Menjen a Felvidékre, szálljon meg a Hotel Svratka szállodában, és élvezze a Žďárské vrchy tájvédelmi körzet gyönyörű természetét és a környék csodálatos kirándulóhelyeit. A szállodában nagyszerű reggeli vagy félpanzió várja Önt, és egy kirándulással vagy sportolással töltött nap után biztosan értékelni fogja a gyönyörű kilátással rendelkező beltéri medencében való pihenést. Kedvezményt élvezhet a masszázsra vagy a szaunára és a tevékenységek széles választékára is.

A szálláshelyről

A Hotel Svratka a festői Cseh-morva felvidéken, Vysočinában fogadja vendégeit. A szállodát a Žďár-hegység védett tájvédelmi körzet gyönyörű természete veszi körül, ahol a természetjárókat nagyszerű kikapcsolódási lehetőségek várják. De odáig sem kell menni, ha jól akar szórakozni. A hotel közvetlen közelében egy gyönyörű golfpálya, egy szuper sípálya, valamint egy remek sífutópálya is található. A természetet pedig számos jól karbantartott túraútvonalon fedezheti fel, amik közül jó néhány akad, amit kezdő túrázók is könnyedén teljesíthetnek.

Tegyen egy sétát a Cínovou cestu mentén és látogasson el a Hraběnčina kúthoz, a Knížecí forráshoz-hoz vagy a Zkamenělý kastélyhoz. Ha hosszabb kirándulásra vágyik, keresse fel Žďár nad Sázavou-t, ahol az UNESCO műemléklistáján is szereplő Nepomuki Szent János-templom a legnépszerűbb látnivaló. Meglátogathatja továbbá a Pernštejn várát, a Devět skal (Kilenc szikla) csúcsát, a Veselý Kopec szabadtéri múzeumot vagy a Toulovcovy Maštale természetvédelmi területet.

Ha télen nem elégszik meg a szálloda közelében lévő Svratka sípályával, akkor próbálja ki a közelben található nagyobb síterepek egyikét. Választhat, hogy a Jimramov, a Ski Harusák vagy a Hlinsko síközpont lejtőin teszteli ügyességét és állóképességét.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében elsősorban a hagyományos cseh konyha specialitásait kóstolhatja meg. Nyáron a teraszon is elfogyaszthatja a fogásokat, a bár pedig alkoholos és alkoholmentes italok széles választékával várja egész évben.

Hol kapcsolódhatok ki?

Pihenjen a hotel beltéri medencéjében, ahonnan kellemes kilátás nyílik a környező vidékre. A medence 10,5 m hosszú, 4,5 m széles, a mélysége pedig 1,40 m és vízmasszázsfúvókákkal is rendelkezik. Pórbálja ki a finn szaunát és a masszázsokat is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda területén többféle játékkal ütheti el az időt. Rendelkezésére áll majd asztalitenisz, pétanque, krokett, elektronikus darts és számos társasjáték is. Ezek a recepción kölcsönözhetők. Ne hagyja ki az újonnan megnyitott kültéri fitnesz játszóteret is, amit úgy terveztek, hogy minden generáció számára élvezhető legyen. Itt nyújthat és erősíthet, miközben a Cseh-Morva Felvidék legtisztább levegőjét szívja be.

Hotel Svratka ***

Hotel Svratka ***

Na Vyhlídce 41 , Svratka
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
CAFE LIVELLO a.s. Cégjegyzékszám: 24738336


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 20:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
400 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,6 km
Sípálya
0,2 km
Sífutás
2,3 km

Utazási tippek

Podlesíčko mesefalu

Podlesíčko mesefalu Utazási tipp

A mesebeli Podlesíčko falu a Podlesí Hotel része a Žďár-hegység védett tájegységében. Křemílek és Vochomůrka csonka házikóját, Rákosníček, Karkulka, Budulínka és más kedvenc mesefigurák házát elsősorban a vendégek használják, de hétvégén és kiválasztott napokon vezetett túrát is szervezhetnek. Vagy akár részt vehet a gazdag színházi és bábelőadások, törpeműhelyek, karneválok stb. programjában. A falu kiválasztott részein idegenvezetés és program nélküli kalandozás is lehetséges.

További információ
Žďárské vrchy védett tájvédelmi körzet
Žďárské vrchy védett tájvédelmi körzet
Zár-hegység sziklái
Zár-hegység sziklái
Az ördög pokla
Az ördög pokla