Élvezze a legmagasabb szintű kényelmet úgy, hogy közben a természeti csodák és kulturális látnivaló közelében! Szálljon meg a Boutique Hotel Corso **** szállodában, ahol nemcsak stílusos szobák, hanem ízletes reggeli is várja. Miután feltöltődött a finom falatokkal, fedezze fel Prágát, a Karlstejn-várát, vagy a Cseh-karszt természeti szépségeit.

A szálláshelyről

A Boutique Hotel Corso **** a csehországi Řevnice faluban, a Cseh Karszt védett tájegységének szélén, Prága és Karlštejn közelében fogadja vendégeit.

A környék szó szerint a túrázók és kerékpárosok paradicsoma. Ha követi a közeli kijelölt útvonalakat, olyan helyekre juthat el, mint a Karlík vár romjai (4,8 km), a Karlštejn vára (6,3 km) vagy a Velká és Malá Amerika kőbányák (8,5 km). Érdemes útba ejteni a Hvíždinec kilátópontot (3,9 km), ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a környékre. És persze a Cseh karszt tájvédelmi terület (3 km) valamint a Koda Nemzeti Természetvédelmi Terület (10,5 km) meglátogatását is bűn kihagyni.

A nyári kánikulában nincs is jobb, mint a Biotop Radotín (12,5 km) medencéiben, vagy a Koněprusské barlang (14 km) járataiban hűsölni. Hasonló élmények várják a Chrustenická-aknában is (15,5 km), amely mintegy 600 méternyi, 8. századból származó járható folyosót, 450 m bányászati sínpárt és több száz bányatechnikai kiállítási tárgyat rejt.

És nem utolsó sorban, Prága központjába is csupán 27 km-re található a szállástól. Ha a cseh fővárosba látogat, ne hagyja ki az Óváros teret és a híres csillagászati órát, illetve a Károly hidat, a prágai várat és a többi fontos műemléket. Télen pedig barangoljon kedvére a város csodás karácsonyi vásáraiban.

Hol fogok aludni?

A Boutique Hotel Corso ****-ban szépen felújított szobáiban légkondicionáló berendezés, széf, hűtőszekrény, vízforraló és fürdőszoba várja.

  • Az Anka szoba 18 m²-es, és az épület történelmi részében található. A szobában egy franciaágy és egy ülősarok áll rendelkezésre. A fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt.

  • A Superior szobák 36 m²-esek, és franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal, illetve íróasztallal, asztallal, ülősarokkal és zuhanyzós fürdőszobával rendezték be őket. A szálloda új építésű részében találhatók.

  • A Ladislav Deluxe szoba a történelmi épületrészben található, 43 m²-es, és franciaággyal, ülősarokkal valamint fürdőkádas fürdőszobával rendelkezik.

  • Az Antonín Deluxe szoba (31 m²) a történelmi épületrészben található, és franciaággyal, íróasztallal és ülőgarnitúrával rendelkezik. Érdekesség a szobában található egyedülálló zuhanyzó.

  • Az Eduard szoba 40 m²-es, és a szálloda történelmi részében található. Egy franciaággyal, egy kanapéval és egy egyedülálló zuhanyzóval rendelkezik.

  • Az Ignat Családi szoba egy 45 m²-es, tetőtéri duplex szoba. A kényelemről egy franciaágy, 2 egyszemélyes ágy, egy ülősarok és egy konyhasarok gondoskodik. A fürdőszobában zuhanyzó található.

  • A Marie családi szobaegy 50 m²-es, tetőtéri duplex szoba. A franciaágy mellett 2 egyszemélyes ággyal, ülősarokkal, konyhasarokkal és egy káddal ellátott fürdőszobával rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a napot a szálloda büféreggelijével, ami során süteményeket, sajtokat, felvágottakat, édességeket, valamint hideg és meleg italokat kóstolhat kedvére.

A nap zárásakor pedig átmehet a közeli Sörfőzdében (210 m) pedig egy kézműves sört mellett pihenhet.

Boutique Hotel Corso ****

Boutique Hotel Corso ****

nám. Krále Jiřího z Poděbrad 2 , Řevnice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Corso Gastro, s.r.o. Cégjegyzékszám: 07117434


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
50 m
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
31,3 km

Utazási tippek

Bohém karszt

Bohém karszt Utazási tipp

A Bohém karszt (csehül: Český kras) változatos tája olyan gyönyörű, hogy mindenkit elvarázsol. Prágától délnyugatra, Beroun felé található és a tájat rengeteg erdő, karsztkanyon, szurdok, barlang alkotja. A területet 1972-ben nyilvánították védett tájvédelmi területté.

Karlstejn vára
Karlstejn vára
Prága
Prága
Koněpruské barlangok
Koněpruské barlangok