Élvezze álmai pihenését a BudinSKI Apartments & Wellnessben az Alacsony-Tátra lélegzetelállító környezetében. Gyönyörű, modern apartmanokban szállhat meg, valamint kikapcsolódhat a pihentető wellness-részlegben. Az Alacsony-Tátra látnivalói pedig csak karnyújtásnyira lesznek Öntől!

A szálláshelyről

A BudinSKI Apartments & Wellness a Tátra lábánál fekvő Paucsinalehota faluban, Liptószentmiklós közelében található. A szálláshely elhelyezkedése miatt tökéletes választás lehet a lelkes síelők és túrázók számára.

Látogasson el a Demänová Síközpontba (3,7 km), ahol síiskola, snowpark és snowtubing (hófánk) is található. Pihenhet a wellnessközpontban, illetve a melegebb hónapokban a Fun Centre is egy jó program lehet, amely 3D labirintussal, trambulinokkal, mászófallal és egyéb attrakciókkal várja a vendégeket. A szállástól csupán egy rövid sétára található a Fun Park Žiarce síközpont (2 km), ami bobpályával, óriáshintával vagy terepjáró quadokkal várja a vendégeket. Szlovákia legnagyobb síközpontja, a Janá-Chopok pályarendszer (9 km) 44,5 kilométernyi lankával várja a sízőket.

Kirándulhat egyet a Deményfalvi-völgyben, ahol megcsodálhatja a Deményfalvi-jégbarlang (1,9 km), amely Európa egyik legrégebbi barlangja, vagy a Déményfalvi Szabadság-barlangot (4,2 km) is. Meglátogathatja a Szentkereszti fatemplomot (6,4 km), valamint megmászhatja a Paucsinalehotai sziklatornyot (2,3 km) is.

Ne hagyja ki Liptószentmiklós (8,6 km) meglátogatását sem. A városban számos érdekes múzeum található, mint például a Természetvédelmi és Barlangkutató Múzeum, a Fekete Sas Múzeum vagy a Janosik Kínzó és Történelmi Múzeum. Azok, akik további akciódús szórakozásra vágynak, elmehetnek a Szabaduló szobába vagy az ILUSIA Galériába is.

Hol fogok aludni?

A szállás egy gyönyörű modern apartmanban lesz, amely hálószobából, nappaliból és egy teljesen felszerelt konyhából áll, ami hűtőszekrénnyel, főzőlappal és vízforralóval van felszerelve. A hálószobában egy kényelmes franciaágy, a nappaliban pedig egy kanapéágy és TV található. A szobákban privát fürdőszoba van, zuhanyzóval, és mindenhol ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az apartmanban van egy teljesen felszerelt konyhasarok, nagy konyhával, kávéfőzővel és amerikai hűtőszekrénnyel, ami a társalgóban található. Ha nem akarja a pihenését főzéssel tölteni, látogasson el a közeli éttermek egyikébe, mint például a Három kút (restaurant Tri studničky), vagy a Bystrina házikó étterembe.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egész tartózkodása alatt igénybe veheti a helyi wellness részleget. Ez egy 6 fős pezsgpfürdő, egy 8 fős finn szaunából, egy Kneipp-taposóból és egy fűtött fekőpadból álló szaunateremből áll. Természetesen van egy hűtő zuhanyzó és egy pihenő zóna nyugágyakkal, TV-vel és bárral.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Miután megérkezik az egész napos síelés után a sípályákról, használhatja a síbakancsszárítóval ellátott sítárolót, valamint a közös szobát, ahol felmelegedhet a kandalló mellett, kávét főzhet, vagy összebújhat a nagy kanapén a TV előtt.

BudinSKI Apartmány & Wellness

BudinSKI Apartmány & Wellness

Pavčina Lehota 320 , Pavčina Lehota
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
ZV CARS s.r.o. Cégjegyzékszám: 47587407


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Sítároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,7 km
Aquapark
14 km
Sípálya
1,3 km