barlangot, a Výpustek-barlangot, a Josefov - Františcina kunyhót vagy a Mária-templomot Křtinyben sem.

A régió környezete is csodálatos - a Býčí skála-barlang, a Babílom kilátótorony a Lizicei kastély és gyönyörű kertjei vagy a Letovicei kastély mind-mind megérnek egy látogatást. A sör szerelmeseinek szinte kötelező ellátogatnia a Montenegrói Sörfőző Múzeumba is. A Blansko vagy Kuřim Aquaparkok pedig a család fiatalabb tagjai számára tartogatnak felejthetetlen élményeket.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Dél-Morvaország, Morva-karszt

Kirándulási ötletek a környéken

Býčí skála
Adamovi vasgyár
Alexander kilátótorony Adamov
Křtiny kastély
Výpustek-barlang
Nový hrad

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet