Pihenjen a gyönyörű cseh természet lágy ölén, Prága közelében. A Palace Inn Hotel & Grill Restaurant **** korhű külsővel és belsővel rendelkezik. Nagyszerű elhelyezkedésének köszönhetően pedig számos természetvédelmi park, a híres Karlstejn-kastélyhoz hasonló történelmi műemlék és Prága központja is egy rövid autóúttal elérhető. A látnivalókon túl finom reggeli vagy félpanziós ellátás, valamint - csomagtípus szerint - egy luxus wellness pihenés, illetve egy szobába bekészített proseccó is várja.

A szálláshelyről

A Prága központjától mintegy 20 km-re fekvő Jílovištěben található Palace Inn Hotel & Grill Restaurant **** egyedülálló szállást kínál egy stílusosan felújított történelmi épületben. A vendégeket nemcsak a lenyűgöző építészeti megdoldások, de a gazdag filmművészeti hagyományok és az Eliška Junková idejéből származó eredeti autómodellek is elvarázsolják. A nyugodt környezet gyönyörű kirándulásokra és érdekes programokat kínál az ideutazóknak, a cseh főváros közelségének köszönhetően pedig a gyönyörű látnivalóktól és a kulturális életről sem kell lemondania.

Sétáljon el páldául Cernolicky-sziklákhoz (3,3 km) vagy a Korunka-kilátóhoz (4,3 km). Két golfpálya - Líšnice és a Prague City Golf - is elérhető közelségben üzemel, nyáron pedig a Vraná nad Vltavou gátat (8 km) érdemes felfedezni. De ha a hidegebb hónapokban látogat ide, akkor is remek látnivalókra számíthat. Itt található például a Kateřina kilátó, a Vltava kilátó vagy a Škroupova kilátó. Az állatbarátoknak a Contact Zoopark Zvolyban (17,6 km) érdemes néhány órát eltölteniük, ahol macskafélékkel, hüllőkkel és más egzotikus állatokkal ismerkedhetnek meg közelebbről.

Ha a természetben szeretne barangolni, látogasson el a Bohém karszt (7,5 km) tájvédelmi körzetbe vagy az olyan Prága közelében található természeti parkokba, mint például a Botič-Milíčov (26,3 km) vagy Radotínsko-Chuchelský háj (16,8 km). A történelem rajongók nem hagyhatják ki a híres Karlštejn-erődöt (14,1 km) vagy a Karlík vár maradványait (8,5 km), és persze Prága nagy múltú központját az Óváros térrel, a híres csillagászati órával, a Károly-híddal, a prágai várral és más fontos műemlékekkel. Télen pedig varázslatos karácsonyi vásárok segítségével kerülhet ünnepi hangulatba.

Hol fogok aludni?

Szállását a szálloda 15 stílusos szobájában és lakosztályában foglalhatja el, amiben korhű berendezés és gyönyörű faragott bútorok várják. Kényelméért pedig a WC-vel és fürdőkáddal ellátott fürdőszoba, a légkondicionáló berendezés és a WiFi kapcsolat felel.

  • A Economy szoba 20 m²-es, és egy nagy franciaággyal rendelkezik.

  • A Standard szoba 48 m²-es, és egy egy franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal felszerelt külön hálószobából, valamint egy dolgozószobából áll, amiben íróasztal és fotelek állnak rendelkezésre, és ahol két pótágy is elhelyezhető.

  • A Családi lakosztály 100 m²-es és megtalálható benne egy hálószoba franciaággyal, egy szoba két különálló ággyal és egy nappali ülősarokkal, valamint íróasztallal. Ráadásul két fürdőszobával is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda stílusos étterme a cseh és nemzetközi konyha legjavát kínálja vendégeknek. Kóstolja meg Ön is a híres bordákat, hamburgereket vagy a garnélarákot. Hétvégenként pedig különleges nemzetközi menüből (mexikói, amerikai, spanyol stb.) válogathat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A tökéletes kikapcsolódást a forró finn szauna és modern, hidromasszázsra és fényjátékra is alkalmas kültéri pezsgőfürdők biztosítják. És ha ez nem volna elég, egy szolárium is található a szállodában.

Palace Inn Hotel & Grill Restaurant ****

Palace Inn Hotel & Grill Restaurant ****

Všenorská 45 , Jíloviště
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Palace inn s.r.o. Cégjegyzékszám: 21050058


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Fitness
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
23,8 km
Sípálya
35,4 km
Sífutás
4,9 km

Utazási tippek

Prága

Prága Utazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Karlstejn vára
Karlstejn vára
Botič természeti park - Milíčov
Botič természeti park - Milíčov
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha