Gondolkozott már azon milyen lehet egy kastélyban élni? Foglaljon szobát a Zámek Lešany kastélyszállóban és tapasztalja meg Ön is korabeli főurak fényűző életét! Élvezze a gyönyörű, történelmi stílusú szobákat, a finom reggeliket, miközben nem kell lemondania a modern világ előnyeiről sem. Programokban sem lesz hiány, hiszen a szálloda vendégeinek a jelenlegi tulajdonos tart kastélytúrákat. Ráadásul kirándulási célpontokat sem kell majd sokáig keresnie hiszen a bájos Benešov, Prága, és a gyönyörű Cseh Karszt is könnyen elérhető a hotelből. Rossz idő esetén pedig bowlingozással töltheti el idejét.

A szálláshelyről

A Lešany kastély az azonos nevű cseh településen, Benešov közelében található. A története egészen a 16. századig nyúlik vissza, jelenlegi, felújított formájában pedig nem csak a történelem szerelmesei számára csodálatos szálláshely. A hotel környéke bővelkedik a kirándulási célpontokban és látnivalókban. Szobájától mindössze néhány percre találja majd a Lešany Hadtörténeti Múzeumot (2,6 km), ahol több mint 700 katonai járművet ismerhet meg. Nincsen messze a Michael Farm (9,3 km) sem, ahol kipróbálhatja milyen lehetett a lovakon száguldozó cowboyok élete, míg a kalandvágyóknak kötelező program felfedezni a jílové-i bányaalagutakat (11,8 km). Ha pedig további történelmi nevezetességeket szeretne megtekinteni, akkor vegye az irányt Týnec (6,1 km) felé és csodálja meg a Zbořený Kostelec kastély romjait, valamint Týnec nad Sázavou várát és múzeumát is.

A természet szerelmeseinek a Cseh karsztban (47 km) tett kirándulást ajánljuk, míg aki egy frissítő fürdőzéssel kényeztetné magát az töltsön el egy kellemes napot a Bioska uszodában (16,2 km), a Slapy víztározóban (22,2 km) vagy Közép-Európa legnagyobb vízi parkjában, az Aquapalace Prahaban (31,9 km). És ha már Prága (44 km), kár lenne kihagyni a legendás cseh fővárost, ami szépségével, történelmi hangulatával, sörfőzdéivel egész évben, míg télen gyönyörű karácsonyi vásáraival vonzza a turistákat a világ minden tájáról. A lelkes síelők számára pedig jó hír, hogy a Chotouň Síközpont (13,8 km) mindössze 20 percnyi autózással megközelíthető.

Hol fogok aludni?

23 varázslatos szoba közül választhat, melyek elbűvölő és kényelmes berendezéssel rendelkeznek. A teljes kényelemről padlófűtés, WiFi, minibár, valamint a zuhanyzóval vagy káddal felszerelt fürdőszoba gondoskodik.

  • A légkondicionált Comfort szobák a kastély melletti szomszédos épület földszintjén találhatók. A szobák tapétájukkal és Tiffany-lámpáikkal a kastély stílusát idézik meg.

  • A Kastély szobák közvetlenül a kastélyban találhatóak. A tágas helységeket antik bútorokkal rendezték be, hogy igazi előkelőségnek érezhesse magát tartózkodása alatt.

  • A Főúri lakosztály egy 140 m²-es, korhűen berendezett, fényűző lakosztály. Rendelkezik egy nagy franciaággyal ellátott hálószobával, egy tágas nappalival, konyhával és étkezővel is. Az arisztokrata kényelemért pedig egy pezsgőfürdővel és szaunával ellátott fürdőszoba felel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kastély gyönyörű éttermének egyedi hangulatát a boltíves mennyezetek és történelmi bútorok teremtik meg. Itt többek között ukrán specialitásokat vagy kemencében készült pizzát fogyaszthat el. Étkezés után pedig kóstolja meg a hotel borospincéjének és bárjának széles kínálatát az udvarban található pavilon alatt.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Nem lesz esélye unatkozni a szállodában töltött ideje alatt. Vegyen részt a kastély tulajdonosa által vezetett kastélytúrán, vagy ha inkább játékokkal szeret szórakozni, lehetősége lesz asztaliteniszezni, biliárdozni és bowlingozni is a hotel elegáns bárjában. Ezen kívül egy közösségi szoba és egy kültéri pavilon is segíti a vendégek kikapcsolódását.

Zámek Lešany

Zámek Lešany

Lešany100, , okres Benešov,
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Zámek Lešany, s.r.o Cégjegyzékszám: 08034117


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
250 CZK/éj - kizárólag a Comfort szobákban
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Gyerek sarok
Játszótér

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3 km
Távolság od kőbányától
22 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
32 km
Sípálya
13,8 km
Sífutás
13,8 km

Utazási tippek

Vyhlídka Máj

Vyhlídka Máj Utazási tipp

A Vyhlídka Máj Csehország egyik legszebb kilátópontja, Teletín falu közelében. könnyen lehet, hogy Ön is találkozott vele már egy prospektuson. A torony lélegzetelállító kilátása az egy sziklás kanyonban, patkó alakban kanyarodó Molvda folyóra nyílik. A kilátó egész évben látogatható, és a sárga jelzésű túraútvonalon (1,5 km) érhető el Teletínből

Slapy-víztározó
Slapy-víztározó
Konopiště-i Jawa Múzeum
Konopiště-i Jawa Múzeum
Konopiště kastély
Konopiště kastély