Szeretne egy különleges prágai pihenésben részesülni? Próbálja ki a Botel Vodník *** szállodát, amely a kikötőben, közvetlenül a Moldva folyó partján fekszik. Szállása egy elegáns kabinban lesz, a fedélzeten pedig ízletes svédasztalos reggelit fogyaszthat. A teraszon ülve pedig élvezheti a Prága központjára és a környező vidékre nyíló csodálatos kilátást.

A szálláshelyről

A Botel Vodník *** rendhagyó és stílusos szállást kínál a Moldva folyó partján Prága szívében, közel minden fontos látnivalóhoz. A Botel a Smichovi kikötő bal partján, a Císařská louka sziget végénél horgonyoz. Csak át kell kelnie a folyón, és máris a Vyšehradon (1 km) találja magát, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egész városra. A Moldva jobb partján ezután ellátogathat a Táncolóházba (1,5 km), megtekintheti a Vencel teret, a Nemzeti Múzeumot (3 km) vagy megcsodálhatja az Óváros teret a csillagászati órával (3,5 km).

A cseh fővárosban tett látogatása során ne hagyja ki a Károly-hidat (3 km), a Prágai várat (4,5 km) és a Petřín kilátótornyot (4 km). A B metró, a villamos és a buszmegálló mindössze 300 m-re található a botelből, így tömegközlekedéssel könnyen elérheti a Prágai állatkertet és a botanikus kertet (9 km). A közeli Andel bevásárlóközpont (1 km) remek vásárlási lehetőségeket kínál.

Hol fogok aludni?

Várja egy egyedülálló élmény a Moldva folyó partján. Szállása egy stílusos hajókabinban lesz, amely légkondicionálóval, WiFi kapcsolattal és hűtőszekrénnyel rendelkezik. Továbbá privát fürdőszoba hajszárítóval is rendelkezésre áll.

  • A franciaágyas kabin 12 m²-es, ahol pótágy elhelyezésére is van lehetőség. A szoba íróasztallal és tárolószekrényekkel is rendelkezik.

  • A kétágyas kabin 10 m²-es, kétággyal rendelkező szoba, ahol pótágy elhelyezésére nincs lehetőség. A szobában íróasztal és tárolószekrény is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját a fedélzeti étteremben, ahol ízletes büféreggelit szolgálnak fel. Este pedig kellemes pillanatokat tölthet el a teraszon üldögélve, miközben kortyolgatja a kedvenc italát és a Vyšehradra nyíló gyönyörű kilátásban gyönyörködik.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A vendégek szórakoztatására társasjátékok, asztali foci és TV-konzolok állnak rendelkezésre.

Botel Vodník ***

Botel Vodník ***

Strakonická 948/1 , Praha
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Horské chaty s.r.o Cégjegyzékszám: 04084799


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Kutya térítés ellenében 500 CZK/éjszaka
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 400 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
21 km

Utazási tippek

Prága

Prága Utazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Károly híd
Károly híd
Vencel tér
Vencel tér
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha