Tapasztalja meg az első osztályú pihenést és kikapcsolódást a 4*-os Na kraj lesa panzióban. A csodálatos természeti környezet mellett, élvezheti az ízletes reggeliket, a modern szaunavilágot és a pezsgőbekészítést. Fedezze fel a környező csodás erdőt és túrázzon Csehország egyik leggyönyörűbb vidékén.

Tudta, hogy..?

A 15. században a vendégház helyén egy erdőgazdaság állt. 2007-ben az épületet a Baroš család vásárolta meg, és vendégházzá alakították át, megőrizve az épület eredeti formáját és hangulatát. A házaspár elmondása szerint sokáig kerestek egy szép helyet, ahol barátaikkal együtt tudnak lenni és azonnal beleszerettek ebbe az épületbe. Így jött létre a Na kraji lesa Panzió *** a béke, a természet és a gasztronómia szerelmeseinek nagy örömére.


A szálláshelyről

A családi tulajdonban lévő Pension Na kraji lesa **** egy egykori erdőgazdaság épületében található Podlesíben, Valašské Meziříčí (Oláhmezerics) (4 km) történelmi városának közelében. A környező vidéket a cseh Vallachiai dombjai és erdői uralják, amelyek tökéletesen alkalmasak akár túrázásra, kerékpározásra, halászatra és gombaszedésre is. A vendégházat öreg tölgyek és bükkfák veszik körül, amelyek csodás környezetet teremtenek a zavartalan pihenéshez a természet lágy ölén.

A közeli Oláhmezericsben található például a Vallachia Múzeum (4,2 km) a Kinsky-kastély csodálatos épületében. Itt érdemes továbbá meglátogatni az aquaparkot (3,5 km) vagy golfpályát (3,5 km) is. Népszerű turisztikai célpont a legendás Radhošt' (25 km) hegy, amelynek gerincén áll a szláv istenség, Radegast szobra is. Emellett csodás látnivaló a legendás építész, Dušan Jurkovič 1898-ban épült szláv stílusú épületeit is, amely a Pustevny (29 km) csúcsnál áll.

A téli sportok szerelmesei a Búřov Síterület (16 km) vagy a Troják és Tesák síközpontok (23 km) meglátogatásával tehetik még élvezetesebbé tartózkodásukat.

Hol fogok aludni?

A szálloda duplaágyas szobája egy nagy, kényelmes ággyal, privát zuhanyzós fürdőszobával, TV-vel és hűtőszekrénnyel felszerelt. A szobában világos színek uralkodnak, és természetes anyagokkal van berendezve.

A Superior lakosztály tökéletes a magászférára és a zavartalan pihenésre vágyók számára, hiszen bejárata egy saját kis teraszon keresztül vezet. A privát fürdőszobában fürdőkád és két mosdó is helyet kapott, illetve a szoba egy kényelmes king-size franciaággyal, televízióval és hűtőszekrénnyel lett felszerelve.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A modern étterem séfje kizárólag helyi alapanyagokból készíti el ínycsiklandó fogásait. Az étlapon húsos és húsmentes ételek egyaránt szerepelnek, és a menü összeállítása az évszaknak megfelelően változik. A reggelit svédasztalos formában szolgálják fel, az étteremben lehetőség van vacsora vásárlására is az étlapról választva.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha egy kis méregtelenítésre van szüksége, a finn és infravörösszauna, valamint a gyógynövényes gőzkabin segítségére lesz a teljes ellazulásban. Egy erdei túra vagy kerékpározás után mindenképpen használja ki a modern wellness létesítmény lehetőségeit. Ellazulhat a fűtött padokon ülve, vagy a csillagos loungeban is.

Penzion Na kraji lesa

Penzion Na kraji lesa

Podlesí - Křivé 610 , Valašské Meziříčí
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Penzion Blankyt s.r.o. Cégjegyzékszám: 01473433


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,5 km
Busz megálló
1,5 km
Sípálya
2,3 km
Sífutás
2,3 km

Utazási tippek

Cseh Vallachia

Cseh Vallachia Utazási tipp

Kevés régió ismert annyira hagyományairól, folklórjáról és gazdag kulturális életéről, mint a kelet-morvaországi Vallachia. Akár a népi építészet, a gyönyörű természet, a kastélyok és múzeumok iránt érdeklődik, akár egyszerűen csak a régió egyedi hangulatát szeretné megtapasztalni, számtalan hely várja. A Beszkidek csúcsai határolják Csehország egyik kulturálisan legváltozatosabb régióját.

Mit érdemes meglátogatnia?

  • a Vallachia természeti múzeum Rožnov pod Radhoštěmban
  • Dušan Jurkovič épületeit a Pustevny-hegységben
  • Zlín - Lešná állatkert és kastélyt
  • a Jurkovič kilátótornyot,

Az aktív kikapcsolódás szerelmesei a Becva kerékpárúton tudják felfedezni a régiót. A 141 km hosszú útvonal mentén megállhat olyan történelmi városok központjában, mint például Vsetín, Valašské Meziříčí, Hranice, Lipník nad Bečvou vagy Přerov, amelyek számos érdekes látnivalóval rendelkeznek,

További információ
Zlín-Lešná kastély és Állatkert
Zlín-Lešná kastély és Állatkert
Zlín
Zlín
Vallachian Mezirici
Vallachian Mezirici