Szálljon meg egy igazi kastélyban a lengyelországi Wrocław (Boroszló) közelében. Az Orient Palace Hotel *** az ízletes félpanziós ellátáson túl a wellnessrészlegben található beltéri medencével, gőzfürdővel és finn szaunával várja a vendégeket. Élvezze a csodálatos nyaralást Lengyelország egyik legszebb városában, és fedezze fel annak minden varázsát.

A Travelking által ellenőrizve

“Az Orient Palace Hotel *** minden elvárásunknak tökéletesen megfelelt. Amint beléptünk a szállodába, azonnal megérintett minket a lenyűgöző keleti hangulat, ami nemcsak az egész szállodában terjengő csodálatos illatnak, hanem az Ezeregyéjszaka meséit megidéző díszítésének és a fából faragott bútoroknak volt köszönhető. Reggelente finom büféreggelivel indíthattuk a napot , esténként pedig finom, háromfogásos vacsorában volt részünk. Külön ki kell emelni, hogy desszert gyanánt egyedülálló házi süteményeket kóstolhatunk. A wellnessrészlegben egy medencében és két szaunában pihenhettünk, amit Boroszló látványosságainak felfedezése után élveztünk igazán. ”

Aneta Aleszczyk - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2023

A szálláshelyről

Az Orient Palace Hotel *** Bielany Wrocławskie csendes városában található, mindössze egy rövid sétára a gyönyörű történelmi Boroszlótól. A vendégek egy klasszikus kastély épületében szállhatnak meg, ami egyedi, keleti stílusú belső terekkel rendelkezik. A szállodától kb. 13 km-re található a Brochów Aquapark és a híres labirintus park.

Fedezze fel a Boroszló központjában (12 km) található egyedülálló építészeti megoldásokat, a templomokat, romantikus parkokat és a híres folyami szigetek is. Ne hagyja ki a festői Piacteret aminek látképét a gyönyörű gótikus városháza uralja, télen pedig a híres karácsonyi vásárnak ad otthont. A monumentális Keresztelő Szent János-székesegyház szintén Boroszló egyik legfontosabb nevezetességének számít. A közeli Boroszlói Egyetem épületében érdemes megcsodálni az Aula Leopoldina barokk ékszerdobozát.

A város talán leglátogatottabb műemléke azonban Racławicei körkép, amely egy hatalmas, 15 x 114 méteres vászonfestmény. Boroszló állatkertje is megér egy látogatást, ahol a modern pavilonok és az egyedülálló Africariummal számítanak a legnépszerűbb attrakcióknak.

Hol fogok aludni?

Szállását egy kényelmes Standard kétágyas szobában foglalhatja el, amit elegáns, imperial stílusú fabútorokkal rendeztek be. Fekhelyéül egy kényelmes és tágas ágy szolgál majd, amit allergiamentes takarókkal és párnákkal borítanak be. Ezen felül minden szoba LCD TV-vel, WiFi hozzáféréssel, telefonnal, íróasztallal és saját márvány borítású fürdőszobával rendelkezik. Utóbbit zuhanyzóval, hajszárítóval és piperecikkekkel szerelték fel.

Ha tágasabb szobára vágyik, választhatja a Superior opciót, amely a Standard változat minden kényelmét biztosítja, de minibárral és elektromos vízforralóval is fel van szerelve.

A Családi szobát nagyobb létszámú utazók vagy gyermekes családok számára tervezték, akik kényelmesen elférnek a két franciaágynak köszönhetően, és akik a Standard szoba minden kényelmét és szolgáltatását is élvezhetik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Engedje, hogy a szálloda éttermében bevezessék az egyedülálló ízek és illatok világába. Élvezze az ízletes ételeket, amelyeket az indiai és a lengyel konyha legjobbjai inspiráltak. Az étlapon ezen felül a népszerű európai és a nemzetközi konyha legjava is megtalálható. Akármelyik fogást kóstolja is meg, biztos lehet abban, hogy gondosan válogatott helyi és szezonális alapanyagokba haraphat bele.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy fárasztó nap után nincs is jobb, mint a hotel wellnessrészlegében megpihenni. Melegedjen fel a gőzfürdőben és a finn szaunában, vagy mártózzon meg a medencében, amelynek klórmentes vize a lehető legkíméletesebben bánik bőrével és a szemével? Mindezt pedig egy professzionális Ayurvédikus masszázzsal koronázhatja .

Orient Palace Hotel ***

Orient Palace Hotel ***

ul. Kłodzka 14 , Bielany Wrocławskie
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Tomasz Zaczek Cégjegyzékszám: 005959109


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
40 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
9 km

Utazási tippek

Wrocław

Wrocław Utazási tipp

Wrocław (vagy Boroszló) a művészet, a történelem, a parkok és a kulturális élet városa. Nem meglepő, hogy számos történelmi épületet talál itt.

Mit ne hagyjon ki ha Boroszlóba látogat?

A gyönyörű "Rynek" teret, valamint a híres Boroszló-törpék felkutatását, amelyek szétszórva vannak a városban. A keresésük sok turistát beszippantott, kövesse a nyomukat egy mobilalkalmazás, vagy az információs központban megvásárolható térkép segítségével.

Mindenképpen ajánljuk a "Kolejkowo" miniatűr park meglátogatását is. Ezen az Alsó-Sziléziát ábrázoló hatalmas maketten megismerheti a legfontosabb épületeket a régióban. A Hydropolis tudományos központ is fantasztikus élményeket tartogat. Ha szereti a történelmet, látogasson el a Nemzeti Múzeumba vagy a Boroszlói Egyetemre, mely a nagyközönség számára is nyitva áll, és garantáljuk, hogy a barokk előadóterme életreszóló élményt tartogat.

További információ
Tumski-sziget
Tumski-sziget
Szczytnicki park
Szczytnicki park
Wrocław állatkert és Afrikárium
Wrocław állatkert és Afrikárium