Pihenje ki a mindennapok fáradalmait Lengyelország egyik legszebb vidékén, a Czarna Perła Sun&Snow hotelben, ahol modern környezet, ízletes büféreggeli és a wellnessrészleg szabadtéri, valamint beltéri medencéje, pezsgőfürdője és szaunája várja. Ráadásul a környék túraútvonalakban, kerékpárutakban és gyönyörű kirándulóhelyekben sem szűkölködik, így garantáltan nem fog unatkozni.

A szálláshelyről

A Czarna Perła Sun&Snow egy modern, egész évben nyitva tartó szálláshely a népszerű üdülőhely, Czarna Góra szívében, mindössze egy rövid sétára a cseh-lengyel határtól. Ráadásul a Snieznicki Tájvédelmi Park közelségének köszönhetően ideális kiindulópont a kirándulásokhoz is.

A Czarna Góra környékén több mint 200 kilométernyi kerékpárút, egy Bike Park (350 m), és számos e-bike útvonal elégíti ki a kerékpárosok igényeit. De nem csak a két keréken közlekedők, hanem a túrázók is megtalálják majd a számításukat. Ők felkapaszkodhatnak a Kralický Sněžník (9,3 km) csúcsára, ahonnan az Óriás- és a Jeseník-hegység vonulatait is megcsodálhatják. Vagy fedezzék fel az olyan misztikus barlangok titkait, mint a Medve (6 km) vagy a Radochowska (15,7 km), amik Lengyelország legnagyobb barlangjai közé tartoznak.

A történelem rajongók számára kihagyhatatlan program a Kladsko erőd (31,6 km), a Złote Stok aranybánya (29,9 km) vagy a Lądek-Zdrój (12,9 km) gyönyörű fürdőparkjának és arborétumának felfedezése. A sok barangolás után pedig pihenjen egy jót az 1680-ban alapított termálfürdőben, amely Európa legrégebbi fürdői közé tartozik. Vagy inkább még több izgalomra vágyna? Vegye az irányt a Stará Morava víztározónál található Wake Up Park (7,8 km) felé. Télen pedig tesztelje ügyességét a Czarna Góra síközpontban (250 m), ahol 20 különböző nehézségi szintű sípálya áll a látogatók rendelkezésére.

Hol fogok aludni?

Szállását egy modern, 22-30 m²-es, erkélyes Kétágyas szobában foglalhatja el. Minden szobához zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott saját fürdőszoba, franciaágy, TV, íróasztal, szekrény, hűtőszekrény és vízforraló tartozik. És természetesen a WiFi-csatlakozást sem kell nélkülöznie.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Czarna Perła étteremben a helyi beszállítóktól származó friss alapanyagokból készült ételek széles választékából válogathat. Ráadásul az ételintoleranciával élő vendégekről sem feledkeztek meg. A nagyszerű gasztronómiai élményt pedig a gyönyörű belső tér fokozza.

A Ski&Bike bisztróban kemencében sült pizzát és frissítő italokat fogyaszthat egy tágas szabadtéri teraszon, ahonnan szép kilátás nyílik a gyönyörű környékre.

Hol kapcsolódhatok ki?

A tökéletes kikapcsolódásról a hegyekre nyíló kilátást is kínáló fedett medence, a pezsgőfürdő és a finn szauna gondoskodik. Nyári napokon a csúszdával rendelkező kültéri medencében is felfrissülhet, vagy csak kényelmesen napozhat a napozóágyakon.

És ne felejtse el kipróbálni a pihentető kezeléseket és masszázsokat, amik során a szakemberek természetes kozmetikumokat használnak fel.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára egy fedett és egy szabadtéri pancsolómedence áll rendelkezésre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A sportos vendégek a szálláshely kerékpár- és sítárolóját is nyugodtan használhatják.

Czarna Perła Sun&Snow

Czarna Perła Sun&Snow

Sienna 4 , Sienna
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
SUN&SNOW GROUP SPÓŁKA AKCYJNA Cégjegyzékszám: 141534979


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
6,1 km
Távolság od tótól
0,2 km
Sípálya
0,2 km
Sífutás
0,2 km

Utazási tippek

Czarna Gora Resort

Czarna Gora Resort Utazási tipp

A Czarna Góra síközpont nyáron az egész család számára aktív paradicsommá változik. A modern drótkötélpálya pillanatok alatt a Czarna Góra csúcsára repíti, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik az alatta elterülő tájra. Innen láthatja a Hrubý Jeseníket a legmagasabb hegységgel, a Praděddel és az Arany- vagy Bystřice-hegységgel. Ha olyan szerencsés vagy, hogy jó a látási viszonyod, akár Wroclawig is elláthatsz.

A csúcson végtelen szórakozás vár ránk. Különösen a túrázás szerelmesei fognak örülni, mivel a csúcs remek kiindulópont a gerincek mentén tett túrákhoz. Másszon fel például a Snieznik-csúcsra, fedezze fel a Medvědí-barlangot vagy fedezze fel a gyönyörű természetet kerékpárral. Azoknak, akiknek nem elég a nyugodt kerékpározás, ott van a Bike Park kihívást jelentőbb útvonalakkal, valamint új családi létesítményekkel a kezdők számára.

Fiatalok és idősebbek egyaránt nagyszerű élményt szerezhetnek az egyedülálló bobszánon, amelyen még 40 km/óra sebességgel száguldozhatnak. Ne felejtse el felemelni a fejét az izgalmas utazás alatt, hogy ne maradjon le a látványos kilátásról.

A vakmerők bemerészkedhetnek a sávos parkba, ahol egész Lengyelország leghosszabb gyermekpályája található. Ezen a kalandos utazáson magasan a föld felett 14 állomáson kell átkelni, és még a 22 méteres tibeti hídon is át kell sétálni.

További információ
Králický Sněžník
Králický Sněžník
Kladsko erőd
Kladsko erőd
Ladek-Zdroj
Ladek-Zdroj