Töltsön el egy fényűző pihenést az új Termal Hotel Mesteri *** szállodában, amely közvetlenül kapcsolódik a termálfürdőhöz. Az ár magában foglalja a bel- és kültéri medencék, és szaunák használatát, valamint a félpanziós ellátást.

A szálláshelyről

A Termal Hotel Mesteri *** Mesteri községben található, közel Sárvár (17 km) fürdővárosához. A szálloda közvetlenül kapcsolódik a Mesteri Thermálfürdőhöz, így különösen kikapcsoló pihenésben lehet része. De az aktív kikapcsolódást kedvelő vendégek biciklitúrán, vagy kiránduláson is részt vehetnek.

Érdeklik a természet? Akkor látogasson el Celldömölkre (8 km), amely a kialudt Ság-hegyi vulkán lábánál fekszik. A város szélén található a Kemenes Vulkánpark (4,6 km), amelynek ötemeletes épületében, a vulkánok és a vulkáni tevékenység változatos kiállítása látható. A tárlat számítógépes szimulációkat, mozit és interaktív elemeket is tartalmaz. Ezenkívül a környéken számos zarándok- és túraútvonal található, köztük egy geológiai és ornitológiai tanösvény.

Érdemes szintén betervezni egy kirándulást Sárvárra, ahol a híres termálfürdőn kívül számos látnivaló várja. Látogasson el a Nádasdy-kastélybe vagy a híres botanikus kertbe. Evezzen a csónakázó tavon, vagy hagyja hogy elvarázsolja a Kossuth téren álló szökőkút fény- és hangjátéka. Gyerekekkel érdemes ellátogatni a Sárvári Kalandparkba (14,8 km) is, ahol mászófal, kötélpálya, íjászat és színes programok várják.

Hol fogok aludni?

A Standard szoba 28 m²-es, és egy franciaággyal vagy két különálló ággyal van berendezve. Akár 2 pótágy is elhelyezhető benne, így családok számára is tökéletes választás. A szobában WiFi csatlakozás, hűtőszekrény, széf, rádió, íróasztal, műholdas TV, hajszárító, ébresztőóra és privát fürdőszoba található.

A Superior szoba tágasabb 38 m²-es és a 2 ágynak valamint a 2 pótágynak köszönhetően 4 fő elhelyezésére alkalmas. Természetesen ebben a szobatípusban is van privát fürdőszoba, WiFi kapcsolat, hűtőszekrény, TV, íróasztal és egyéb fontos kényelmi eszközök is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégek tartózkodásuk alatt bőséges svédasztalos reggelit és vacsorát fogyaszthatnak a szálloda éttermében. Helyi ételeket és nemzetközi specialitásokat gazdag választéka minden vendéget elkápráztat majd.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda közvetlenül kapcsolódik a Mesteri termálfürdőhöz, amelynek saját forrása 72 °C-os. Az itteni termálvíz segít a reuma, a keringési zavarok, az izomgörcsök és sok más egészségügyi probléma kezelésében. A gyógyfürdőben gyermek pancsoló, fedett medence és három szabadtéri medence található, amelyekben a víz körülbelül 35 °C-os hőmérsékletű.


SZ20005139

Termal Hotel Mesteri ***

Termal Hotel Mesteri ***

Fürdőtelep 1 , Mesteri
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Vasi Aqua Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Cégjegyzékszám: 1809110943


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
17 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
15 km