Éljen át egy háborítatlan wellness üdülést a Panorama Czarna Górában, ahol modern szállásra, ízletes büféreggelire és a fedett medencével, pezsgőfürdővel, valamint szaunával felszerelt medencevilágba szóló korlátlan belépésre számíthat. A környéken pedig számos túraútvonal, kerékpárutak és gyönyörű kirándulóhely is található, így biztosan nem fog unatkozni.

A szálláshelyről

A Panorama Czarna Góra egy modern, egész évben nyitva tartó szálláshely a népszerű üdülőhely, Czarna Góra szívében, mindössze egy rövid sétára a cseh-lengyel határtól. Ráadásul a Snieznicki Tájvédelmi Park közelségének köszönhetően ideális kiindulópont a kirándulásokhoz is.

A Czarna Góra környékén több mint 200 kilométernyi kerékpárút, egy Bike Park (350 m), és számos e-bike útvonal elégíti ki a kerékpárosok igényeit. De nem csak a két keréken közlekedők, hanem a túrázók is megtalálják majd a számításukat. Ők felkapaszkodhatnak a Kralický Sněžník (9,7 km) csúcsára, ahonnan az Óriás- és a Jeseník-hegység vonulatait is megcsodálhatják. Vagy fedezzék fel az olyan misztikus barlangok titkait, mint a Medve (6,1 km) vagy a Radochowska (15,8 km), amik Lengyelország legnagyobb barlangjai közé tartoznak.

A történelem rajongók számára kihagyhatatlan program a Kladsko erőd (31,7 km), a Złote Stok aranybánya (29,9 km) vagy a Lądek-Zdrój (13 km) gyönyörű fürdőparkjának és arborétumának felfedezése. A sok barangolás után pedig pihenjen egy jót az 1680-ban alapított termálfürdőben, amely Európa legrégebbi fürdői közé tartozik. Vagy inkább még több izgalomra vágyna? Vegye az irányt a Stará Morava víztározónál található Wake Up Park (7,9 km) felé. Télen pedig tesztelje ügyességét a Czarna Góra síközpontban (350 m), ahol 20 különböző nehézségi szintű sípálya áll a látogatók rendelkezésére.

Hol fogok aludni?

Szállását egy 20-28 m²-es modern Kétágyas szobában foglalhatja el, amik közül néhányhoz saját erkély is tartozik. A kényelemről a zuhanyzóval és hajszárítóval ellátottfürdőszoba, a franciaágy, a TV, valamint a WiFi csatlakozás gondoskodik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az elegáns Panorama étteremben a legfrissebb helyi alapanyagokból és modern technikával készült hagyományos lengyel ételeket fogyaszthat. A gyönyörűen tálalt fogások minden érzékszervét gyönyörködtetik majd.

Fogyasszon el egy csésze kávét, egy finom desszertet, egy hideg sört vagy egy frissítő koktélt a hangulatos Lobby Bárban, aminek egész évben nyitva tartó szabadtéri teraszáról lenyűgöző kilátás nyílik a Králický Sněžníkre.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az üdülőhelyen egy modern wellnessrészleg is található. Fedezze fel a medencevilág fedett medencéjét, a pezsgőfürdőjét, a finn szaunáját, amíg gyermekek a gyermekmedencében szórakoznak. A gyönyörű szaunavilágban pedg finn, római, bio-, gyógynövény- és infraszauna található. És ne hagyja ki a modern SPA részleg által kínált masszázsokat és egyéb szépségkezeléseket sem.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A sportos vendégek a szálláshely kerékpár- és sítárolóját is nyugodtan használhatják.

Panorama Czarna Góra

Panorama Czarna Góra

Na Skarpie 4 , Sienna
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
SUN&SNOW GROUP SPÓŁKA AKCYJNA Cégjegyzékszám: 145827282


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Zł/foglalás
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 30 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
1 km
Sípálya
0,4 km

Utazási tippek

Czarna Gora Resort

Czarna Gora Resort Utazási tipp

A Czarna Góra síközpont nyáron az egész család számára aktív paradicsommá változik. A modern drótkötélpálya pillanatok alatt a Czarna Góra csúcsára repíti, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik az alatta elterülő tájra. Innen láthatja a Hrubý Jeseníket a legmagasabb hegységgel, a Praděddel és az Arany- vagy Bystřice-hegységgel. Ha olyan szerencsés vagy, hogy jó a látási viszonyod, akár Wroclawig is elláthatsz.

A csúcson végtelen szórakozás vár ránk. Különösen a túrázás szerelmesei fognak örülni, mivel a csúcs remek kiindulópont a gerincek mentén tett túrákhoz. Másszon fel például a Snieznik-csúcsra, fedezze fel a Medvědí-barlangot vagy fedezze fel a gyönyörű természetet kerékpárral. Azoknak, akiknek nem elég a nyugodt kerékpározás, ott van a Bike Park kihívást jelentőbb útvonalakkal, valamint új családi létesítményekkel a kezdők számára.

Fiatalok és idősebbek egyaránt nagyszerű élményt szerezhetnek az egyedülálló bobszánon, amelyen még 40 km/óra sebességgel száguldozhatnak. Ne felejtse el felemelni a fejét az izgalmas utazás alatt, hogy ne maradjon le a látványos kilátásról.

A vakmerők bemerészkedhetnek a sávos parkba, ahol egész Lengyelország leghosszabb gyermekpályája található. Ezen a kalandos utazáson magasan a föld felett 14 állomáson kell átkelni, és még a 22 méteres tibeti hídon is át kell sétálni.

További információ
Králický Sněžník
Králický Sněžník
Ladek-Zdroj
Ladek-Zdroj
Kladsko erőd
Kladsko erőd