Kényeztesse magát egy mesés kikapcsolódással egy kellemes wellness szállodában, ahol úszómedence, pezsgőfürdők, gőzfürdő és sóbarlang várja. A varázslatos lengyelországi Kudowa-Zdrój fürdővárosában felejthetetlen pihenésben lehet része. A szállodában a vendégeket félpanziós ellátás és egy üveg borbekészítés várja. Emellett kipróbálhatja magát billiárdban és élvezhet 3 féle SPA kezelést! A csodálatos látnivalók közelsége miatt pedig bármelyik évszakban tökéletes választás a hotel.

A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda belső terei gyönyörűek voltak, úgy éreztük magunkat, mintha egy kastélyban lennénk. Nekünk a szobánk és az étterem tetszett a legjobban. Egyszer próbáltuk ki a fürdőt, de a medence számunkra elég hideg volt, inkább úszásra volt ideális.”

Nikol Chrástová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2017

A szálláshelyről

A Hotel Adam & Spa *** a gyönyörű lengyel fürdővárosban, Kudowa-Zdrójban található. A helyi ásványvizeket a 16. században említették először és olyan neves emberek élvezték jótékony hatását, mint Winston Churchill és Goethe. Kudowa-Zdrój a Stolowe-hegység lábánál fekszik, gyönyörű erdők és völgyek veszik körül. A környéket számos túra- és kerékpárút hálózza be. Érdemes ellátogatni például a Bludny-sziklákhoz (5 km), a Babičcina-völgybe (14 km) vagy a Táblás-hegység Nemzeti Parkba is. Ha vizes élményekre vágyik, látogasson el a Kudowa Aquaparkba (300 m). Télen is érdemes a szállodát választani, hiszen számos síközpont, köztük a Ski Zieleniec (20 km) kényelmesen elérhető.

Hol fogok aludni?

Élvezze a történelmi stlusban berendezett luxus szobákat és a zavartalan pihenést.

A Standard szobák 15 m²-esek, két különálló ággyal, privát fürdőszobával hajszárítóval és törölközőkkel, TV-vel, telefonnal és WiFi kapcsolattal várják.

A Lux szobák mérete megegyezik (15 m²), de a Standard opcióhoz képest erkéllyel, hűtőszekrénnyel, vízforralóval, kávé- és teafőzővel, piperecikkekkel és papuccsal is várják a vendégeket. Ezekben a szobákban is két különálló ágy is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A lengyel és európai fogásokra összpontosító étterem szintén hozzájárul az tökéletes pihenéshez. A gazdag svédasztalos reggeli és vacsora a legjobb regionális alapanyagokból és friss szezonális gyümölcsökből és zöldségekből készül. A szálloda bárjában a kedvenc itala mellett lazíthat, a grillterasz pedig egész évben ízletes grillkülönlegességeket kínál.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hotel wellness részlege segít a teljes ellazulásban. Mártózzon meg az élmény- és úszómedencében, pihenjen a két pezsgőfürdő egyikében, vagy látogasson el a gőzkamrába és a sószobába. A fürdőzés után a kényelmes nyugágyakkal ellátott pihenőhelyiségben relaxálhat. Felár ellenében kipróbálhatja a szaunát, vagy a masszázsok és SPA kezelések egyikét is. A wellness-kezelésekegy része akár gyermekek számára is elérhető.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A hotel különlegessége, hogy 2007-ben itt forgatták a Narnia krónikái: Caspian herceg című filmet. Így ha ellátogat saját szemével láthatja a forgatás helyszíneit, mint például a Bludné skály szurdok, Pasterka és Velká Hejšovina sziklaparadicsomok. Emellett Andrew Adamson a rendező a közeli vízipark előtti egy fát is ültetett, amelyet meglátogathat

Hotel Adam & Spa ***

Hotel Adam & Spa ***

ul.Lubelska 1a , Kudowa Zdrój
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Adam Ciesla Cégjegyzékszám: 6971002200


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
50 Zł/éj ellenében bevihető - csak kis fajták
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,1 km
Aquapark
0,3 km
Sípálya
13 km
Sífutás
20 km

Utazási tippek

Kudowa Zdrój

Kudowa Zdrój Utazási tipp

A Kłodzko határ lengyel oldalán fekvő, több mint 650 éves Kudowa gyógyfürdő az egyik legnépszerűbb lengyel üdülőhely. Látogasson el ebbe a városba, és csodálja meg a lélegzetelállító fürdőépítészetet, az oszlopcsarnokot, a parkokat és a gyógyforrásokkal ellátott pavilont, ahol kiváló éttermeket, kávézókat és üzleteket talál. Nagyon népszerű a helyi halászlé.

Mit ne hagyjon ki, ha ellátogat ebbe a fürdővárosba?

  • Zdrojowy fürdőpark
  • Kudowa-Zdrój Aquappark
  • a Kaplica Czaszek csontváz

Következő kirándulásához ellátogathat a Szudéta-alföldi Népi Kultúra Múzeumába vagy az Asztal-hegyi Nemzeti Parkba is.

További információ
Kudowa-Zdrój Aquapark
Kudowa-Zdrój Aquapark
Kudowa Zdrój gyógyfürdő
Kudowa Zdrój gyógyfürdő
Góry Stołowe Nemzeti Park
Góry Stołowe Nemzeti Park